Skip to main content

COMUNICAT. Cum să beneficiezi de cât mai multe avantaje ale cardului tău de cumpărături

 
COMUNICAT. Cum să beneficiezi de cât mai multe avantaje ale cardului tău de cumpărături

COMUNICAT. Te-ai decis să achiziţionezi un card de cumpărături în rate fără dobândă*? Excelent, înseamnă că ai ales cel mai eficientă metodă de plată online sau în magazine fizice. Beneficiezi de avantaje multiple, pe care ţi le prezentăm în continuare, ca să le foloseşti de câte ori vrei să faci shopping inteligent şi să-ţi gestionezi mai bine bugetul.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Realizezi tranzacţii în ţară şi în străinătate fără să plăteşti vreun comision

Activează cardul tău de cumpărături în rate cu dobândă zero* şi scapi de comisioane, la orice tranzacţie pe care o realizezi prin CardAvantaj, atât în ţară, cât şi în străinătate. Fie că faci shopping online sau plinul de combustibil, achiţi cazarea la hotel sau servicii de sănătate, pe extrasul de cont al cardului tău de cumpărături va apărea cifra zero în dreptul rubricii comisioane.

Achiziţionezi produse şi servicii din peste 9500 de magazine în condiţii excelente de plată

Ca deţinător de CardAvantaj, beneficiezi de plata în rate fără dobândă* pentru achiziţionarea de produse şi servicii comercializate în reţeaua de magazine partenere. Te bucuri de condiţii excelente de plată, oferte şi reduceri la electronice şi electrocasnice, mobilier, materiale de construcţii, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, magazine alimentare, articole pentru casă şi grădină, servicii medicale, utilităţi, turism şi activităţi recreaţionale ş.a.

Primeşti bonus la fiecare achiziţie prin cardul de cumpărături şi ai cashback pentru mai mult shopping

Utilizează o facilitate specială pe care ţi-o oferă CardAvantaj: bonusul la fiecare tranzacţie efectuată prin cardul tău de cumpărături. Pentru orice tip de tranzacţie comercială sau retragere de numerar de la ATM în România sau în străinătate, primeşti în contul de bonus 0,3% din valoarea fiecărei tranzacţii. Mai mult, beneficiezi de returnarea unei părţi din suma achitată cu cardul de cumpărături, sub formă de cashback, în cadrul campaniilor organizate de Bancă.

Beneficiezi de recompense pentru fiecare persoană care achiziţionează un card de cumpărături la recomandarea ta

Spune-le cunoscuţilor şi amicilor tăi despre beneficiile oferite de cardurile de cumpărături în rate fără dobândă*. Astfel, dacă recomanzi unui prieten să aplice pentru CardAvantaj, primeşti câte 200 de lei bonus pentru fiecare card emis prin recomandarea ta. Urmăreşte campania Recomanzi şi câştigi şi bucură-te de mai multe avantaje ca posesor de Card Avantaj!

Utilizezi aplicaţia AVANTAJ2go pentru plăţi  online în condiţii de maximă siguranţă

Activează-ţi cardul de cumpărături pentru plăţi online şi utilizează aplicaţia mobilă AVANTAJ2go, special creată pentru deţinătorii de CardAvantaj.
Cumpără online, confirmă din aplicaţie, fără parole şi fără SMS. Tot ce trebuie să faci este să permiţi aplicaţiei AVANTAJ2go să trimită notificări, deschizi aplicaţia şi din submeniul „Setări” activezi opţiunea „Foloseşte acest device pentru autentificare 3D Secure”.

Acum poţi să înrolezi cardul şi plăteşti şi prin Google Pay sau Apple Pay. Ia în considerare detaliile prezentate, ca să beneficiezi de cât mai multe avantaje ale cardului tău de cumpărături, cea mai bună metodă de plată: sigură, modernă şi eficientă.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidenţiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus