Skip to main content

COMUNICAT. 60 de creatori de conţinut de gaming locali concurează pentru votul publicului la Gaming Video Awards

 
COMUNICAT. 60 de creatori de conţinut de gaming locali concurează pentru votul publicului la Gaming Video Awards

COMUNICAT. Nume importante ale scenei de gaming din România precum Ovvy, Lectură DeLaA-LaZ, Bercea, Maximilian Ioan, Reddysh, Antonia Nuckle, Mădălin sau JaxiTV (câştigătorul de anul trecut), concurează la cea de-a doua ediţie a Gaming Video Awards connected by Vodafone.

Publicitate

Competiţia care îi premiază pe cei mai responsabili creatori de conţinut de gaming se află în etapa votului publicului. Desfăşurarea competiţiei poate fi urmărită pe www.gamingvideoawards.ro

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cele 273 de videouri înscrise se regăsesc în cadrul celor 18 categorii destinate creatorilor de conţinut:

  • Cel mai bun video de gaming
  • Cel mai bun live stream
  • Newcomer of the year
  • Cea mai bună serie de Let’s Play
  • Cel mai bun video al unei creatoare de conţinut
  • Cel mai bun conţinut de gaming tech
  • Cel mai bun conţinut de MOBA
  • Cel mai bun conţinut de Sports Games
  • Cel mai bun conţinut de Battle Royale
  • Cel mai bun conţinut de Tactical Shooters
  • Cel mai bun conţinut axat pe jocurile populare – Brawl Stars, Fortnite, Minecraft şi CS:GO
  • Cel mai bun conţinut kids friendly
  • Cel mai bun conţinut de gaming de pe TikTok
  • Cel mai bun stream de mobile gaming

Acestora se adaugă şi înscrierile din cadrul categoriilor Cea mai bună campanie de comunicare cu creatori de conţinut, Cea mai bună campanie cu conţinut de gaming, Cea mai bună campanie de comunicare a unui brand prin evenimente speciale de gaming dedicate brandurilor sau agenţiilor care au creat campanii cu tematică de gaming sau cu creatori de conţinut. 

Gaming Video Awards doreşte să ofere recunoaştere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordantă şi pricepere în jocurile video, dar şi un discurs corect, live-uri şi videouri de calitate şi, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă. Aceşti creatori pot deveni repere pentru generaţii de tineri, creând în platformele lor spaţii sigure de entertainment şi dialog despre pasiunea lor comună: gaming-ul.

Role Model of the year este categoria al cărei câştigător va fi desemnat de către juriul competiţiei. Creatorul de conţinut al anului va fi anunţat în cadrul galei de premiere, trofeul fiind decernat celui care a adunat cele mai multe premii în cadrul competiţiei.

În următoarea săptămână, gamerii pot vota atât creatori de gaming cu comunităţi mari precum ZaSami, Gannicus, AlexaTV, Tedereu, Theo, Bobospider sau Werty, dar îi pot încuraja cu un vot şi pe creatorii aflaţi la început de drum, precum Cristina Simion, Gabriela Bucur sau Shesky.

Etapa votului publicului se încheie pe 30 august, urmând ca nume importante ce activează în gaming, media, comunicare şi marketing să jurizeze cele mai bune 5 propuneri ale publicului pentru fiecare categorie. În cazul categoriilor pentru branduri, acestea nu vor fi supuse votului publicului, ci vor fi notate doar de juriu. Gala de premiere va avea loc online pe 7 octombrie.

Gaming Video Awards este organizat de Dăescu Borţun Olteanu. Evenimentul se alătură celorlalte produse ce poartă şi semnătura diviziei de gaming a Dăescu Borţun Olteanu: Bucharest Gaming Week şi Gaming Marathon.

Gaming Video Awards connected by Vodafone este susţinut de George, primul banking inteligent, Amber, Logitech G, foodpanda, Alienware, AOC şi Philips OneBlade.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus