Skip to main content

COMUNICAT. Cum alegi cel mai bun aparat pentru epilare definitiva cu dioda laser

 
COMUNICAT. Cum alegi cel mai bun aparat pentru epilare definitiva cu dioda laser

COMUNICAT.  Epilarea definitiva este o procedura cosmetica preferata de multe persoane atunci cand este vorba de indepartarea parului nedorit de pe corp si aplicata in majoritatea saloanelor de infrumusetare cu ajutorul aparatului de epilare definitiva dioda cu laser.

Publicitate

Alegerea echipamentului potrivit pentru salonul tau poate fi dificila, mai ales pentru ca se gasesc mai multe tipuri si modele, care au functii si tehnologii diferite.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

In general, poti alege aparatul pentru epilare definitiva dioda laser in functie de cat de performant este, de cate lungimi de unda are sau in functie de cat timp poate fi folosit. Vezi mai jos care este criteriul definitoriu atunci cand alegi aparatul de epilare definitiva dioda cu laser.

In functie de ce criterii alegi aparatul pentru epilare definitiva cu dioda laser

Datorita faptului ca tehnologia a avansat, pe piata exista o gama larga de astfel de aparate, care dau rezultate uimitoare, intr-un timp scurt. Astfel, cei care detin saloane de infrumusetare au libertatea de a alege echipamentul in functie de nevoile clientilor, dar si de bugetul de care dispun. Iata in functie de ce criterii trebuie sa alegi un aparat de epilare definitiva dioda cu laser:

1. Cat de repede indeparteaza firul de par

Daca aparatul de epilare definitiva dioda cu laser detine mai multe lungimi de unda, atunci acesta va contribui la indepartarea tuturor firelor de par. Folosirea a trei lungimi de unda diferite ofera avantajul de a atinge adancimi diferite pe piele si de a indeparta tot parul, chiar si acela crescut neuniform.

Tehnologia 1064nm este eficienta pentru pielea alba, 755nm pentru pielea neagra, dar se poate aplica tuturor tipurilor de piele. Compania noastra furnizeaza si importa o gama larga de astfel de aparate, oferindu-ti posibilitatea de a-l alege pe cel mai eficient si calitativ.

2. Tehnologia pe care o detine

Aparatul de epilare definitive diode laser detine o tehnologie speciala de racire, pentru a raci si proteja pielea impotriva ranilor, fiind astfel un tratament sigur si confortabil, fara durere. Acesta are, totodata, si un software inteligent cu meniu simplu si usor navigabil, pentru ca personalul din saloane sa-l utilizeze cu usurinta.

3. Numarul de sedinte

Un tratament efectuat cu un aparat de epilare definitiva dioda laser necesita mai putine sedinte (5-6) in comparatie cu procedura de epilare cu IPL. Astfel, daca iti doresti sa eficientizezi timpul simunca angajatilor tai, poti alege un astfel de echipament pentru salonul tau, care indeparteaza 100% firele de par prin fototermolipoliza selectiva. Sedintele de epilare definitiva cu un aparat profesional sunt sigure, confortabile si fara durere.

4. Cat timp poate fi utilizat

Daca iti doresti ca salonul tau sa fie dotat cu aparate de epilare definitiva dioda cu laser profesioniste, atunci trebuie sa fii atent/a si la durata de utilizare a acestuia. Echipamentele importate de compania noastra pot fi folosite non-stop, 24 de ore in fiecare zi.  In acest fel, acestea maximizeaza castigurile pentru clinici, saloane si spitale.

5. Pret

Un aparat de calitate va fi intotdeauna mai scump, insa se va ridica la standardele noi si moderne de epilare definitiva. Pe site-ul nostru gasesti diferite tipuri de aparate de epilare definitiva dioda cu laser, la preturi rezonabile, in functie de bugetul fiecarui client.
Alege un aparat de epilare definitiva cu dioda laser performant!

Aparatura din salonul de infrumusetare este extrem de importanta si necesita o atentie deosebita atunci cand este achizitionata. Aceasta nu doar ca ajuta la oferirea unor servicii moderne, ci si la obtinerea rezultatelor dorite de catre clienti. Alege un aparat de epilare definitiva dioda laser profesional pentru a putea oferi cele mai profesioniste si sigure servicii de epilare definitiva!

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus