Skip to main content

COMUNICAT. Care sunt cei mai de succes bărbaţi din România?

 
COMUNICAT. Care sunt cei mai de succes bărbaţi din România?

COMUNICAT. Pentru că în data de 19 noiembrie sărbătorim Ziua Internaţională a Bărbatului, Zile şi Nopţi, Rock FM şi NIVEA MEN lansează campania Top Bărbaţi de Succes!

Publicitate

Cum arată un bărbat de succes în 2021? Conduce un bolid, conduce un start-up de milioane sau face toate acestea în timp ce îşi conduce zilnic copiii la şcoală? Lista e deschisă pe pagina www.barbatidesucces.ro

Votează “cei mai bărbaţi” bărbaţi din România şi poţi câştiga unul din cele peste 50 de premii de top: un ceas Garmin, o bicicletă Pegas sau 50 kituri de produse NIVEA MEN. Fiecare din cele 50 de premii oferite de NIVEA MEN conţine Gel de duş, Deodorant, Gel pentru ras, After-shave, Cremă pentru uz general, Cană metalică NIVEA MEN.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Perioada de votare este 1 – 20 octombrie 2021 iar rezultatele votului vor fi făcute publice pe site-ul www.barbatidesucces.ro şi în revista Zile şi Nopţi, ediţia de noiembrie.

Întrebările sondajului sunt deschise, fiecare participant la vot având libertatea de a alege 3 bărbaţi de succes din România din orice domeniu de activitate. Validarea rezultatelor este realizată de firma de studii de piaţă Brandberry.

Bărbaţi de Succes este o campanie Zile şi Nopţi şi Rock FM, de Ziua Internaţională a Bărbatului, îngrijită de NIVEA MEN.

Votează acum pe www.barbatidesucces.ro

Citeşte AICI cel mai nou număr al revistei Zile şi Nopţi.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus