Skip to main content

COMUNICAT. Nu mai e "ca pe vremuri". Astazi, modernitatea defineste o cazare la Baile Felix!

 
COMUNICAT. Nu mai e "ca pe vremuri". Astazi, modernitatea defineste o cazare la Baile Felix!

COMUNICAT. Dupa litoralul Marii Negre, statiunea balneoclimaterica Baile Felix reprezinta nu doar cea mai populara destinatie pentru vacanta, ci si locul care ofera cele mai multe optiuni de cazare.

Publicitate

Situata in judetul Bihor, la mica distanta de municipiul Oradea, statiunea a fost dintotdeauna apreciata pentru frumusetea sa, cat si pentru puterea curativa a apelor termale din zona

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Iti doresti sa rezervi una dintre ofertele de cazare la Baile Felix, insa ai dori sa afli mai multe despre acest loc fermecator? Inseamna ca ai ajuns unde trebuie! In cele ce urmeaza, vei descoperi mai multe despre statiunea considerata a fi „Paradisul apelor termale”!

Scurt istoric al statiunii Baile Felix

Legenda spune ca forta apelor termale de aici era apreciata inca din secolele XI-XIII. Dovezile indica faptul ca primele facilitati din zona au fost construite la inceputul secolului al XVIII-lea, cand Felix Heldres a descoperit puterea vindecatoare a apelor termale.

Initial, bazinul pentru bai era confectionat din lemn, insa acesta a fost modernizat si replicat la sfarsitul veacului al XIX-lea. In timpul regimului comunist, proprietatile de la Baile Felix au fost nationalizate, ocazie cu care s-au construit mai multe baze de tratament.

Modernizarea si imbunatatirea unitatilor de cazare Baile Felix continua pana in zilele noastre.

Astfel, daca iti doresti sa ai parte de un concediu relaxant intr-un hotel care sa iti ofere centru de wellness, spa si multe alte facilitati, stii deja ca statiunea balneoclimaterica din judetul Bihor este cea mai buna alegere pe care o poti face!

Oferta ideala de cazare la Baile Felix iti va oferi o experienta unica!

Alege hotelul sau pensiunea care se potriveste cu bugetul si nevoile tale si vei avea parte de un sejur exceptional, din care tu si cei dragi va veti intoarce cu bateriile incarcate.

Pentru a indeplini acest obiectiv, apeleaza cu incredere la Christian Tour, agentia de turism care te va pune la curent cu cele mai bune oferte de cazare la Baile Felix si care te va ajuta sa planuiesti o excursie de 5 stele!

De exemplu, majoritatea unitatilor de cazare pentru care poti opta ofera restaurant propriu, centru de spa si wellness, acces la piscinele interioare sau exterioare si multe altele. In plus, vei avea acces la diferite tipuri de tratament, precum masaje, hidroterapie, kinetoterapie si impachetari cu namol.

De exemplu, daca rezervi una dintre camerele puse la dispozitie de Hotelul International, te vei bucura de acces la pestera cu sare, cat si la un salon de infrumusetare, unde te vei putea rasfata cum se cuvine.

Totodata, ai optiunea de a te caza la Hotelul Nufarul, denumit astfel dupa Lacul cu Nuferi, unul dintre principalele obiective turistice din zona. Cei care aleg aceasta unitate de cazare Baile Felix se pot relaxa in sauna hotelului ori de cate ori doresc.

Alt exemplu este Hotelul Lotus Therm Spa & Luxury Resort, singurul complex balnear de cinci stele din Romania. Amplasat la liziera padurii, in vecinatatea lacului mentionat anterior, acest hotel iti ofera tot rasfatul de care ai nevoie pentru a te relaxa si a uita de grijile cotidiene.

Acceseaza chiar acum platforma online a agentiei Christian Tour si descopera care sunt cele mai bune optiuni pentru tine! Doar astfel, vei reusi sa ai parte de o vacanta binemeritata, cu nenumarate avantaje pentru sanatatea ta, cat si pentru starea ta generala de bine!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • barboo barboo
    hai hai...lasa reclama ca nu e chiar asa

Trimite un comentariu

sus