Skip to main content

COMUNICAT. Certificatul medical tip A5, unul dintre cele mai versatile si utile documente.

 
COMUNICAT. Certificatul medical tip A5, unul dintre cele mai versatile si utile documente.

COMUNICAT. Pentru a putea profesa in domeniul medical, anumite categorii de personal necesita obtinerea unei autorizatii speciale. Aceasta autorizatie se elibereaza in baza certificatului medical tip A5.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Certificatul reprezinta un document prin care se atesta sanatatea fizica si psihica a persoanelor interesate sa profeseze in domeniul medical.

Acest document poate fi obtinut in baza unor investigatii ce vizeaza mai multe specializari medicale, insa procesul poate fi unul simplu si rapid.

Afla din acest articol ce reprezinta, in detaliu, certificatul A5, cum se obtine si unde poti sa obtii eliberarea lui in timp scurt si la un pret extrem de convenabil!

Certificat medical tip A5: ce este si cine are nevoie de el?

Denumit si certificat de sanatate fizica si psihica, acest document tipizat se elibereaza pentru ca personalul interesat sa lucreze in domeniul medical sa poata obtine autorizatia de libera practica.

Dosarul prin care persoanele care se incadreaza in aceasta categorie isi depun candidatura la un loc de munca trebuie sa includa, neaparat, si acest certificat.

Pentru ca certificatul sa poata fi eliberat, este necesar ca persoanele interesate sa sustina un examen medical, prin care se verifica existenta bolilor interne, si un examen psihiatric.

In functie de specializarea pe care o are o persoana interesata sa obtina certificatul medical tip A5, pot fi necesare ambele variante de examinari sau doar una.

Astfel, medicii sustin doar examen psihiatric, in vreme ce asistentii medicali si kinetoterapeutii sustin atat examenul psihiatric, cat si pe cele de medicina interna.

Exista si alte situatii in care acest tip de certificat medical este necesar. Au nevoie de ei contabilii si avocatii, care trebuie sa sustina examenul psihiatric. Acelasi lucru este valabil si in cazul persoanelor interesate sa adopte un copil.

În ceea ce priveste personalul medical care are nevoie de certificat medical tip A5, trebuie mentionat ca in aceasta categorie se incadreaza personalul cu pregatire superioara postliceala, medie sau superioara de scurta durata.

În lipsa certificatului, ei nu se pot inscrie in Registrul unic al asistentilor medicali.

Cum il poti obtine rapid si ieftin?

Daca te afli in situatia de a avea nevoie de un astfel de document, trebuie sa stii ca valabilitatea lui este una care se intinde pe trei luni.

In ceea ce priveste modalitatea in care il poti obtine, cea mai eficienta varianta este sa apelezi la serviciile unei clinici medicale private, asa cum este Standard Med Center.

Pe FisaMedicala.info gasesti toate detaliile despre modul in care te poti programa chiar online pentru controalele necesare. Pretul este de doar 70 de lei pentru o specialitate sau 100 de lei pentru certificat tip A5 cu doua specialitati - apt fizic si psihic.

Nu uita ca acest certificat trebuie adaugat la dosarul prin care se solicita eliberarea autorizatiei de libera practica medicala, alaturi de celelalte documente precum cererea tip, chitanta pentru avizul de libera practica eliberat de colegiul Medicilor, copie ordin de confirmare medic specialist, primar sau rezident etc.

Pe fiecare certificat medical tip A5 este mentionat ca persoana examinata este “Apt din punct de vedere fizic si psihic pentru a exercita profesia de medic / asistent medical“.

Alege sa colaborezi cu o clinica medicala care te ajuta sa obtii certificatul in urma unei singure deplasari, intr-o singura locatie!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus