Skip to main content

COMUNICAT. Arena Sanatatii, o noua emisiune a canalului media online ACC Media Channel

 
COMUNICAT. Arena Sanatatii, o noua emisiune a canalului media online ACC Media Channel

COMUNICAT. Canalul media online ACC Media Channel (www.accmediachannel.ro) a acordat intotdeauna o atentie deosebita sanatatii, iar in aceasta perioada de criza medicala, in care sanatatea a devenit principalul subiect al dezbaterilor publice, pe langa emisiunile deja consacrate, pe acest canal veti gasi si emisiunea ARENA SANATATII.

Publicitate

Emisiunea, realizata si prezentata de Cecilia Caragea, se gaseste pe www.accmediachannel.ro si pe pagina de facebook asociata, dar si pe siteul si pe pagina de facebook apartinand realizatoarei emisiunii.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Sunt abordate diferite subiecte din medicina si din stomatologie, sunt intervievati medici specialisti binecunoscuti de la diferite clinici din Bucuresti si din tara. Pentru a oferi publicului informatii pertinente, bine documentate, intr-un limbaj accesibil publicului larg.

Mai mult, pentru ca se pune accentul pe preventie si pe un stil de viata sanatos, se tine cont de faptul ca sanatatea noastra este influentata si de starea noastra mentala, de gandurile si de sentimentele noastre. Si, bineinteles, de alimentatie, o alimentatie deseori mult prea saraca in vitamine, minerale, enzime si alte principii active.

De aceea, sunt prezentate si recomandari alimentare si chiar retete sanatoase. Nu e uitata nici importanta miscarii, prin urmare nici recomandarile de exercitii fizice simple care pot fi realizate si acasa. Toate acestea sunt probleme esentiale, chiar daca, poate, pentru unii, pot parea banale, sunt informatii utile care ne pot ajuta pentru a avea un stil de viata sanatos si armonios.

Pentru emisiuni de sanatate, pe intelesul tuturor, accesati Arena Sanatatii (www.arenasanatatii.ro)! Si nu uitati ca sanatatea este bunul nostru cel mai de pret!

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus