Skip to main content

COMUNICAT. 13 filme de neratat toamna aceasta la cinema. De la Dune la Casa Gucci

 
COMUNICAT. 13 filme de neratat toamna aceasta la cinema. De la Dune la Casa Gucci

COMUNICAT. Cel mai bun loc să vizionezi premierele sezonului este la cinema, destinaţia favorită pentru relaxare, locul unde te încarci cu doza de inspiraţie pentru zilele care urmează. Cinematografele Cinema City din întreaga ţară sunt deschise, iar fanii filmelor pot viziona în deplină siguranţă cele mai noi şi spectaculoase producţii cinematografice ale toamnei.

Publicitate

Indiferent unde alegi să te  relaxezi în sala de cinema, emoţiile, încântarea şi râsul sunt greu de cenzurat atunci când vizionezi filmul preferat şi sunt molipsitoare. Toată sala râde, suspină, tresare în acelaşi timp, privind acelaşi film.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Evadarea perfectă din rutină. 13 filme de vizionat la cinema.

Cinema City, liderul pieţei din România şi cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Sud-Est, a dat startul în această toamnă unui adevărat maraton al blockbusterelor şi al producţiilor impresionante, o cursă nebună în care spectatorul alege  experienţa cinematografică premium şi formatul în care doreşte să vizioneze filmul: ori experienţa imersivă IMAX sau activarea tuturor simţurilor cu 4DX sau tratamentul regal la VIP 3D, unde te bucuri de cină & film în preţul unui singur bilet la cinema.

Trei blockbustere spectaculoase în acest weekend

„Dune”, unul dintre cele mai aşteptate blockbustere din ultimii ani, va avea premierea în data de 22 octombrie. Noua ecranizare a romanului scris în 1965 de autorul american Frank Herbert, considerat a fi una dintre cele mai importante şi influente opere science fiction din toate timpurile, alături de seria „Fundaţia” a lui Isaac Asimov, a primit laude din partea majorităţii criticilor de film.

Producţia regizată de Denis Villeneuve se mândreşte cu o distribuţie plină de staruri ale cinematografiei, printre care Timothée Chalamet, Zendaya, Josh Brolin, Javier Bardem, Dave Bautista, Rebecca Ferguson, Jason Momoa sau Oscar Isaac. “Dune” a fost descris de regizor ca fiind “un tribute adus experienţei pe marele ecran”.

"Nu e vreme de murit" a fost cel mai aşteptat film din seria James Bond, iar după o amânare de 18 luni provocată de pandemie, zeci de spectatori au vizionat cu entuziasm şi nerăbdare filmul în care  Daniel Craig îşi ia rămas bun de la rolul care i-a devenit a doua identitate în ultimii 16 ani. Producţia a fost gândită ca un punct culminant al universului Bond, potrivit regizorului Cary Joji Fukunanga.

De data asta James Bond nu numai că este nevoit să se adapteze lumii moderne a spionajului – pe care pare să nu o cuprindă cu uşurinţă – dar se şi loveşte de cea mai grea şi traumatică provocare dintre toate. Însă nu porneşte singur în această aventură. Din distribuţie mai fac parte şi Ana de Armas, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Léa Seydoux, Rami Malek.

Filmul „Venom: Să fie carnagiu”, distribuit de Sony Pictures şi regizat de Andy Serkis se află în topul blockusterelor din 2021, fiind şi una dintre cele mai aşteptate continuări ale unui film cu supereroi. Producţia continuă povestea lui Eddie Brock, jurnalist de investigaţie, interpretat de britanicul Tom Hardy, care învaţă să se adapteze la noua viaţă, după ce un parazit extraterestru i-a conferit noi superputeri. De data asta încearcă să oprească un criminal în serie (Woody Harrelson), scăpat din închisoare, după ce s-a contopit cu un alt parazit extraterestru şi s-a transformat în Carnage, un simbiot periculos.

Producţii impresionante multt aşteptate

Cel mai nou proiect regizat de Ridley Scott, drama istorică “Ultimul duel” are toate datele pentru a deveni un hit cinematografic în acest sezon. Distribuţia este formată din Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer, Ben Affleck şi Harriet Walter, având la bază cartea cu acelaşi nume, scrisă de Eric Jager.

Inspirat din fapte reale, subiectul relatează un episod violent din Franţa secolului al XIV-lea, despre ultimul duel judiciar permis de regele francez şi de Parlamentul din Paris. Totul a pornit când Marguerite de Carrouges l-a acuzat pe cel mai bun prieten al soţului de o agresiune şi, neobişnuit pentru acea perioadă, tânăra a apărut public şi a povestit ce i s-a întâmplat.

Curând actul ei este catalogat ca sfidare, nebunie şi curaj. Totodată filmul marchează şi reuniunea actorilor Matt Damon şi Ben Affleck, care apar pentru prima oară împreună, după drama “Good Will Hunting” (1997).

Noul film care se alătură universului Marvel, “Eternii”, are o super distribuţie:

Angelina Jolie, Kit Harington, Salma Hayek, Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Don Lee. Parte din aşa numitul phase four al MCU, filmul pune personajele principale, cunoscute ca Eternii, în faţa unei ameninţări iminente, iar aceştia vor fi nevoiţi să se regăsească şi să intervină pentru prima oară în salvarea omenirii.

Fie că eşti fan al filmelor cu supereroi sau nu, cu siguranţă vei vrea să vezi acest SF cu multă acţiune şi efecte speciale memorabile. Din 5 noiembrie la cinema în format IMAX, IMAX 3D, 4DX, 3D şi 2D.

“Spencer” ar putea fi filmul care îi va aduce premiul Oscar pentru interpretare lui Kristen Stewart, judecând după valul de reacţii pozitive cu care producţia a fost primită la diversele festivaluri unde a primit multiple premii.

Regizată de Pablo Larraín, drama biografică  “Spencer” surprinde decizia Prinţesei Diana de a divorţa de soţul său, prinţul Charles. Totul este relatat din perspectiva ei, surprinsă în timpul vacanţei de Crăciun, din 1991, alături de familia regală la moşia Sandringham din Norfolk. Premiera filmului este în 12 noiembrie în format 2D.

Întră mai repede în atmosfera de Halloween

Coşmarul lui Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) nu s-a terminat, iar acum ea trebuie să îl înfrunte din nou pe Michael Myers. Însă de data asta nu este singură, pentru că inspiră mai multe personaje să lupte alături de ea. “Halloween: noapte crimelor” este un sequel direct al titlului din 2018, ambele parte din aceeaşi franciză începută în urmă cu patru decenii.

Dacă eşti fan al producţiilor horror, nu trebuie să ratezi ce se întâmplă – actorii Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton îşi reiau rolurile şi promit să livreze, împreună, multe momente de spaimă. Premiera are loc în data de 22 octombrie în format 2D şi VIP.

În thrillerul horror “Antlers: Spirite întunecate” suntem martorii unor întâmplări supranaturale şi înspăimântătoare, toate puse pe seama prezenţei unui băieţel nevinovat. Acţiunea are loc într-un orăşel izolat, iar în centru sunt doi fraţi, o profesoară şi un şerif (Keri Russell, Jesse Plemons), care fac tot posibililul să salveze un copil pe urmele căruia se află o prezenţă terifiantă, ce ar putea avea la sursă o legendă veche cu ramificaţii înspăimântătoare. Filmul se lansează în data de 29 octombrie în format 2D.

Scris şi regizat de Edgar Wright, “Ultima noapte în Soho” o are în rolul principal pe Anya Taylor-Joy (“New Mutants”, „Emma”, „The Witch”, „Split”, „Glass”). Thrillerul psihologic te va plimba când prin prezent, când prin anii ‘60, într-o Londră cât se poate de diferită şi de ademenitoare. Cu influenţe de filme noir, producţia relatează experienţele unei tinere care, abia mutată într-un nouă casă, descoperă că visul ei despre o crimă este, de fapt, realitate. Ce alegeri face tânăra şi ce consecinţe au acestea asupra vieţii ei din prezent, descoperi urmărind filmul la cinema, unde vei remarca o eră aparte şi cu stil. Data lansării este 29 octombrie, format 2D şi VIP.

Comedii, animaţii, drame de neratat

Recompensat cu premiul pentru Cea mai bună comedie (European Comedy) la European Film Awards, 2020, comedia “Un Triomphe: Succes la public” o să descreţească şi cele mai încruntate şi serioare frunţi. Cu umor şi ironie, filmul inspirat dintr-o întâmplare reală, relatează despre cum un actor, care de cele mai multe ori este şomer, ajunge să improvizeze un teatru în puşcărie.

Personalitatea sa carismatică îî va convinge pe mulţi deţinuţi să se lase pregătiţi de el, pentru debutul în teatru. Curând, cu toţii îşi fac planuri pentru premiera la... Paris.

Pregăteşte-te pentru nostalgie, dar şi pentru ceva familiar cu un twist modern. “Vânătorii de fantome: Moştenirea” serveşte drept continuare filmelor originale din seria Ghostbuesters, fiind de altfel regizat de Jason Reitman, fiul lui Ivan Reitman, cel responsabil de începuturile francizei. Comedia cu note de supranatural ne prezintă o mamă singură, care se mută cu cei doi copii într-o casă moştenită.

Curând, cei mici descoperă aici vechea maşină Ghostbusters, încă echipată pentru intervenţii, iar fenomene stranii sunt raportate în orăşelul lor. Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace şi Paul Rudd, apar în distribuţie alături de Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver şi Annie Potts. Din 19 noiembrie la cinema în format IMAX, 4DX, 2D.

Pentru amatorii de animaţii, Disney te introduce într-o lume specială, iar cea din “Encanto” este, în plus, şi magică! Cu muzică (melodii compuse de Lin-Manuel Miranda.), fantezie şi comedie, noul produs din portofoliul Disney ne face cunoştinţă cu copila Mirabel Madrigal, o tânără care încearcă să se împace cu ideea că este singura care nu a fost înzestrată cu abilitaţi speciale, din întreaga comunitate Madrigal.

Pentru a căuta răspunsuri, aceasta porneşte într-o călătorie plină de peripeţii şi provocări, la capătul căreia nu ştie ce o aşteaptă. Totul în încercarea de a-şi salva familia, dar şi casa, atunci când magia este în pericol să dispară. Din 26 noiembrie la cinema  în format 2D, dublat şi subtitrat.

„House of Gucci” are câte ceva pentru fiecare şi se anunţă deja a fi un succes la Box Office.Trei decenii de dragoste, trădări, decadenţă şi răzbunări, ca în final totul să se încheie cu o crimă. În “Casa Gucci” o să vedem cum s-a construit cel mai puternic imperiu al modei şi ce anume a condus la un final tragic, care avea să ţină titlurile ziarelor.

Cu nume impresionate în distribuţie - Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek, Al Pacino, filmul ne trimite în 1995 când o crimă a zdruncinat lumea modei: omul de afaceri Maurizio Gucci era ucis, de un asasin, la comanda fostei sale soţii, Patrizia Reggiani. Premiera filmului are loc în 26 noiembrie la cinema în format 2D.

Le ştii ca fiind campioane în lumea tenisului, iar acum le afli secretul care le-a adus pe podium: King Richard. Filmul care încheie sezonul de toamnă la cinema urmăreşte viaţa sportivelor Venus şi Serena Williams, într-o poveste adevărată care vă inspira şi vă invita la depăşit limitele – “Regele Richard: Crescând campioni”.

Cu o viziune clară asupra ceea ce îşi doreşte pentru copilele sale, Richard (Will Smith) îşi va creşte, educa şi modela fiicele pentru ca într-o bună zi să fie cunoscute de întreaga lume, pentru munca, eforturile, perseverenţa şi dăruirea lor. Vezi cum au reuşit imposibilul, din 19 noiembrie la cinema.

Cu 27 de multiplexuri la nivel naţional, Cinema City dispune de 242 de săli de cinema ultramoderne dotate cu tehnologie şi sistem de sunet de ultimă generaţie,  claritate incredibilă a imaginii şi  scaunele confortabile. Iubitorii de film sunt aşteptaţi să participe la cel mai mare maraton al filmelor în acest sezon, în 20 de oraşe.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus