Skip to main content

COMUNICAT. Cele cinci cărţi despre familie pe care oricine trebuie să le citească

 
Foto: Shuterstock
Foto: Shuterstock

COMUNICAT. Te-a tentat vreodată să citeşti cărţi despre familie sau eşti mai degrabă genul ce savurează poveştile romantice, cărţile de aventură sau romanele poliţiste? Relaţiile familiale sunt foarte complexe şi poţi înţelege o mulţime de noţiuni din cărţile care tratează astfel de subiecte.

Publicitate

Mai mult decât atât, adesea te poţi identifica cu personajele analizate în ele. Şi cum familia este cea care conturează caracterele, ne-am gândit să-ţi propunem câteva titluri interesante de cărţi despre familie. Te invităm să descoperi cele 5 cărţi despre familie pe care oricine trebuie să le citească!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cum sa înţeleg emoţiile copilului meu, de Robert Zuili

În cartea Cum sa înţeleg emoţiile copilului meu, Robert Zuili pune accentul pe felul în care trăirile şi emoţiile copilului tău te pot pune în dificultate. În acest sens, autorul decodează emoţii precum tristeţea, frica, furia sau bucuria copilului şi te ajută să le poţi gestiona. Este important ca părinţii să înveţe să reacţioneze într-un mod cât mai informat în ceea ce priveşte stările sufleteşti ale copiilor, identificând care sunt factorii care-i determină să se simtă într-un anume fel.

Înţelegerea emoţiilor copilului tău în ceea ce priveşte construirea personalităţii acestuia este esenţială, acestea punând bazele construirii relaţiilor pe tot parcursul vieţii. Dacă doreşti ca familia ta să se dezvolte într-un mod armonios, este vital să citeşti această carte, concepută ca un ajutor pentru părinţi.

Creierul copilului pe înţelesul părinţilor, de Álvaro Bilbao

O altă carte care ajută la o mai bună înţelegere a copiilor de către părinţi este şi Creierul copilului pe înţelesul părinţilor, un manual practic pentru părinţi, menit să-i ajute pe aceştia în dezvoltarea intelectuală şi emoţională a copiilor lor. Álvaro Bilbao este conştient de faptul că a fi părinte nu este o misiune uşoară şi tocmai de aceea doreşte prin intermediul acestei cărţi despre familie să le ofere părinţilor instrumente practice care să-i ghideze.

Orice părinte ar trebui să citească această carte, dacă îşi doreşte să aprofundeze felul în care copilul său percepe lucrurile, exploatând potenţialul acestuia încă din primii ani de viaţă.

Cele şapte legi spirituale pentru părinţi, de Deepak Chopra

Tot în categoria cărţilor de familie, cu accent pe latura de parenting, se găseşte şi Cele şapte legi spirituale pentru părinţi, un bestseller ce reinterpretează legile spirituale pentru a le oferi părinţilor. În opinia lui Deepak Chopra, părinţii sunt educatorii spirituali ai copiilor, încă de când aceştia au venit pe lume.

Cartea îndeamnă părinţii să dedice câte o săptămână fiecăreia dintre cele şapte legi spirituale, învăţându-i să integreze partea spirituală în viaţa de zi cu zi a familiei. În acest fel, părinţii îşi vor îndruma copilul pe calea succesului şi a împlinirii pe plan sufletesc.

Creşterea copilului în era digitală. Ghid de parenting responsabil, de Dr. Elizabeth Kibey

Cartea Creşterea copilului în era digitală este utilă oricărui părinte, făcându-l să înţeleagă riscurile la care copii lor se expun prin folosirea necontrolată a dispozitivelor electronice. Şi cum jocuriile copiilor de altădată au trecut în prezent la petrecerea timpului singur, în faţa unui device, părinţii se confruntă adesea cu situaţii în care copii nu-i mai ascultă, sunt incapabil să se concentreze şi refuză să facă activităţi specifice vârstei.

Dr. Elizabeth Kibey oferă prin intermediul acestei cărţi sfaturi practice şi utile despre cum pot părinţii să-i deconecteze pe cei mici de la dispozitivele moderne, în aşa fel încât orele petrecute în mediul online să nu aibă repercusiuni asupra comportamentului copiilor lor. 

Cum să le vorbim copiilor astfel încât să ne asculte, de Joanna Faber şi Julie King

Continuând seria bestellerelor din categoria parenting şi cărţi despre familie, îţi aducem în prim plan şi cartea Cum să le vorbim copiilor astfel încât să ne asculte, în care Joanna Faber şi Julie King descriu pe larg strategiile de parenting studiate. În această carte, autoarea dezvăluie secretele comunicării cu cei mici privind modul în care îi asculţi, în care îi determini să vorbească, în care înţelegi ce gândesc, ce vor şi ce simt.

Autoarele propun prin intermediul acestei cărţi despre familie numeroase strategii utile în procesul de educare a copiilor, pentru a-i ajuta astfel pe părinţi să depăşească momentele dificile şi să contribuie la modelarea unor caractere echilibrate pentru micuţii lor.
Dacă şi tu eşti părinte sau urmează să devii unul, nu ezita să integrezi şi aceste cărţi despre familie în lectura ta de weekend. Ideile creative de parenting propuse în cărţile menţionate te vor ajuta cu siguranţă să pui bazele dezvoltării copilului tău într-un mod armonios!

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus