Skip to main content

COMUNICAT. Academia de Ayurveda, serie de emisiuni online sustinuta de Ayurmed

 
Carla Fabian (stânga) şi Cecilia Caragea (dreapta)
Carla Fabian (stânga) şi Cecilia Caragea (dreapta)

COMUNICAT. Seria de emisiuni Academia de Ayurveda, realizata de Cecilia Caragea pentru canalul media online ACC Media Channel (www.accmediachannel.ro), continua in aceasta toamna cu prezentarea principiilor si remediilor ayurvedice.

Publicitate

Invitata permanenta a acestei serii de emisiuni de sanatate este doctor Carla Fabian, medic specialist in fitoterapie si ayurveda.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Academia de Ayurveda este o emisiune a canalului ACC Media Channel (www.accmediachannel.ro si www.facebook.com/ACCMediaChannel), dar este postata si pe canalele online ale realizatoarei emisiunii - Cecilia Caragea.

Emisiunea, sustinuta de compania Ayurmed, isi propune familiarizarea publicului cu ayurveda, medicina traditionala indiana, cea mai veche medicina din lume, prezentarea remediilor ayurvedice si a recomandarilor specifice.

In ultimii ani, in spatiul occidental este din ce in ce mai mare interesul fata de aceasta straveche medicina - ayurveda, iar aceasta emisiune online isi propune sa raspunda preocuparilor publicului, sa prezinte principiile acestei stiinte si arte de mentinere a sanatatii si sa puna accentul pe preventie - pentru ca sa previi este, firesc, mai usor decat sa tratezi!

Ayurmed este compania care promoveaza si distribuie in Romania suplimente alimentare din plante medicinale combinate dupa principii ayurvedice.

ACC Media Channel este canalul media online cu emisiuni de sanatate, medicina si stomatologie, care isi propune sa aduca in fata publicului cei mai buni specialisti din domeniile lor de activitate.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus