Skip to main content

COMUNICAT. Cinci produse cosmetice esenţiale pentru rutina de îngrijire a tenului

 
Foto - Unsplash
Foto - Unsplash

COMUNICAT. Dacă nu ai un ritual de îngrijire a tenului, nu ezita să începi chiar azi! O rutină de îngrijire a pielii cu produse cosmetice cât mai naturale este esenţială pentru păstrarea unui ten radiant şi fresh pentru cât mai mult timp, mai ales dacă am depăşit vârsta de 30 de ani.

Publicitate

Un ritual de îngrijire a feţei dimineaţa şi seara nu numai că va avea efecte benefice pentru tenul tău, dar şi pentru starea ta de spirit, fiind un moment potrivit pentru relaxare.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Curăţare

Primul pas în rutina de îngrijre matinală este curăţarea feţei şi pregătirea ei pentru zi. Poţi opta pentru o spumă de curăţare delicată, un gel de curăţare sau o cremă de curăţare.

Important este să alegi produsele cosmetice potrivite tipului tău de ten şi nevoilor lui din momentul respectiv. Dacă optezi pentru produse cosmetice naturale, bio şi organice, atunci îi faci un favor în plus pielii tale.

Acordă atenţie sporită acestei prime etape de curăţare a tenului, întrucât omiterea ei face ca ceilalţi paşi din rutina de îngrijire să nu mai aibă niciun efect asupra tenului tău.

Exfoliere

Deşi acest pas este recomandat a fi lăsat pentru rutina de seară, în unele cazuri este necesară şi curăţarea dublă a feţei dimineaţa, adică poţi suplimenta etapa de curăţare cu un exfoliant pentru faţă sau o apă micelară.

Poţi alege un un exfoliant eficient şi accesibil din gama de produse Revox. În această etapă practic îţi cureţi tenul în profunzime.

Este important să exfoliezi pielea mai ales dacă porţi zilnic machiaj. În cazul în care optezi pentru apă micelară, aceasta nu doar că va tonifia, uniformiza si catifela tenul, dar va fi şi prima sursă de hrană pentru ten, de aceea alege o apă micelară cât mai naturală, cum ar fi o apă micelară iluminatoare cu probiotice.

Protecţie

Poate că serumul pentru faţă nu îţi pare un produs indispensabil însă, dacă este ales corect, acesta va proteja tenul împotriva factorilor externi (soare, frig, poluare), iar ingredientele sale active, precum antioxidantii sau vitaminele, vor oferi tenului luminozitate şi vor stabiliza redicalii liberi care accelerează procesul de îmbătrânire.

Un alt beneficiu al serumului este capacitatea sa de a estompa petele de pe faţă şi de a diminua ridurile.

Hidratare

Această etapă nu ar trebui omisă nici măcar de cei care nu urmează niciun fel de rutină de îngrijire a tenului, deoarece acesta este momentul când oferim tenului hidratarea de care are nevoie, indiferent dacă vorbim despre un ten uscat, sensibil sau gras.

Cel mai folosit produs cosmetic pentru hidratarea feţei este crema de faţă, care nu este doar un emolient dar, în acelaşi timp, poate servi unor nevoi specifice ale tenului.

De exemplu, dacă pielea ta prezintă semne de îmbătrânire, poţi opta pentru o cremă cu colagen şi aminoacizi, dacă ai tenul uscat alege o cremă de faţă extra nutritivă, iar dacă ai tenul gras aplică o cremă de faţă uşoară.

Din grijă pentru zona sensibilă a ochilor

Zona din jurul ochilor este de multe ori neglijată când vine vorba de îngrijirea tenului. Şi asta pentru că are nevoie de o îngrijire specială.

Deşi crema de faţă pe care o foloseşti este posibil să funcţioneze şi pentru ochi, pentru a vedea rezultate şi a evita sau atenua probleme precum cearcănele, ochii umflaţi sau pungile de sub ochi, este indicat să foloseşti o cremă specială pentru zona ochilor.

Pentru că suntem expresivi, pielea din jurul ochilor este cea mai predispusă la riduri şi îmbătrânire prematură, aşa că nu trece peste acest ultim pas în rutina de îngrijire a tenului. Ca şi în cazul cremei pentru faţă, opţiunile sunt nelimitate când vine vorba de îngrijirea zonei ochilor. De exemplu, poţi alege o cremă de ochi hrănitoare, un contur de ochi iluminator sau un serum cu apă de trandafir care previne apariţia cearcănelor.

Partea frumoasă la începerea unei rutine de îngrijire a tenului este aceea că ajungi să îţi cunoşti tenul mai bine şi poţi vedea rezultatele atenţiei pe care i-o oferi zi de zi. În plus, este cu atât mai important să urmăm aceşti paşi cu cât ei reprezintă baza machiajului nostru, iar dacă tenul nostru este impecabil, la fel va arăta şi machiajul.

Un ten obosit sau neîngrijit se va vedea şi sub machiaj, de aceea soluţia se află în îngrijirea eficientă a tenului, mai ales că, dacă îi oferim atenţia şi timpul necesar, tenul nostru va avea nevoie de mai puţine produse cosmetice de machiaj.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus