Skip to main content

COMUNICAT. Aspecte de care să ţii cont dacă vrei să deschizi o afacere

 
COMUNICAT. Aspecte de care să ţii cont dacă vrei să deschizi o afacere

COMUNICAT. Lansarea unui business implică o serie de factori esenţiali pentru etapele incipiente ale acestui proiect. Contrar părerii conform căreia doar bugetul disponibile ar fi necesar pentru ca noua ta afacere să aibă parte de un start cu dreptul, vei vedea că o mulţime de alte aspecte merită luate în calcul:

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Realizarea unui plan

Un plan de business concret se realizează pe o serie de factori pe care trebuie să îi tratezi cu o deosebită seriozitate, dacă îţi doreşti cu adevărat succesul în nişa pe care ţi-ai propus să activezi:

- concurenţii de pe piaţă, cererea pentru acel serviciu, resursele de care dispui, partenerii pe care ţi-i alegi, cadrul legislativ în funcţie de care va trebui să organizezi propria dinamică samd.

Cu toate că mulţi antreprenori consideră că “planul de business” reprezintă o înşiruire de calcule raportate la obiectivele pe care le-ar putea atinge compania pe care o conduc, stabilirea unui astfel de proiect are o mulţime de ramificaţii, ce se întind nu doar spre aspecte de ordin economic, ci şi social, cultural, politic samd

Construirea unei echipe

Oamenii reprezintă cea mai importantă resursă la care o companie poate avea acces, indiferent de natura relaţiei acestora cu entitatea respectivă: parteneri, angajaţi, furnizori ale unor anumite servicii samd

Sudarea unei echipe ce poate contribui la materializarea obiectivelor propuse în planul de business reprezintă un obiectiv în sine al managementului.

Mizează întotdeauna pe angajarea unor oameni pregătiţi pentru domeniul pe care doreşti să activezi, deoarece expertiza acestora reprezintă un instrument de optimizare a costurilor întregii companii.

Stabilirea unor obiective

Este important să ai obiective clare, la care să te raportezi lună de lună, astfel încât să ai la îndemână un mod de ajustare în timp real a dinamicii companiei tale. Fără obiective bine puse la punct şi construite pe contextul în care doreşti să îţi desfăşori activitatea, este dificil să inţelegi lucrurile care merg, sau piedicile pe care trebuie sa le elimini din fluxul operaţional.

Nu-ţi fie teamă de eşec! Ca antreprenor, te vei lovi constant de provocări pe care nu le-ai anticipat în etapele incipiente ale proiectului tău, dintr-o sumă variată de motive.

Ajustează modul de lucru conform erorilor pe care le identifici, găsind în permanenţă noi oportunităţi pentru atingerea obiectivelor propuse, pe baza rezolvărilor găsite în cadrul blocajelor apărute. 

Realizarea unor parteneriate de încredere

Alege în mod inspirat relaţiile cu partenerii, indiferent de domeniul în care doreşti să activezi: construcţii, HoReCa, turism, transporturi internationale de marfuri samd.

O astfel de alegere trebuie să se bazeze pe o serie de criterii simplu de argumentat, la care ne vom raporta în cele ce urmează, pe baza unui exemplu: transporturile internaţionale de mărfuri.

Aşadar, cel mai bun partener logistic pentru o astfel de activitate trebuie să garanteze:

- Flexibilitate în privinţa costurilor propuse companiei beneficiare;
- Nivel ridicat al disponibilităţii, privind atribuirea de personal dedicat special pe proiect;
- Certitudinea faptului că mărfurile transportate sunt atent supravegheate;
- Soluţii găsite în timp real, pentru minimizarea eventualelor incidente de pe traseu;
- Respectarea timpilor de tranzit, conveniţi de comun acord cu reprezentanţii clientului;
- Găsirea celor mai bune soluţii de transport, aparţinând parcului auto personal.

Dacă doreşti să găseşti un partener logistic de încredere, ce poate asigura transporturi internaţionale de marfă conform propriilor tale obiective, apelează cu încredere la Romsped Cargo.

Cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniul transporturilor şi logisticii, atât pe plan intern, cât şi internaţional, compania Romsped Cargo poate răspunde în mod concret provocărilor cu care compania ta se confruntă în prezent, pe acest segment de activitate.

Lansarea unui business nou: Concluzii 

Vrei să începi o afacere şi nu ştii de unde să începi? Sperăm că informaţiile pe care le-ai descoperit astăzi alături de noi reprezintă un prim pas pentru demararea noului tău proiect.

Indiferent de domeniul de activitate în care doreşti să faci performanţă, atragerea oamenilor potriviţi (angajaţi şi parteneri) reprezintă una dintre cele mai importante obiective pentru atingerea obiectivelor propuse, sau ajustarea acestora în timp real.

Aşadar, pentru a demara cu succes un business în 2021, investiţia în resursa umană reprezintă unul dintre cele mai importante pariuri pe care le poţi face ca antreprenor. 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus