Skip to main content

COMUNICAT. „Vizita“ intr-o librarie online, mult mai comoda si mai ofertanta decat alternativa fizica

 
COMUNICAT. „Vizita“ intr-o librarie online, mult mai comoda si mai ofertanta decat alternativa fizica

COMUNICAT. Preferi o librarie online sau una fizica? Este o intrebare la care tot mai multi cititori aleg primul raspuns, si nu doar din cauza transformarilor pe care pandemia le-a adus in viata lor, in ultima perioada. Avantajele unei „vizite“ virtuale sunt multiple.

Publicitate

Ce iti ofera in plus o librarie online?

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Timpul economisit reprezinta principalul motiv al dezvoltarii cumparaturilor online, indiferent de domeniu, iar acest argument este valabil si in ceea ce priveste librariile. Economisesti atat timpul petrecut pe drum, cat si pe cel dedicat cautarii printre rafturile cu carti. Pur si simplu, cumperi ce te intereseaza, apoi volumele iti sunt aduse acasa.

Intr-adevar, poti sa folosesti in orice moment functia de Search. Daca stii titlul cartii, il scrii si ea iti este prezentata imediat. Daca stii doar numele autorului, iti vor fi afisate toate titlurile disponibile dintre cartile pe care le-a scris.

In plus, cartile sunt grupate pe categorii, fiecare vizitator al site-ului putand sa aleaga una sau mai multe dintre acestea, in functie de preferinte. Poti sa alegi sa vizualizezi, de exemplu, doar carti de Dezvoltare personala sau poate preferi sa iti fie aratate noutatile din domeniul Gastronomiei. Indiferent de preferinte, totul se afla la numai un click distanta!

Atunci cand, dimpotriva, vrei sa citesti ceva, dar nu te-ai hotarat ce anume, intr-o librarie online ai sansa sa te ghidezi dupa recenziile si notele care au fost lasate de alti cititori. Astfel, iti poti da seama cu usurinta daca un anumit titlu se va ridica sau nu la inaltimea asteptarilor tale.

Pe langa economia de timp, o vizita virtuala iti permite sa economisesti si bani. Cartile sunt in general mai ieftine, permanent existand diferite oferte avantajoase. O librarie online isi permite sa afiseze preturi mai bune datorita faptului ca nu e nevoita sa cheltuiasca bani cu inchirierea unor spatii scumpe in centre comerciale sau zone centrale si nici nu are nevoie de un numar la fel de mare de angajati.

Cartile care te vor incanta in aceasta toamna!

Ce poate fi mai frumos, in zile de toamna in care vremea te imbie sa stai in casa, decat sa citesti o frumoasa poveste de dragoste? Ca sa ai garantia calitatii, poti sa alegi una care s-a bucurat de un succes atat de mare, incat a fost ecranizata, iar serialul se afla, la randul sau, in topurile mondiale.

Un astfel de exemplu este seria Bridgerton de Julia Quinn, tradusa deja in 29 de limbi si aflata la baza unuia dintre cele mai indragite seriale de pe Netflix. „Bridgerton. Eu si ducele. Vol. I“ te introduce in fascinanta societate britanica de acum doua secole unde, in decorul fastuos al balurilor aristocratice, Daphne si Simon traiesc o poveste de iubire care incepe ca o joaca si continua mult mai serios.

Printre noutatile pe care le poti cumpara in acest moment dintr-o librarie online se afla si alte titluri foarte interesante. „Te-a sedus si s-a dus“ de Gabriela Presada si Natasa Alina Culea ajuta fiecare femeie sa inteleaga cu adevarat comportamentul barbatilor intr-o relatie si sa evite sa fie ranita.

Sau, daca esti fascinat de legendele Egiptului antic, cartea cu acelasi titlu a lui Roger Lancelyn Green te face sa calatoresti cu mintea printre zei si zeite, printi si printese, creaturi monstruoase din adancurile lumii sau din inalturile cerului.

O vizita intr-o librarie online se va dovedi, de fiecare data, o experienta placuta si, in acelasi timp, utila. Alege cartile preferate si nu uita ca, aproape intotdeauna, cititul este cel care te face sa vezi lumea mai frumoasa!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximilian Luca Maximilian Luca
    Din păcate, așa cum ați văzut și în reportajul publicat de curând de „Recorder”, despre bibliotecile comunale care stau mai mult închise din lipsă de personal și de interes din partea locuitorilor acelor comune, oamenii care citesc cărți sunt o subspecie pe cale de dispariție.
    Până și țăranii, prieteni cu Ilie Moromete și adunați în poiana lui Iocan lângă acesta, erau interesați de slova scrisă în ziare,

    Tocmai mediul în care comunicăm acum este cel care a confiscat mare parte din publicul cititor.

    Iar cei care încă mai citesc, obișnuiesc deja să își cumpere cărțile din cele câteva zeci de magazine online care vând cărți.

    Librăriile sunt o raritate.
    Acum câțiva ani județul Teleorman nu avea niciuna. Acum are și el câteva.

    Dar multe din librăriile în care îmi petreceam dupăamiaza, după ce ieșeam de la școală, sunt acum istorie.
    Librăriile sunt atât de rare încât unele din ele au ajuns atracție turistică! :)

    Exista și genul „Librărie de mall”, adică o librărie care nu vinde doar cărți, ci și ceaiuri, cafele și vinuri scumpe. E dificil să susții cheltuielile operaționale vânzând doar cărți...

    Era să zic că prefer librăriile care te lasă să răsfoiești cărțile, însă dacă trag linie văd că multe din relativ puținele mele achiziții recente sunt făcute de la librării de net... și unele din ele sunt cărți în format electronic.
    .

Trimite un comentariu

sus