Skip to main content

COMUNICAT. 5 exemple de cărţi care te vor ţine cu sufletul la gură până la final

 
COMUNICAT. 5 exemple de cărţi care te vor ţine cu sufletul la gură până la final

COMUNICAT. Cu ajutorul cărţilor, putem călători în locuri fantastice, putem întâlni personaje complexe, cu care uneori ne putem identifica şi, de multe ori, ne putem imagina în scenarii cu care nu avem de-a face în viaţa de zi cu zi.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Dacă eşti pasionat de suspans şi îţi doreşti o lectură captivantă, care să te ia prin surprindere şi să îţi pună în faţă enigme şi mistere, poţi arunca o privire la câteva recomandări.

Delectează-te cu romane poliţiste clasice, thrillere cu puternică încărcătură psihologică sau naraţiuni pline de întorsături de situaţie.        

1. Agatha Christie - Crima din Orient Express

Crima din Orient Express face parte din seria clasică de romane poliţiste ale reginei suspansului, Agatha Christie. Acţiunea se concentrează asupra detectivului Hercule Poirot şi asupra misterului unei crime ce are loc în celebrul tren Orient Express, rămas blocat în zăpadă.

Ceea ce face acest roman atât de captivant nu este misterul care învăluie cazul, ci mai ales modul ingenios în care Poirot îl rezolvă.

Toţi pasagerii devin suspecţi, iar cititorii sunt invitaţi să îşi folosească imaginaţia pentru a descoperi cine a comis crima. Agatha Christie foloseşte cu măiestrie arta suspansului şi a indiciilor false pentru a menţine interesul cititorilor şi a-i surprinde cu un deznodământ neaşteptat.


2. Alex Michaelides - Pacienta tăcută

O carte plină de mister şi cu un deznodământ care te va zdruncina, Pacienta tăcută prezintă povestea unei relaţii în aparenţă perfecte, care ia o întorsătură neaşteptată. O soţie ajunge să îşi ucidă soţul şi să fie internată într-un spital de boli mintale, deoarece refuză să mai scoată vreun cuvânt.

Nivelul de suspans creşte odată cu apariţia unui nou medic, care este decis să rezolve acest caz şi începe să facă o mulţime de investigaţii în trecutul femeii misterioase.

3. John Le Carré - Jocul

John Le Carré este unul dintre titanii romanelor de suspans şi spionaj. Te invităm să descoperi povestea unui fost spion britanic din perioada Războiului Rece, al cărui trai liniştită este zdruncinată de o serie de evenimente tragice, care îl transformă într-un fugar.

Pregăteşte-te pentru o călătorie care te va ţine cu sufletul la gură şi urmăreşte această goană a personajului principal pentru a-şi reface viaţa.

4. Stefan Ahnhem - Seria Fabian Risk

Autorii scandinavi sunt renumiţi pentru romanele lor poliţiste pline de intrigi şi suspans, care creează o atmosferă întunecată ce te ţine în priză de la prima până la ultima pagină.

Stefan Ahnhem este cunoscut pentru seria de cărţi despre detectivul Fabian Risk, care se confruntă cu cazuri pline de mister şi violenţă.

Romanele descriu poveştile unor personaje complexe, care evoluează şi ajung la concluzii inedite, pe marginea unor cadre descrise în mod iscusit, care trezesc imagini puternice în mintea noastră.

5. Anders Roslund - Trei zile

O listă a cărţilor pline de suspans nu este niciodată prea mică pentru mai mulţi autori suedezi. Un thriller plin de suspans, care te va şoca, dar te va şi atrage, Trei zile aduce laolaltă personaje clasice din universul lui Anders Roslund, care duc o luptă pentru răzbunare şi a căror viaţă neschimbată timp de decenii ia o întorsătură neaşteptată în numai trei zile.

Alege de aici o carte cu mister şi suspans cu care să te delectezi şi care să te captiveze complet. Cu siguranţă vei găsi un titlu pe placul tău, pe care nu vei mai putea să îl laşi din mână şi care te va ţine cu sufletul la gură de la primul până la ultimul cuvânt.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus