Skip to main content

COMUNICAT. Cele mai apreciate tipuri de jucării. Ce preferă copiii?

 
COMUNICAT. Cele mai apreciate tipuri de jucării. Ce preferă copiii?

COMUNICAT. Jucăriile fac parte din viaţa oricărui copil şi au un rol esenţial în dezvoltarea lui încă din primele luni de viaţă. Cele mai atractive sunt întotdeauna obiectele viu colorate, care scot diverse sunete, sunt interactive şi le pun la încercare imaginaţia.

Publicitate

Copiii adoră să descopere lucruri noi, tocmai de aceea preferă seturile de construit, Lego, formele geometrice sau cuburile din lemn.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Sunt două criterii la baza alegerii jucăriilor potrivite pentru cei mici, de care părinţii ar trebui să ţină cont: calitatea şi vârsta copilului. Iată care sunt cele mai populare jucării:

Jucăriile interactive

Încă din primii ani de viaţă, bebeluşii sunt fascinaţi de obiecte care se mişcă, scot sunete şi cu care pot interacţiona. La început sunt de evitat piesele mici, pe care le-ar putea înghiţi cu uşurinţă.

Pluşurile cu diverse cântece sau care pur şi simplu scot anumite zgomote vor fi adorate de copilul tău la început.

Din categoria jucării pentru copii de 2 ani fac parte şi covoraşele moi cu cifre şi cu literele alfabetului, ce au un rol educativ şi pot fi amplasate în camera de joacă direct pe podea.

După trei ani, varietatea jucăriilor devine tot mai mare, asta pentru că cel mic va fi tot mai interesat să descopere lucruri noi.

Jucării din pluş

Fiecare copil are o jucărie preferată, cu care doarme sau pe care o vrea alături de el ori de câte ori pleacă de acasă. De cele mai multe ori, aceasta este un pluş, sub forma unui ursuleţ sau a oricărui alt animal.

Pluşurile dezvoltă abilităţi senzoriale, sunt plăcute la atingere şi îi învaţă pe copii ce înseamnă responsabilitatea, căci va fi primul obiect de care va avea grijă permanent. Acesta este şi motivul pentru care cei mici suferă atunci când îşi pierd jucăria preferată, care cu greu va putea fi înlocuită.

Cuburile din lemn

Cuburile din lemn colorate sunt de asemenea printre preferatele copiilor. Aceştia adoră să construiască şi să-şi dezvolte partea creativă. Se pot juca împreună şi realiza turnuri înalte, case sau orice le trece prin minte.

Jocurile Lego

Jocurile Lego sunt la mare căutare şi sunt şi ele perfecte pentru construit. Dacă la cuburile din lemn construcţiile realizate erau destul de uşor de realizat, respectiv dărâmat, în cazul pieselor Lego lucrurile stau diferit.

Vei observa că cel mic va fi fascinat de multitudinea de obiecte pe care va trebui să le îmbine şi va fi fericit ori de câte ori duce la bun sfârşit o construcţie.

Lego se alege în funcţie de vârsta pe care o are copilul. Cu cât creşte, cu atât piesele sunt mai mici şi construirea jucăriilor vor avea un grad mai mare de dificultate.

Părinţii sunt solicitaţi adesea să ia parte la joacă şi să-i ajute acolo unde nu se descurcă. Este o modalitate excelentă de a petrece timp împreună!

Păpuşi şi maşini

Jucăriile clasice continuă să-i bucure pe copiii. Din categoria acestora fac parte păpuşile şi maşinuţele, ideale pentru a le dezvolta capacităţile de interacţiune umană. Cei mici se vor juca împreună şi vor învăţa inclusiv să împartă cu ceilalţi.

Jucării cu personajele lor preferate din desene animate

Printre favoritele celor mici sunt şi jucăriile cu personajele lor preferate din desene animate. Copiii sunt fascinaţi să aibă tot felul de obiecte cu ele, de la haine, cărţi, caiete şi până la ghiozdanul de şcoală.

Jucării pentru exterior

După ce încep să meargă în colectivitate, copiii dezvoltă abilităţi mai mari de a interacţiona. Acesta este şi motivul pentru care vor dori să iasă la joacă alături de alţi copii.

La capitolul jucării de exterior preferate se regăsesc cel mai des bicicletele şi trotinetele.

Pe lângă partea distractivă, jucăriile au şi un rol educativ şi îi ajută pe copii să-şi descopere propriile simţuri şi capacităţi. Ei vor fi întotdeauna atraşi de obiecte noi, aceasta fiind explicaţia faptului că se plictisesc destul de repede de o jucărie.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus