Skip to main content

COMUNICAT. A apărut noul număr Zile şi Nopţi, ediţia de octombrie

 
COMUNICAT. A apărut noul număr Zile şi Nopţi, ediţia de octombrie

COMUNICAT. Eşti pregătit să încerci noi experienţe Pop Culture? Zile şi Nopţi, ediţia de octombrie, a ieşit de la tipar, fiind tipărită în 180 de pagini, cu subiecte în exclusivitate din muzică, artă, film,  food&drink, lifestyle, fashion şi design. Din cuprinsul revistei vă recomandăm:

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

POP-UP STORiEs: This is Halloween... în Pop culture

Aşa cum cântau cetăţenii oraşului Halloween în „Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas” din 1993, fiind luna octombrie, putem spune şi noi, în sfârşit, „This is Halloween, everybody make a scene!” în timp ce ne aşezăm dovlecii (sau, mai bine, usturoiul) în faţa locuinţelor. Totuşi, până ajungem în ziua (şi noaptea) de 31 octombrie, putem porni într-o călătorie despre istoria sărbătorii pentru a afla de unde a pornit, ce semnifica la început, cum s-a transformat de-a lungul timpului, ce obiceiuri a căpătat (sau păstrat) şi cum a ajuns să fie, înainte de toate, o celebrare a personajelor şi elementelor din Pop culture.

Supliment Zile şi Nopţi & James Bond:

  • „No Time To Die” – ultimul dans al unui James Bond pe pas de pensionare
  • Câteva dintre maşinile memorabile din filme cu James Bond şi ce se conduce în „No Time To Die”
  • O recapitulare a filmelor Bond cu Daniel Craig înainte de „No Time To Die”

#MUZICĂ:

Nu am fost ABBAndonaţi… suedezii s-au reunit!

Fani ai disco-ului de pretutinderi, s-a întâmplat imposibilul! Agnetha, Björn, Benny & Anni-Frid s-au reunit după 40 de ani de pauză, şi nu pentru lansarea vreunui album format din piese rătăcite prin sertarele caselor de discuri, ci pentru înregistrarea şi promovarea unui material discografic nou nouţ! Ce

#PERFORMINGARTS:

Interviu exclusiv: CRISTIAN MĂCELARU: “Mă inspiră constant ideea de a nu mă specializa”.

Cel mai tânăr concertmaestru din istoria Orchestrei Simfonice din Miami, debutant la Carnegie Hall la numai 19 ani şi câştigător al Premiului Solti pentru Dirijori la 24, şi până la actuala sa poziţie de dirijor principal al Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii din Köln şi de director muzical al Orchestre National de France, dar şi al Festivalului de Muzică Contemporană Cabrillo din California.

#TEATRU

Enigma câinilor din Craiova ai lui RADU AFRIM.
Pentru moment, ştim că e vorba despre un spectacol cu câini, dar cam atât. RADU AFRIM ne-a oferit în stil telegrafic ceva indicii care, după cum era de aşteptat, mai mult intrigă decât lămuresc. “Lucrez în aceste zile la Teatrul Naţional Craiova un nou spectacol. Despre câini. Poveşti cu câini. Monoloage pentru câini. Convorbiri cu câini. Poeme pentru câini.“

#FILM

Interviu exclusiv TOM HARDY:

„Este o bucurie să pot juca două părţi diferite ale unui individ. Pentru mine Venom şi Eddie sunt un întreg, fiind diferenţiaţi doar de faptul că unul este un monstru şi celălalt este Eddie, însă mereu îi voi asocia cu un singur personaj.”

Istoria lumii prin ochii lui RIDLEY SCOTT.

Ridley Scott a lansat ca regizor producţii care se află în colecţia cineflililor din lumea întreagă, fie că vorbim despre „Gladiatorul”, „Alien”, „Blade Runner” sau „Black Hawk Down”. Dacă îi aranjăm filmele într-o ordine cronologică a poveştilor lor ne vom da seama că Scott a trecut prin unele dintre cele mai importante evenimente istorice într-o şerpuire aleatorie la limita dintre ficţiune şi realitate.

#INTERVIU: VLAD PĂUNESCU.

Noul film realizat de Vlad Păunescu, Scara, drama lui Andrei, un tânăr actor vulnerabil emoţional şi inadaptat social care orbit de iluzia libertăţii este martor şi victimă a evenimentelor violente din România anilor ’89-’90, are premiera programată pe 15 octombrie.

#SUPLIMENT Dracula Film Festival

Invitaţi speciali, filmele din competiţia de lungmetraj, Contele Dracula, Deathcember: luna cadourilor (horror) din perspectiva a 24 de cineaşti.

#FOOD&DRINK:

  • Mădălina Santa: 3 sfaturi pentru toţi cei care au simţit că ultimii doi ani au fost destructivi şi deprimanţi;
  • Horia Ghibuţiu: Delicii peruviene;
  • Cosmin Dragomir: HoReCa a murit, trăiască HoReCa!;
  • Ştefan Chiriţescu: Fiecare generaţie îşi are băutura ei;

#LIFESTYLE:

Interviu KHAJORNSAK NAKPAN : “Bijuteriile au început să fie un instrument de comunicare al esenţei vieţii în armonie”

#FASHION

Alin Gălăţescu: Disoluţia Cuplului.
Un studiu de imagine care combină viziunea marelui fotograf HELMUT NEWTON cu a celebrului şi expresivului pictor al impersonalului FRANCIS BACON. Totul gândit ca o privire acidă în descompunerea unui cuplu, în spaţiul renăscut al unui loc istoric al Bucureştiului: SALA PALATULUI.

#ARHITECTURĂ

Conservare ecologică şi de arhitectură: Ferma de biodiversitate Cobor.
Experienţele interactive în fermele sau gospodăriile tradiţionale au dus la necesitatea dezvoltării unor programe de arhitectură complexe care armonizează o serie de funcţiuni de producţie, tehnologice cu cele din industria ospitalităţii.

Răsfoieşte revista ONLINE  - AICI.  Sau caută exemplarul tău gratuit prin oraş!

Zile şi Nopţi este o platformă de experienţe Pop Culture, cu apariţii în print şi online. Revista Zile şi Nopţi ediţia de septembrie se distribuie gratuit în locaţii atent selecţionate din Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Sibiu şi Oradea.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus