Skip to main content

COMUNICAT. Cinci soluţii pentru o petrecere de vis în aer liber

 
Foto - Pexels
Foto - Pexels

COMUNICAT. Vara este anotimpul perfect pentru petreceri în aer liber. Temperatura ridicată, soarele, nopţile răcoroase şi verdele naturii ne cresc pofta de viaţă şi ne ajută să ne destindem. O petrecere poate fi uneori dificil de organizat, mai ales dacă nu ai experienţă.

Publicitate

Şi dacă ai mai găzduit astfel de evenimente, este util să cauţi noi idei, pentru a nu atinge monotonia. De la modul în care aşezi mobilierul la alegerea decorului şi de la stabilirea meniului la selecţia activităţilor, există numeroase soluţii pentru a crea o petrecere de vis.

Descoperă în continuare cinci dintre ele şi bucură-te alături de oaspeţii tăi.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Creează o zonă pentru stat

Chiar dacă vrei ca la petrecerea ta să se danseze mult, invitaţii trebuie să stea şi jos. Ia în calcul numărul lor şi adaptează mobilierul disponibil la acesta. Ideal este să organizezi o zonă pentru stat, nu să aşezi scaune sau bănci aleatoriu.

Aşezarea mesei cu băuturi sau mâncare în centrul acestei zone va ţine invitaţii aproape, astfel că restul spaţiului va rămâne liber pentru circulaţie, dans sau alte activităţi. Dacă nu ai destul mobilier disponibil pentru invitaţi şi ai o zonă cu iarbă extinsă, poţi organiza o petrecere cu tematică de picnic.

Experienţa va fi unică pentru invitaţi şi, în plus, vei avea posibilitatea de a decora creativ, cu flori, plante, coşuri de nuiele şi alte obiecte cu accente naturale.

Serveşte mâncare gustoasă, dar uşor de făcut

Dacă vrei ca şi tu să te bucuri de petrecerea pe care o organizezi, nu investi prea multă energie în gătit. Poţi comanda mâncare sau poţi prepara feluri rapide sau uşor de realizat.

Salatele din legume şi fructe proaspete sunt ideale pentru zilele călduroase de vară, pentru că sunt uşoare şi hidratează, fie că sunt mediteraneene, asiatice sau de alt tip.

Aperitivele uşor de realizat, ca bruschetti, ouă umplute, ciuperci fripte sau măsline umplute încântă invitaţii şi nu necesită aptitudini deosebite de bucătar. Bineînţeles, grătarul rămâne o alegere excelentă pentru carnivori, dar poţi prepara în acest mod şi legume, fructe de mare şi peşte.

Decorează pentru a crea atmosferă

Decoraţiunile sunt foarte importante pentru petreceri, chiar dacă priorităţile noastre par să fie altele.

Fără să ne dăm seama, obiectele decorative ne influenţează starea şi, dacă sunt bine alese, ne fac să ne simţim mai degajaţi, mai sociabili şi mai bine dispuşi. Invită culorile la petrecere cu ajutorul pernelor colorate, paharelor, vaselor şi tacâmurilor colorate şi obiectelor decorative.

Instalează o ghirlandă de becuri multicolore şi cumpără baloane cu heliu umflate de pe articole-petreceri.ro.

Nu uita de confetti pentru momentele speciale şi de impresia pe care o au aranjamentele cu flori colorate asupra stării generale. 

Fă un foc de tabără după lăsarea întunericului

Un final frumos pentru o petrecere în aer liber constă în aprinderea unui foc de tabără. Invitaţii se vor aduna în jurul lui, se vor relaxa şi vor comunica mai bine.

În plus, focul de tabără reprezintă şi o ocazie pentru gătitul frigăruilor.

Este distractiv şi relaxant să pui pe băţ ce ingrediente vrei şi apoi să ţii frigăruia în foc până este gata. Focul ajută şi la animarea petrecerii spre dimineaţă, când entuziasmul se mai diminuează.

Organizează un bar exterior

Un bar exterior este centrul de atracţie al oricărei petreceri. Poţi servi tot felul de lichide, de la cocktailuri alcoolice la băuturi pentru copii. Nu uita să-ţi asiguri un stoc suficient de gheaţă, pentru că nimănui nu-i place vara o băutură caldă.

Dacă vrei să creezi o băutură de sezon colorată şi gustoasă, pune în carafe transparente bucăţi de fructe cu apă, gheaţă şi îndulcitor, dacă este cazul, astfel încât să creezi infuzii care încântă atât ochii, cât şi papilele gustative.

Petrecerile în aer liber ne ajută să socializăm, să ne relaxăm şi să uităm de griji. Cu ajutorul soluţiilor pe care ţi le-am prezentat, poţi organiza şi tu o petrecere de vis.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus