Skip to main content

COMUNICAT. BLACKPINK, trupa de fete care a spart toate recordurile online, vine la Cinema City

 
Foto: infomusic.ro
Foto: infomusic.ro

COMUNICAT. BLACKPINK, cea mai cunoscută trupă  K-Pop de fete din lume, sărbătoreşte cea de-a 5-a aniversare de la debut, prin lansarea BLACKPINK THE MOVIE,  ce poate fi văzut doar pe 4 şi 8 august, la Cinema City.

Publicitate

Cele mai bune filme au nevoie de cel mai bun loc să vezi un film, iar sala de cinema 4DX de la Cinema City este pregătită pentru fanii celebrei trupe.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Astfel, tehnologia revoluţionară a sălii,  cu scaunele high – tech  mobile, cu mişcări fluide şi dinamice şi soluţiile ambientale de ultimă oră (vânt, ceaţă, fulgere, ninsoare, arome) permite spectatorilor să se bucure de o experienţă cinematografică extremă plină de efecte speciale şi să fie parte din film.

 Filmul BLACKPINK THE MOVIE, un docu-concert despre grupul de fete îndrăgit la nivel mondial este, de asemenea, un cadou special pentru BLINK – cum este cunoscut fan-clubul BLACKPINK – pentru a-şi reaminti de momentele frumoase.

Trailer - Blackpink The Movie

Trupa BLACKPINK a doborât numeroase recorduri online de-a lungul carierei. Videoclipurile „Kill This Love” (2019) şi „How You Like That” (2020), au spart toate topurile, devenind pe rând, cel mai urmărit videoclip în 24 de ore de la lansare, intrând in Cartea Recordurilor. 

VIDEO. Blackpink - Kill this love

VIDEO. Blackpink - How You Like That

BLACKPINK este, de asemenea, prima trupă cu patru videoclipuri ce au strâns fiecare câte 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar în prezent este cea mai urmărită trupă de fete de pe Spotify şi cu cei mai mulţi abonaţi pe Youtube.

Proiecţiile speciale BLACKPINK au loc pe 4 şi 8 august atât în  în format 4DX în 5 oraşe -  Bucureşti (Mega Mall), Brăila, Cluj (Iulius Mall), Constanta Park, Timişoara (Shopping City), iar în format 2D în 23 de cinematografe Cinema City din 20 de oraşe.

Biletele se pot rezerva/cumpăra online de AICI

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dial dial
    Frumos clickbait. Suna mult prea frumos sa vina trupa in Romania

Trimite un comentariu

sus