Skip to main content

COMUNICAT. Cum să îţi alegi viitoarea locuinţă pentru a te bucura de linişte

 
COMUNICAT. Cum să îţi alegi viitoarea locuinţă pentru a te bucura de linişte

COMUNICAT. Chiar dacă viaţa de zi cu zi este petrecută în inima oraşului, în clădirile de birouri ale companiilor şi nu numai, tot mai multe persoane visează la o evadare din mediul urban aglomerat şi gălăgios.

Publicitate

Trendul locuinţelor în zone liniştite, accesibile şi totodată îndepărtate de oraş, continuă să crească şi să aibă din ce în ce mai mulţi adepţi.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Dacă şi tu vrei să îţi alegi viitoarea locuinţă astfel încât să te bucuri de relaxare şi odihnă pură, iată câteva lucruri de care trebuie să ţii cont!

1. Optează pentru o casă în afara oraşului

Cum te asiguri că ai parte de linişte la tine acasă? Este simplu: alegi o locuinţă cât mai departe de trafic, de gălăgie şi de poluare, în afara oraşului.

Deşi această idee a fost respinsă de-a lungul timpului, trebuie să ştii că, în prezent, dezvoltatorii imobiliari au o ofertă atractivă, atât pentru cei care locuiesc singuri şi au un stil de viaţă foarte activ, cât şi pentru familii.

De exemplu, poţi găsi proiecte de case moderne în Dumbrava Vlăsiei, în zona de nord a Bucureştiului, pentru a beneficia de liniştea şi aerul curat ale pădurii, în timp ce accesul în oraş rămâne facil.

O casă în imediata proximitate a unui oraş mare este decizia perfectă pentru cei care caută liniştea, dar totodată doresc să rămână conectaţi la oraş.

2. Optează pentru o casă într-un cartier periferic, în dezvoltare

În trecut, majoritatea îşi dorea să locuiască foarte aproape de locul de muncă, de facilităţile oraşului şi de centrul acestuia. Lucrurile s-au schimbat, iar zonele limitrofe prezintă un interes mult mai mare decât cele urbane.

În plus, cartierele de la periferia oraşelor s-au dezvoltat într-un ritm alert. Astfel, oferta de case moderne în zone liniştite este amplă şi, cu siguranţă, vei găsi o variantă optimă pentru tine.

Nu numai că vei avea parte de linişte, dar vei beneficia şi de ecosistemele nou create de către dezvoltatori – vei avea acces la magazine, farmacii, săli de fitness şi toate facilităţile necesare zi de zi.

3. Explorează mai multe zone ale oraşului

Înainte de a-ţi focusa atenţia pe o singură zonă, asigură-te că ai explorat toate cartierele oraşului şi ai mers chiar şi în zonele limitrofe, pentru a verifica proiectele existente în locurile mai puţin aglomerate.
De asemenea, poţi ieşi din oraş pentru a viziona complexurile rezidenţiale de la marginea pădurilor ce înconjoară zona urbană. S-ar putea să ai surprize foarte plăcute!

4. Verifică drumurile de acces şi timpul până la punctele de interes

Atunci când cauţi liniştea în viaţa ta, aceasta nu se reduce doar la lipsa gălăgiei când stai în curte sau în living. Liniştea înseamnă şi siguranţa că te poţi deplasa în punctele cheie din viaţa ta de zi cu zi, fără să petreci zeci de minute sau chiar peste o oră în traficul aglomerat.

Aşadar, când vezi un potenţial imobil potrivit pentru tine, testează ruta de la el până la job, la şcoala copiilor sau alte locuri frecventate des.

5. Ia în calcul schiţa cartierului rezidenţial

Pentru a te bucura de linişte acasă, nu este suficient să optezi pentru un complex de case aflat în natură. Este necesar să verifici planul de urbanism şi schiţa complexului propriu-zis, pentru a afla care va fi distanţa dintre casa ta şi cele ale vecinilor.

În cazul în care casa ta are o curte bine delimitată, iar restul caselor se află la o distanţă medie, vei şti că ai în faţă o oportunitate foarte bună!

6. Verifică tipul de izolaţie

Fie că optezi pentru o casă în afara oraşului, lângă pădure, sau pentru un apartament într-un cartier mai liniştit, este esenţial să verifici şi izolaţia fonică a imobilului. Aceasta are un cuvânt important de spus şi îţi permite să afli dacă vei avea parte de liniştea căutată sau nu. Materialele folosite pentru izolare, dar şi tehnica sunt criterii esenţiale.

În final, dacă vei fi atent la toate detaliile de mai sus, vei găsi imediat locuinţa mult dorită, care va respecta nevoia ta de linişte şi de relaxare!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus