Skip to main content

COMUNICAT. Ce avantaje iti ofera imprumuturile rapide de la Provident?

 
COMUNICAT. Ce avantaje iti ofera imprumuturile rapide de la Provident?

COMUNICAT. Romanii au la dispozitie o gama variata de servicii de finantare, iar daca au nevoie de un imprumut se pot baza pe sprijinul institutiilor financiare.

Publicitate

Exista doua mari categorii de companii care activeaza in aceasta industrie si care le pot oferi clientilor imprumuturi rapide: institutiile financiare bancare, reprezentate de banci, si institutiile financiare nebancare, denumite IFN-uri.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Provident Financial Romania, de pilda, este una dintre cele mai cunoscute si importante institutii financiare nebancare din tara, care, in cei peste 15 ani de existenta a acordat imprumuturi rapide de tip IFN la peste 1,2 milioane de clienti.

Compania incurajeaza creditarea responsabila, al carei principiu de baza este de a contracta doar suma necesara, dupa analizarea resurselor si posibilitatilor de rambursare – poti afla de aici cum ar trebui sa te pregatesti inainte de a lua un imprumut.

Provident este activa pe plan local de peste 15 ani si pana in prezent a acordat imprumuturi rapide de tip IFN unui numar impresionant de clienti: peste 1,2 milioane. Numarul mare de clienti deserviti de Provident se datoreaza atat avantajelor produselor financiare oferite de companie, cat si faptului ca aceasta pune pe primul loc clientul, caruia ofera solutii adaptate nevoilor sale reale.

Mai mult, compania are o retea extinsa la nivel national de reprezentanti, care sunt pregatiti sa ii ajute pe clienti sa faca cea mai buna alegere, adaptata nevoilor personale.

Asadar, indiferent daca optezi pentru  un imprumut rapid bancar sau nebancar, important pentru tine este sa iei o decizie responsabila, dupa ce cantaresti avantajele oferite de fiecare solutie. Iar la Provident te bucuri inclusiv de acest aspect din plin:

• Credite rapide simplu de obtinut si de achitat

Prin intermediul serviciului optional si auxiliary de gestionare a imprumutului la domiciliu, poti primi banii direct acasa in maximum 48 de ore, fara sa fie nevoie sa te deplasezi nicaieri.

Mai mult, poti achita ratele din confortul propriei locuinte, saptamanal sau lunar. Daca optezi pentru acest serviciu, un reprezentant al companiei se va deplasa personal acasa la tine, atat pentru a-ti acorda suma necesara, cat si pentru a colecta ratele.

Nu ai nevoie de foarte multe documente pentru a obtine un credit si poti aplica si online, direct pe site-ul Provident.ro. In cel mai scurt timp dupa depunerea aplicatiei, vei fi contactat telefonic de un reprezentant al companiei. De asemenea, poti lua legatura cu Provident si telefonic, apeland unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 sau 021 275 75 75.

• Conditii minime de eligibilitate pentru imprumuturi rapide

Pentru cei care nu au posibilitatea sa obtina rapid un credit bancar, creditele rapide de tip IFN de la Provident pot fi solutia ideala. Compania nu solicita garanti sau garantii pentru imprumuturile acordate, cu conditia sa fie respectate criteriile de eligibilitate:

✔ Persoana cu cetatenie romana cu varsta de cel putin 18 ani
✔ Venit fix dovedibil
✔ Adresa de domiciliu sau de resedinta pe teritoriul Romaniei (aceeasi cu cea din cartea de  identitate)
✔ Un numar de telefon valabil

• Imprumuturi rapide, criterii transparente si seriozitate

In cazul creditelor Provident nu exista niciodata comisioane ascunse, dobanda este mereu fixa, ratele nu cresc si nu scad, iar astfel clientii stiu exact cat au de returnat de la bun inceput.

Reprezentantii de vanzari Provident construiesc un parteneriat stabil cu clientii companiei, bazat pe principii precum corectitudine, promptitudine, seriozitate si transparenta. Acestia sunt pregatiti sa explice toate detaliile contractuale si sa ofere toate informatiile necesare pentru a lua o decizie buna.

Mai mult, acestia au capacitatea de a intelege nevoile reale ale clientilor deoarece multi dintre reprezentantii Provident fac parte chiar din comunitatile de pe care le deservesc.
 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • flaushatu flaushatu
    ce mizerie
  • Didi Didi
    La dobanzi de 2000% pe an, numai avantaje ai... Provident, ca si alte servicii de acest gen, este o camatarie cu acte.

Trimite un comentariu

sus