Skip to main content

COMUNICAT. Analogue Festival 2023 - peste o lună dăm startul pentru 3 zile de jocuri şi muzică live

 
COMUNICAT. Analogue Festival 2023 - peste o lună dăm startul pentru 3 zile de jocuri şi muzică live

COMUNICAT. Pregătirile pentru Analogue Festival 2023 sunt în toi. Peste exact o lună, pe 25 august, pe platoul Făget de lângă Mioveni, vom da startul celei de-a doua ediţii a festivalului, care propune publicului evadarea în natură şi muzică.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Anul acesta, pe lângă deja mult-aşteptatele ridicări cu balonul cu aer cald sau activările-surpriză ale sponsorilor şi partenerilor, organizatorii şi-au propus să transforme locul într-un uriaş board game.

Spectatorii sunt aşteptaţi să joace în natură, în toate cele trei zile de festival, variante gigantice ale unor jocuri consacrate: X&0, Scrabble, Domino, Nu te supăra, frate, Twister, Beer Pong, Ring Toss etc. Nu vor lipsi standurile de facepainting (pictură pe faţă), baloane modelatoare şi atelierele de creaţie.

  • B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpaţi şi Tinie Tempah deschid un line-up pe care se află 18 trupe consacrate care vor întreţine atmosfera timp de trei zile, între 25 şi 27 august
  • Jocuri şi activări spectaculoase vor transforma platoul Făget de lângă Mioveni într-un board game uriaş în ultimul weekend de vară
  • Găsiţi în continuare abonamente pe iabilet.ro, bilete.ro şi analogue.ro, platforme pe care organizatorii promit oferte de neratat în perioada următoare

Alin Călinescu, managerul Analogue Festival:

„Gamification este cuvântul de ordine al ediţiei din acest an. Ca şi anul trecut, când ne-am bucurat alături de peste 30.000 de iubitori ai muzicii, la Analogue ritmul şi stilul vor fi foarte easy going, dar în variantă „analogică”, nu digitală. Aşadar, vom avea jocuri de tip board games, nu pe computer.

Îi vom invita deci pe spectatorii de toate vârstele să dea frâu spiritului ludic, să intre în atmosferă şi să se joace, aşa cum ar trebui să facem toţi atunci când vrem să ne distrăm.”

Ediţia din acest an a festivalului, a doua de la lansare, va reuni, într-un mix de genuri, 18 artişti români şi internaţionali cunoscuţi care vor urca pe cele două scene amplasate pe platoul Făget din Mioveni: B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpaţi, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, IAN, Kadebostany, Spike, Şatra B.E.N.Z., Viţa de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks şi Valeria Stoica.

Ediţia din acest an se desfăşoară în perioada 25-27 august

Gândit ca o alternativă destinată unui public sofisticat, care îşi doreşte nu doar o experienţă muzicală, ci una culturală, Analogue Festival este un bun prilej de evadare în mijlocul naturii, departe de agitaţia oraşului şi stresul digital: un festival „analogic” ce vă oferă ocazia de a vă detaşa, pentru o pauză de trei zile, de agitaţia vieţii cotidiene.

Pentru ediţia din acest an, din weekendul 25-27 august, abonamentele sunt disponibile pe platformele iabilet.ro, bilete.ro şi analogue.ro.

Ediţia 2023 a Analogue Festival este organizată de Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local al oraşului Mioveni, în perioada 25-27 august, pe platoul Făget din Mioveni.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus