Skip to main content

COMUNICAT. Ai nevoie de aparat dentar? Iata de ce sa apelezi la un specialist cu experienta!

 
COMUNICAT. Ai nevoie de aparat dentar? Iata de ce sa apelezi la un specialist cu experienta!

COMUNICAT. Putine detalii sunt mai atragatoare decat un zambet sanatos si stralucitor. Pe langa aspectul dintilor, insa, pozitionarea corecta a acestora este extrem de importanta din perspectiva sanatatii intregului organism.

Publicitate

Tocmai de aceea, daca te confrunti cu malocluzii sau malpozitii si vrei sa redai danturii atat o functionalitate ireprosabila, cat si un aspect fara cusur, medicul ortodont te poate ajuta.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Recomandarea este purtarea unui aparat dentar de calitate superioara, iar tratamentul ortodontic are ca scop corectarea defectelor dentitiei, astfel incat disconfortul si aspectul vor fi remediate.

Atunci cand defectele de pozitionare a dintilor nu sunt rezolvate la timp, atat estetica danturii tale, cat si functionalitatea acesteia pot suferi modificari ireversibile. Prin rezolvarea relatiilor anormale dintre dinti si formarea unei muscaturi corecte pe termen lung, un aparat dentar de calitate superioara va fi cea mai buna solutie pe care o ai la dispozitie.

Un aspect pe care trebuie sa il retii, totusi, este ca tratamentele ortodontice ar putea fi inaccesibile in cadrul cabinetelor stomatologice de mici dimensiuni. Ortodontia este o ramura a medicinei dentare care urmareste prevenirea, diagnosticarea si tratarea iregularitatilor dentare, iar specialistii din acest domeniu pot fi regasiti in cadrul marilor clinici stomatologice.

Medicul ortodont va recomanda purtarea unui astfel de dispozitiv in functie de problemele de muscatura si aliniere pe care le prezinta dantura ta. Numai in urma unui tratament corect si eficient vei obtine o muscatura precisa, cu o uzura minima a dintilor si un zambet perfect - rezultate pe care le ai in vedere atunci cand cauti rezolvarea problemelor de pozitionare a dintilor.

De ce trebuie sa apelezi la un specialist cu experienta?

- Un medic ortodont cu experienta va sti precis ce tratament poate rezolva fiecare problema legata de pozitionarea dintilor tai. Astfel, aplicarea corecta a unui aparat dentar va rezolva problema dintilor suprapusi, inclinati sau strambi. In plus, acest tratament poate corecta si pozitionarea prea in exterior a dintilor, astfel incat cea mai buna alegere este sa apelezi la un ortodont cu experienta din cadrul unei clinici de specialitate, precum dentalpremier.ro.

- Malocluziile si malpozitiile severe pot afecta vorbirea prin influentarea modului in care poti sa pronunti anumite sunete. Astfel, tratamentul corect va fi o solutie si pentru pronuntia incorecta sau unele defecte de vorbire, precum sasaiala specifica celor care au muscatura anormala sau spatii interdentare mari, iar acest fapt este valabil indiferent de varsta.

- Daca dintii tai sunt inghesuiti, cea mai buna rezolvare este desfasurarea unui tratament cu aparat dentar, iar aceasta problema poate fi prezenta chiar daca lipsa spatiilor interdentare nu este vizibila la fiecare zambet. Pentru a sti daca te confrunti cu aceasta problema, incearca sa introduci ata dentara in toate spatiile dintre dintii tai. Daca nu reusesti sau ata patrunde cu dificultate, este cazul sa programezi o consultatie la clinica stomatologica pentru a cere parerea unui medic ortodont.

- Unele persoane se confrunta destul de des cu dureri in zona maxilarului, iar printre cauzele acestor dureri ar putea fi alinierea incorecta a dintilor. In acest caz, se produce o presiune suplimentara pe articulatia temporo-mandibulara, iar rezolvarea simpla va veni de la medicul ortodont prin alegerea corecta a tratamentului cu aparat dentar.

- Daca dintii foarte apropiati pot fi corectati cu ajutorul unui aparat dentar, atunci aceasta rezolvare este valabila si in cazul dintilor foarte departati. Pe langa aspectul inestetic, aceasta situatie poate duce la probleme de muscatura si la influentarea in sens negativ a pozitiei danturii.

Aparatul corespunzator te va ajuta sa scapi si de strungareata deranjanta, iar daca intre dintii de jos si cei de sus ramane un spatiu considerabil in momentul in care inchizi muscatura sau daca unii ies cu mult in fata celorlalti, este momentul sa apelezi la experienta unui specialist in ortodontie.
 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus