Skip to main content

COMUNICAT. Cinci idei de cadouri corporate pentru partenerii de afaceri

 
Unsplash.com
Unsplash.com

COMUNICAT. În orice domeniu este important să menţii o legătură cât mai strânsă cu partenerii de afaceri, iar din când în când, îţi poţi exprima aprecierea faţă de ei, oferindu-le diverse cadouri, cu anumite ocazii speciale. Iar pentru a face o bună impresie, îţi venim în ajutor cu câteva sfaturi şi idei, astfel încât să alegi cele mai inspirate cadouri corporate.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

O geantă sau un rucsac pentru laptop

Dacă partenerul tău de afaceri este o persoană foarte activă, care apreciază cadourile practice, atunci o geantă de laptop ar putea fi cea mai bună opţiune. Un astfel de cadou îi va fi de mare folos şi cu siguranţă se va bucura să îl primească.

În plus, poţi personaliza geanta sau rucsacul, cu logo-ul firmei tale, astfel încât cadoul să îi aducă aminte cu drag de proiectul tău.

În cazul în care alegi o geantă de laptop, asigură-te că aceasta are curea pentru umăr, două compartimente interioare principale şi cât mai multe buzunare secundare. De asemenea, trebuie să verifici dacă geanta pentru care optezi are dimensiunile potrivite. Pentru că în caz contrar, partenerii tăi de afaceri nu vor putea să folosească genţile.

Aşa că cel mai bine ar fi să afli înainte ce dimensiuni au laptopurile partenerilor tăi.

O baterie externă

Unii antreprenori sunt tot timpul pe fugă, aşa că au nevoie să fie mereu conectaţi la laptop sau telefon, pentru a putea ţine legătura cu angajaţii lor.

Aşa că un cadou perfect pentru un astfel de antreprenor poate fi o baterie externă, cu o capacitate mai mare de încărcare.

Alege o baterie cu un design elegant şi modern, de mici dimensiuni, pe care partenerul tău de afaceri să o poată folosi ori de câte ori are nevoie de baterie pentru laptop sau telefon.

Experienţe inedite

O altă metodă de a-ţi arăta recunoştinţa faţă de partenerii tăi de afaceri este aceea de a le oferi diverse beneficii sau experienţe inedite.

De exemplu, le poţi oferi bilete VIP la premiera unui film sau a unei piese de teatru, bilete la un concert sau la operă. De asemenea, îi poţi invita într-o excursie la o cramă de vinuri sau poţi organiza pentru ei o cină delicioasă.

O altă experienţă pe care o poţi trece pe listă poate fi un voucher la un centru de tip spa.

Un vin de colecţie

Cu un vin de colecţie vei face cu siguranţă o impresie bună în faţa partenerului tău de afaceri.

Alege un vin vechi, de la o cramă renumită, astfel încât cadoul să fie unul pe măsură. Iar dacă ai nevoie de mai multe sticle de vin, poţi opta pentru un pachet special cu mai multe sortimente, din magazinul Desprevin.ro. Pe lângă sticla de vin, poţi adăuga în pachet şi o cutie cu câteva tipuri de brânzeturi delicioase.

Un pachet cu dulciuri

Un pachet cu dulciuri rafinate poate fi un cadou perfect pentru ocaziile speciale.

Fie că optezi pentru tablete de ciocolată belgiană, sau pentru cutii de bomboane, oricare dintre aceste opţiuni vor fi un deliciu mult apreciat. Iar în perioada sărbătorilor, poţi opta pentru un cozonac sau un panettone italian, cu ingrediente de calitate.

O carte cu imagini de colecţie

Dacă partenerul tău de afaceri este o persoană curioasă, care adoră să călătorească des, atunci o carte cu imagini de colecţie din alte ţări s-ar putea să îl încânte. Poţi alege un atlas cu fotografii dintr-o anumită ţară, dintr-o anumită industrie sau cu portrete ale unor oameni celebri.

O astfel de carte va arăta extrem de bine în biroul partenerului tău de afaceri. Iar dacă îi vei adăuga în interior şi un mesaj personalizat, atunci cadoul va fi şi mai mult apreciat.

Dacă îţi cunoşti partenerii de afaceri foarte bine, nu ar trebui să îţi fie prea greu să alegi pentru ei nişte cadouri corporate potrivite. Atunci când eşti deja familiarizat cu hobby-urile şi pasiunile acestora, misiunea de a alege un cadou reuşit va deveni mult mai uşoară.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus