Skip to main content

COMUNICAT. Comedianţii români Nelu Cortea şi George Tănase, nominalizaţi la Gaming Video Awards 2022

 
COMUNICAT. Comedianţii români Nelu Cortea şi George Tănase, nominalizaţi la Gaming Video Awards 2022

COMUNICAT. Gaming Video Awards, competiţia ce îi premiază pe creatorii care oferă comunităţilor lor de pe YouTube şi Twitch conţinut de gaming de calitate, şi-a stabilit nominalizaţii ediţiei 2022. Cele 200 de video-uri de gaming au fost înscrise de 69 de creatori de conţinut la 18 categorii de concurs.

Publicitate

Câştigătorii Gaming Video Awards 2022 vor fi desemnaţi în cadrul galei de premiere ce va avea loc pe 13 octombrie şi va putea fi urmărită la Trickshot în Mega Mall sau online, pe www.gamingvideoawards.ro sau pe canalul de YouTube al lui Jaxi.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Bogdan Techeş şi Gannicus sunt creatorii de conţinut care au obţinut cele mai multe nominalizări în cadrul celei de-a treia ediţii a Gaming Video Awards.

Ambii au fost nominalizaţi la 4 categorii, printre care se numără Cel mai bun stream, Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun video de Minecraft şi Cel mai bun video de MOBA. Tudor Buţan a obţinut, de asemenea, 3 nominalizări la categoriile Cel mai bun video de Sports Games, Cel mai bun video de gaming şi Cel mai bun stream.

Nu doar streamerii profesionişti participă la Gaming Video Awards, ediţia din acest an avându-i în premieră pe unii din cei mai cunoscuţi comedianţi de la noi din ţară. Nelu Cortea, actor român de stand-up, parte a clubului The Fool, este nominalizat la categoria Cel mai bun video de Battle Royale, cu un super meci de Call of Duty:Warzone plin de umor.

Un alt stand-up comedian pasionat de gaming, George Tănase, este nominalizat la categoria Sports Games, cu unul din spumoasele lui interviuri în care el şi invitaţii lui se joacă meciuri de FIFA.

Comunitatea de gaming l-a votat pe Theo Zeciu drept cel mai popular streamer, în urma primirii a peste 48.500 de voturi. Topul a fost completat de Highman (35.284 voturi), Bogdan Techeş (13.909 voturi) şi ZappyTV (11.112 voturi). Categoria Cel mai popular streamer a fost singura categorie din competiţie unde publicul a votat.

Cele peste 200 de videoclipuri înscrise, primite de la 69 de creatori de conţinut, au fost jurizate atât de streameri profesionişti, cât şi de nume importante din media & marketing. Alături de JaxiTV, preşedintele juriului, Ovvy şi Bobospider, din juriu au făcut parte, pintre mulţi alţii, Hypno (regizor), Ioana Mârzac-Sigarteu (Samsung România), Cristian Manafu (Evensys) şi Matei Psatta (Blindspot).

Diversitatea nu lipseşte nici în categorii dedicate brand-urilor, acolo unde au fost înscrise o mulţime de campanii creative cu conţinut de gaming.

Campania „Army of Streamers”, realizată de Netflix împreună cu Jam Session a obţinut 3 nominalizări, la toate categoriile destinate campaniilor.

Lansarea piesei lui Killa Fonic ft. Roxen „Crazy VALORANT” realizată de Riot Games împreună cu Pattern // Mind Treat Studios, se află, de asemenea, pe lista de nominalizări, alături de campanii precum #PlayOnWithSamsung Hacks Bucharest Gaming Week realizată de Samsung şi Cheil Centrade & MSL The Practice sau Teleenciclopedia Horizon Forbidden West, realizată de Playstation şi VMLY&R.

După decernarea premiilor, gamerii se vor putea întâlni cu streamerii preferaţi în cadrul unor sesiuni de meet&greet la Trickshot Mega Mall, începând cu ora 21:00.

Gaming Video Awards este connected by Vodafone şi este upgraded by George, primul banking inteligent, Samsung, AGON by AOC, Amber, L’Oréal, Mega Mall, Cinema City, Republic of Gamers şi Rockstar.

Parteneri media: Kiss FM, The Institute, Go4Games şi Blindspot.

Gaming Video Awards este un eveniment semnat Dăescu Borţun Olteanu.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus