Skip to main content

COMUNICAT. Agenţia digitală iProspect Romania devine Google Premier Partner

 
COMUNICAT. Agenţia digitală iProspect Romania devine Google Premier Partner

COMUNICAT. Recunoaşterea oferită de Google plasează iProspect în topul celor mai performante 3% dintre agenţiile de comunicare digitală din România din punctul de vedere al creşterii businessului, a ratei de retenţie a clienţilor şi a utilizării produselor Google la cele mai înalte standarde de performanţă.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

iProspect este o agenţie de media care oferă servicii de media integrate cu o specializare pe partea de strategie, optimizare şi implementare de campanii Google Ads, Programmatic advertising, SEO (Search Engine Optimization), Paid Social Media şi custom data reporting pentru clienţii din România.

iProspect Romania devine, în 2022, Google Premier Partner, statut acordat exclusiv agenţiilor digitale Google Partner plasate între primele 3% la nivel naţional în funcţie de o serie de criterii de performanţă.

· Desemnarea iProspect ca Google Premier Partner survine în urma rezultatelor anuale înregistrate de agenţie în ceea ce priveşte capacitatea de a dezvolta investiţiile de advertising digital ale clienţilor existenţi şi de a atrage clienţi noi, dar şi capacitatea de retenţie a bazei de clienţi.

· Alte criterii luate în considerare la acordarea acestui statut au fost gradul de diversificare a instrumentelor folosite, prin utilizarea unor combinaţii de produse Google axate pe obţinerea de rezultate pentru clienţi, precum şi volumul anual al investiţiilor publicitare gestionat de agenţie.

Suntem mândri că am fost desemnaţi Google Premier Partner, mai ales că acum criteriile de acordare a acestui statut special sunt mult mai greu de îndeplinit decât în trecut. Le mulţumim clienţilor noştri pentru încrederea pe care ne-o acordă zi de zi şi mulţumim Google România pentru sprijin.

Câştigarea statutului de Google Premier Partner este dovada muncii asidue a întregii echipe iProspect şi rezultatul eforturilor noastre constante de a ne perfecţiona şi de a livra rezultate cât mai bune pentru clienţii noştri”, spune Sabina Nicolescu, Head of Digital Performance, iProspect.

În luna februarie, Google a recunoscut realizările partenerilor de marketing digital de top din întreaga lume prin acordarea statutului de Premier Partner, ca parte a noului program Google Partners.

Pentru 2022, acesta a suferit modificări semnificative, mergând de la redefinirea, prin cerinţe noi şi avansate, a condiţiilor ce trebuie îndeplinite, până la oferirea de noi beneficii pentru deţinătorii statutului de Premier Partners pentru a sprijini dezvoltarea şi succesul clienţilor prin intermediul Google Ads.

iProspect face parte dintr-un grup select de Premier Partners din programul Google Partners, conceput pentru agenţiile de publicitate şi terţe părţi care gestionează conturi Google Ads în numele altor mărci sau companii.

Misiunea acestui program este de a susţine companiile, oferindu-le instrumente inovatoare şi resurse pentru a-şi ajuta clienţii să reuşească şi să se dezvolte online.

Despre dentsu 

Parte a grupului dentsu, dentsu International operează sub şase branduri de media de top – Carat, dentsu X, iProspect, Isobar, dentsumcgarrybowen şi Merkle –, toate fiind susţinute de divizii de specialitate şi servicii scalabile.

dentsu International îşi ajută clienţii să câştige, să păstreze şi să-şi dezvolte cei mai buni clienţi, precum şi să obţină progrese semnificative în businessurile proprii.

Cu cele mai bune servicii şi soluţii în domenii ca media, managementul experienţei clienţilor (CXM) şi servicii creative, dentsu International operează în peste 145 de pieţe din întreaga lume, cu peste 45.000 de specialişti dedicaţi. 

În Europa de Sud-Est, dentsu este prezent cu brandurile Carat, dentsu X, iProspect şi Isobar şi prin diviziile sale specializate pentru clienţi, dispunând de o forţă de peste 300 de profesionişti, care activează pe 10 pieţe: Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru, Serbia, Slovenia şi România. 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus