Skip to main content

COMUNICAT. 5 carti de dezvoltare personala pentru evolutia strategiilor de business

 
COMUNICAT. 5 carti de dezvoltare personala pentru evolutia strategiilor de business

COMUNICAT. Dezvoltarea este un proces continuu care se reflecta nu doar in sfera personala, ci isi pune amprenta atat asupra succesului profesional, cat si asupra dezvoltarii propriului business.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Daca iti doresti sa iti construiesti o afacere de succes, atunci primul pas pe care trebuie sa-l faci este legat de dezvoltarea unei relatii sanatoase cu tine si cu afacerea ta. Raportarea la bani, descoperirea modului in care conceptele psihologice iti pot influenta deciziile de business sunt doar o parte dintre factorii care iti decid soarta ca antreprenor.

Iata un top 5 carti de dezvoltare personala pentru a-ti creste performantele!

Bulgarele de zapada. Warren Buffett si scoala vietii, de Alice Schroeder – este o carte oglinda a uneia dintre figurile contemporane emblematice: Warren Buffett.

Biografia acestuia este povestea unui om aparent simplu, care insa a reusit sa devina unul dintre cei mai bogati oameni din lume. In volumul semnat de Alice Schroeder, vei avea oportunitatea de a urmari ascensiunea unui om care si-a facut debutul in business inca din copilarie, cand vindea guma de mestecat, si a ajuns, in 2008, sa cunoasca culmile succesului, fiind considerat una dintre figurile emblematice ale acestei perioade.

Totodata, Warren Buffett este si imaginea unui secol zbuciumat, marcat de crize economice, razboaie, miscari sociale si schimbari profunde de mentalitate;

Gandeste si vei fi bogat, de Napoleon Hill – acest volum este inspirat de filantropul Andrew Carnegie, unul dintre cei mai bogati si faimosi oameni ai vremurilor sale. Volumul semnat de Napoleon Hill este un plan in 13 pasi, care te va ajuta sa iti imbunatatesti tehnicile si strategiile de business.

Pentru scrierea acestei carti dezvoltare personala, autorul a intervievat peste 500 dintre cei mai bogati oameni, in vederea descoperirii secretului marii bogatii;

Noua psihologie a banilor, de Adrian Furnham – iti propune o analiza accesibila si cuprinzatoare a relatiei psihologice cu banii sub toate formele ei. Autorul exploreaza rolul pe care banii il joaca intr-o serie de contexte, de la familie la strada si se intreaba daca relatia este intotdeauna una sanatoasa.

Cu ajutorul acestei carti de dezvoltare personala, vei avea oportunitatea de a reflecta asupra a diverse teme, precum modul in care intelegi si te raportezi la bani, ce rol joaca finantele in relatiile familiale, dar si la locul de munca. De asemenea, vei avea oportunitatea de a reflecta si descoperi strategiile cu ajutorul carora sa iti poti castiga echilibrul financiar si a dezvolta o relatie sanatoasa cu banii;

Filosofia banilor, de Georg Simmel – este una dintre acele carti de dezvoltare personala in care este riguros articulata o conceptie originala si complexa despre bani si multiplele functiuni economice, sociale si psihologice. In cadrul acestui volum, vei avea ocazia de a descoperi o dubla raportare la bani ca valoare concreta si relativitatea obiectelor de consum;

Influenta sociala. Cum sa obtii ce vrei fara compromisuri, de Zoe Chance - este una dintre acele carti de dezvoltare personala pe care te vei intreba de ce nu ai citit-o mai devreme. Cu ajutorul tehnicilor descrise de Zoe Chance, vei invata sa negociezi relaxat si sa detectezi manipulatorii la momentul oportun.

”Influenta interpersonala este marele nostru avantaj ca fiinte umane, transmis de la o generatie la alta prin ADN. Ea le-a permis membrilor speciei noastre sa se adune in grupuri, sa munceasca impreuna si sa se raspandeasca pe tot globul. [...] Influenta ti-a adus succesul pe care il ai si este calea catre ceea ce doresti sa faci. Este iubirea pe care o vei darui in aceasta lume si mostenirea pe care o vei lasa in urma.“, sustine autoarea Zoe Chance.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus