Skip to main content

COMUNICAT. Călătoreşte cu Lux Travel în Kusadasi, Turcia, şi vezi ce poţi vizita

 
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

COMUNICAT. Kusadasi, un oraş turistic de pe coasta Marii Egee a Turciei, este cunoscut sub numele de „Insula Păsărilor” datorită formei Insulei Porumbel de la capătul sudic al oraşului, care este similară cu capul unei păsări.

Publicitate

În limba sa maternă, „Kus Adasi” înseamnă chiar „insula de păsări”. Kusadasi este o destinaţie de vacanţă foarte populară, cu plaje aglomerate toată vara, pe care o poţi vizita alegând un sejur prin intermediul agenţiei de turism Lux Travel.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pe lângă distracţie, soare şi apă, Kusadasi este, de asemenea, un loc minunat pentru cumpărături. Turiştii din Europa şi din întreaga lume se deplasează în oraş pentru a găsi oferte fabuloase şi lucruri ieftine precum şi mărci de top.

Atunci când îţi planifici o vacanţă în Turcia, Kusadasi, vei dori ca vremea să fie călduroasă şi numai bună pentru plajă. Oraşul are un climat mediteranean, ceea ce înseamnă că verile sunt fierbinţi, iar iernile sunt foarte blânde. Iată ce poţi face într-un sejur în Turcia, Kusadasi:

1. Vizitează insula Pigeon

Deşi Insula Pigeon nu se află direct în port, se spune că este principala atracţie a celor care aleg să-şi petreacă vacanţa în această destinaţie. Ceea ce atrage cu adevărat atât turiştii, cât şi localnicii sunt apusurile de soare incredibile, aşa că este recomandat să ai la îndemână un aparat de fotografiat sau un telefon care să surprindă perfect cadrul spectaculos.

2. Fă plajă pe insula destinată femeilor – Kadinlar Denizi

Iniţial, locaţia a fost realizată exclusiv pentru femei, însă acum această plajă se mândreşte cu activităţi precum surf, dar şi cu un nisip superb. Trebuie să ştii ca aceasta este atât de populară în rândul localnicilor şi turiştilor, încât mulţimile de oameni pot fi uneori copleşitoare. Palmieri superbi, magazine, cafenele, baruri, restaurante şi multe altele înconjoară zona, aşadar există multe locuri de explorat. Chiar dacă se spune că plaja este destinată femeilor, nu-ţi face griji, şi bărbaţii sunt acum bineveniţi aici.

3. Explorează Peninsula Dilek

Parcul Naţional Peninsula Dilek oferă vederi superbe atât asupra munţilor, cât şi a litoralului. Această destinaţie este la aproximativ 26 de mile distanţă de Kusadasi, ceea ce face să fie o excursie uşoară de o zi. Fauna sălbatică abundentă, inclusiv păsările şi căprioarele, pot fi văzute chiar în parc. Dacă eşti în căutare de frumuseţi ale naturii, aici este locul perfect unde vei găsi locuri minunate, cu peisaje demne de admirat. Apa cristalină a oceanului, apusurile de soare uimitoare şi un canion de 11 mile completează peisajul uluitor.

4. Află secretele oraşului Kirazli

Kirazli este un sat înconjurat de câmpuri şi livezi acoperite cu viţă de vie. Zona pitorească oferă vedere prin alei şi case văruite, iar cafenelele şi restaurantele îşi aşteaptă turiştii dornici să descopere şi să experimenteze reţete culinare noi. Atracţia principală a oraşului este o piaţă fermieră unde vizitatorii zilnici vin să cumpere produse ecologice, de casă şi produse locale.

5. Descoperă istoria şi cultura oraşelor din apropierea destinaţiei

La doar 18 mile de nord-est de Kusadasi se află ruinele vechiului oraş Efes, una dintre atractiile turistice de top din Turcia. Vizitatorii pot porni într-o excursie pe jos pentru a vedea obiective turistice, inclusiv teatrul Odeon, Templul lui Hadrian şi Biblioteca Celsus.

Casele cu terasă, exemple excelente de case preistorice, au fiecare câte o cadă şi un sistem de încălzire. Aceste case au aparţinut cândva celor mai bogaţi rezidenţi şi încep să depăşească faimoasa faţadă a Bibliotecii Celsus ca atracţie de top pentru vizitatori.

Ruinele orasului elenistic Priene sunt situate pe coasta Marii Egee. Zona este plină de istorie şi este foarte fotogenică. Vizitatorii care trec prin această zonă ar putea dori să vadă şi Templul Atenei: zeiţa greacă a înţelepciunii.

Lux Travel este o agenţie de turism care oferă pachete de vacanţă cu cazare şi transport, all inclusive pentru cei care doresc să călătorească în România, Grecia, Turcia, Spania, Bulgaria, Egipt, dar şi pentru cei care preferă vacanţele exotice cum ar fi cele în Republica Dominicană sau Zanzibar.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    faceti reclama la lux travel dar daca da faliment casuna lumea pe voi S-au mai intimplat de-astea E riscant

Trimite un comentariu

sus