Skip to main content

COMUNICAT. Arena Communications deschide un nou birou la Sibiu. Canal online cu emisiuni realizate de agenţie

 
Cecilia Caragea, fondator Arena Communications si Iosif Popescu, operator la producţiile agenţiei
Cecilia Caragea, fondator Arena Communications si Iosif Popescu, operator la producţiile agenţiei

COMUNICAT. Cu o istorie de aproape 20 de ani şi producţii difuzate pe posturi precum Realitatea sau B1 TV, agentia ARENA Communications deschide un nou birou - in Sibiu, pentru a fi mai aproape de clientii din zona Transilvaniei. 

Publicitate

Cecilia Caragea, consultant comunicare:

"Numarul mare de clienti din zona Transilvaniei si dezvoltarea in ultima vreme a directiei de realizare de video content de calitate ne-a determinat sa ne gandim la acest pas.

Pentru generarea de video content de calitate trebuie sa fim aproape de clienti, sa ne intalnim in mod direct cu ei. Iar din Sibiu ne propunem sa raspundem prompt si solicitarilor din Timisoara, Oradea, Cluj, Brasov, Mures, Alba si nu numai. Vom fi astfel mai aproape de clientii nostri, pe care bineinteles ii asteptam si in studioul nostru video."

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Realizarea de video content este, de ani buni, o directie importanta pentru ARENA Communications, care a realizat proiecte de emisiuni care au fost difuzate nu numai in online, ci si pe diferite posturi de televiziune.

Printre acestea:

"Diferente si Esente", emisiune-reportaj despre diferentele specifice ale unui produs, serviciu sau brand - la Realitatea TV

"Profesionistii Zambetului", emisiune dedicata profesionistilor din domeniul stomatologiei - Realitatea TV

"Schimba-ti Viata! Informeaza-te!", emisiune dedicata informarii pacientilor asupra noutatilor din domeniul sanatatii etc. - B1 TV

Astfel, in urma multitudinii proiectelor video realizate, agentia a lansat propriul canal online - ACC Media Channel, care reuneste toate proiectele editoriale realizate de-a lungul timpului si noi formate de emisiuni online.

Cecilia Caragea:

"Deschiderea unui birou in centrul tarii, ne permite sa fim mai aproape de clientii nostri si ne propunem sa realizam in continuare video content de calitate, pentru ca suntem convinsi ca una dintre principalele directii de dezvoltare este comunicarea prin continut, pentru care este nevoie sa ne intalnim cu clientii, sa intelegm activitatea pe care o desfasoara si sa o prezentam in formate de impact."

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus