Skip to main content

COMUNICAT. Agenţiile şi brandurile care au comunicat cu gamerii se pot înscrie într-o nouă competiţie: Gaming Video Awards

 
COMUNICAT. Agenţiile şi brandurile care au comunicat cu gamerii se pot înscrie într-o nouă competiţie: Gaming Video Awards

COMUNICAT. Gaming Video Awards dă start înscrierilor în cea de-a doua ediţie, competiţia continuând să caute şi să premieze cel mai bun şi responsabil conţinut de gaming pe care creatorii îl oferă comunităţilor lor.

Publicitate

Noutatea pe care o aduce ediţia din acest an este introducerea unor noi categorii de concurs, printre care şi unele dedicate brandurilor şi agenţiilor de publicitate, PR sau digital, care îşi pot înscrie campaniile realizate pentru comunităţile de gaming în cadrul a trei categorii specifice.

Cei care vor să se înscrie în cadrul competiţiei o pot face accesând www.gamingvideoawards.ro, până pe 26 iulie.  

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Gaming Video Awards îşi continuă misiunea de a oferi recunoaştere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordantă şi pricepere în jocurile video, dar şi un discurs corect, live-uri şi videouri de calitate şi, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă. 

„De anul acesta Gaming Video Awards introduce trei noi categorii în care invită brandurile care au creat campanii de gaming să se înscrie în cadrul competiţiei. Ne dorim să premiem nu doar iniţiativele deştepte care promovează gaming-ul, ci să aplaudăm în primul rând curajul brandurilor de a comunica cu un public extrem de divers, care nu mai consumă media clasice.

Gaming-ul este entertainment-ul generaţiilor tinere, iar la Gaming Video Awards brandurile pot identifica cei mai potriviţi creatori de conţinut cu ajutorul cărora să comunice publicurilor sale”, spune Tudor Dăescu, Preşedinte al Gaming Video Awards.  

Cel mai bun stream de mobile gaming şi Cel mai bun video de gaming de pe TikTok sunt categoriile noi adăugate pentru streameri. În cadrul categoriilor Cea mai bună campanie de comunicare cu creatori de conţinut, Cea mai bună campanie cu conţinut de gaming, Cea mai bună campanie de comunicare a unui brand prin evenimente speciale de gaming, dedicate companiilor, se pot înscrie branduri sau agenţii care au creat campanii cu tematică de gaming sau cu creatori de conţinut.

Categoriile dedicate brandurilor vor avea o politică de jurizare diferită, acestea vor fi notate doar de către juriu, care va desemna pentru fiecare câte un câştigător.

Excepţie face categoria Cea mai bună campanie de comunicare cu creatori de conţinut, unde vor fi premiaţi atât brandul sau agenţia care a înscris campania, cât şi creatorul de conţinut ales.

Competiţia se desfăşoară în trei etape: etapa înscrierilor, cea a votului publicului şi etapa în care nume importante ce activează în gaming, media, comunicare şi marketing vor juriza propunerile publicului, datele pentru ultimele două faze ale competiţiei vor fi anunţate curând în cadrul website-ului. Gala de anunţare a câştigătorilor va avea loc în octombrie 2021, în cadrul unui eveniment online, data exactă a evenimentului urmând a fi anunţată ulterior.  

Marele câştigător al primei ediţii a fost JaxiTV, care a obţinut titlul de Creatorul de conţinut al anului, câştigând categoriile Cel mai bun stream, Cel mai bun video de Counter-Strike: Global Offensive şi Cel mai bun conţinut de Tactical Shooters. Celelalte premii au mers către creatori precum Maxşialtele, Creative Monkeyz, Mădălin, Gannicus 96, ZaSami, IceManLucky, baabuska, GiulioDiz, CipFlixTV, Tedereu, Antonia Nuckle, Ovvy, Bobospider şi IHATEPINK.

Gaming Video Awards este un eveniment connected by Vodafone şi susţinut de George, Amber, Logitech G şi Foodpanda.

Gaming Video Awards este organizat de Dăescu Borţun Olteanu, evenimentul alăturându-se altora ce poartă şi semnătura diviziei de gaming a agenţiei: Bucharest Gaming Week şi Gaming Marathon.

Divizia de gaming a Dăescu Borţun Olteanu are în portofoliu clienţi precum Amber, RGDA, Dev.Play, AOC Gaming şi MMD (monitoarele Philips), Riot Games şi League of Legends, dar lucrează împreună şi cu branduri care doresc să comunice către publicurile lor prin gaming precum Philips OneBlade sau George, primul banking inteligent.

De-a lungul a peste 15 ani, Dăescu Borţun Olteanu a lucrat pentru clienţi din zona IT&C şi gaming sau a dezvoltat campanii de gaming pentru Logitech G, Electronic Arts, King, Samsung, Razer, ESL Gaming sau Armata României. 

Gaming Video Awards se desfăşoară pe www.gamingvideoawards.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus