Skip to main content

COMUNICAT. S-a lansat o noua editie a emisiunii „Tot sa zambesti”. Afli totul despre Implant dentar fara taieturi

 
COMUNICAT. S-a lansat o noua editie a emisiunii „Tot sa zambesti”. Afli totul despre Implant dentar fara taieturi

COMUNICAT. S-a lansat o noua editie a emisiunii „Tot sa zambesti” pe canalulul oficial youtube Clinica 32. Productia este destinata exclusiv mediului online si este singura din Romania creata special pentru pacientii care doresc tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate-pret. 

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

In cea mai noua editie, Dr. Valentin Popescu, Clinica 32 explica detalii despre manopera avansata, Implant dentar fara taieturi. Igiena dentara, boala parodontala, accidentele sunt principalele cauze pentru pierderea dintilor.

Toate se solutioneaza pe scaunul stomatologului, mai ales in era stomatologiei digitale ce ofera variante complexe.

Este bine sa mergi de doua ori pe an la medical dentist pentru ca cea mai ieftina metoda de a avea dinti sanatosi si frumosi este preventia.

Pasul de la o banala carie dentara la pierderea dintelui nu este pe cat de mare crezi. Insa, indiferent de cauza, tratamentul cu implant dentar este solutia numarul 1 pentru inlocuirea unui dinte lipsa. 

„Aceasta tehnica de a insera un implant dentar se poate aplica doar in situatiile in care pacientul are extractii vechi si este totul vindecat, are suficient os sau in situatiile in care se face o extractie a unui dinte cu o singura radacina, respectiv premolari sau dinti frontali.”, a declarat dr. Valentin Popescu. 
 
Beneficiile implanturilor fara taieturi sunt: nefacand taieturi, vindecarea este foarte usoara, fara durere, disconfortul este minim, vindecarea accelerata, la realizarea interventiei de montare a dintelui final, gingia este deja vindecata, si astfel, nu mai este necesara o alta anestezie si o alta taietura pentru a descoperi implantul.
 
Practic, avem totul facut intr-o singura sedinta. Peste 3 luni cand pacientul vine din nou, implantul doar se amprenteaza si se face bontul final. Emisiunea online “Tot sa zambesti” – Clinica 32  contine materiale relizate de expertii din echipa 32, in care se vor explica manopere stomatologice digitale, atat cele avansate, cat si cele de rutina, astfel incat pacientii sa poata sa inteleaga ce inseamna trendul digital in stomatologie si ce inseamna un tratament stomatologic la standardele anului 2021.
 
„In acest set de emisiuni, alaturi de echipa 32 vom explica, pe intelesul pacientilor, toate manopere realzate sub acoperisul Clinicilor 32. Cu mentiunea, ca in cele doua Clinici 32 avem, sub acelasi acoperis, toate sectile stomatologiei, inclusive sectia radiologie si laboratorul dentar. Asadar, vom vorbi despre toate ariile stomatologiei digitale”, explica Dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32.

VIDEO. Emisiune realizata de Clinica 32, "Tot sa zambesti!". Editia nr 7

 

Acesta nu este primul proiect pe care Clinica 32 il dezvolta in sprijinul pacientilor. Pe site-ul oficial Clinica 32, pacientii pot citi Revista Clinica 32 – Tot sa zambesti care raspunde, de asemenea, la cele mai fierbinti intrebari adresate de pacienti.

Revista poate fi citita AICI

Brandul Clinica 32, precum si intreg aparatul de comunicare si proiectele speciale de marketing sunt dezvoltate de peste 4 ani de catre Communication Angels, sub coordonarea Elenei Prodan.

Clinica 32 construieste cu ambitie si determinare un drum in stomatologia digitala romaneasca care se rezuma la: cel mai bun tratament la un pret corect. Ne gasiti aici: * Str. Scarlatescu nr 3, Bucuresti. * B-dul. Banu Manta, 79 A, Bucuresti.

www.clinica32.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus