Skip to main content

COMUNICAT. 17 canale de televiziune din România, printre clienţii Dejacast - platforma de monetizare şi gestiune de conţinut video

 
COMUNICAT. 17 canale de televiziune din România, printre clienţii Dejacast - platforma de monetizare şi gestiune de conţinut video

COMUNICAT. Dejacast este platforma online care oferă funcţionalităţi complete atât pentru televiziuni şi creatori de conţinut cât şi pentru publisherii care vor să-şi monetizeze conţinutul video.

Publicitate

Platforma automatizează procesele prin care televiziunile fac disponibil şi monetizează conţinutul video online: captarea semnalului TV, encodarea în formate şi bitrate-uri multiple, live streaming 24/7, înregistrări şi cut-uri automate, video-on-demand instant din transmisia live, etc.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Publisherii beneficiază la rândul lor de mecanisme avansate de monetizare, prin module care permit atât reclame de tip pre-roll, mid-roll, post-roll, cat şi integrări de tip outstream şi floating. Suportând de asemenea alocare dinamică de reclame si programmatic prebid, strategia Dejacast mizează pe gradul înalt de flexibilitate şi personalizare a modulelor de reclamă, pentru a putea fi uşor integrate în experienţa de utilizare a fiecărui site în parte.

Utilizatorii pot urmări în timp real statistici asupra audienţei şi pot extrage rapoarte despre conţinutul şi reclamele livrate.

Platforma a fost lansată la începutul lui 2022 şi are deja printre clienţi 17 canale de televiziune şi peste 40 de publisheri din piaţa românească iar în cadrul echipei Dejacast lucrează oameni cu peste 15 ani de experienţă în zona digitală, de video streaming, media si publishing.

Integrarea constă în câţiva paşi simpli:

  1. conţinutul video e importat în platformă, fie tăiat direct din transmisia live sau uploadat ca şi fişiere video.
  2. strategia de monetizare este configurată în interfaţă, platforma fiind compatibilă cu orice tip de reclamă video prin standard VAST sau VPAID.
  3. conţinutul video devine apoi disponibil instant, pentru a fi publicat prin API sau cod embed si este protejat pentru a putea fi urmărit doar în site-urile sau aplicaţiile clientului.

Televiziunile sau startup-urile care au în plan dezvoltarea de servicii OTT, platforme prin care sa îşi distribuie conţinutul video, vor descoperi ca funcţionalităţile şi infrastructura Dejacast sunt un pachet complet, care propulseaza astfel de produse. Practic, permit companiilor să îşi creeze propriile produse de tip “Netflix” cu un minim de efort tehnic.

Estimările arată că piaţa de conţinut video va continua sa crească în 2024 iar monetizarea acestei zone rămâne segmentul principal de business la nivel global, pentru publisheri, televiziuni şi creatorii de conţinut.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus