Skip to main content

COMUNICAT. 5 modele de pantofi pe care trebuie sa le ai

 
Foto: Pexels
Foto: Pexels

COMUNICAT. Fiindcă nu ai niciodată suficiente perechi de pantofi, probabil eşti în căutarea unor încălţări noi, pe care să le incluzi în garderobă. Indiferent de modelul pantofilor pe care îi porţi, aceştia pot fi combinaţi cu cele mai cool obiecte vestimentare din dressing.

Publicitate

Nu ştii care sunt încălţările must have, pe care merită să le incluzi în colecţia ta? Ia în calcul sugestiile noastre, pentru a descoperi pantofii potriviţi pentru orice eveniment!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Tenişi sau adidaşi

Din colecţia de încălţări ideale pentru femei fac parte pantofii sport. Adidaşii sau tenişii sunt extrem de populari printre doamne şi domnişoare, deoarece sunt încălţări comode şi versatile. Pantofii sport sunt indicaţi pentru femeile active, care obişnuiesc să meargă mult pe jos şi nu sunt nevoite să îmbrace ţinute formale sau rigide.

Tenişii sau adidaşii se poartă atât cu jeanşi, cât şi cu rochii, fuste sau pantaloni scurţi, în funcţie de eveniment. Astfel, adidaşii sau tenişii se pot asorta cu rochii maxi, pe timpul verii, cu fuste midi şi tricou, cu jeanşi şi maiou sau cu salopete. Oricare ar fi alegerea ta, pantofii sport sunt ideali pentru timpul liber, pentru plimbări sau sesiuni lungi de shopping, fiindcă sunt cei mai confortabili.

Pantofi cu toc

Chiar dacă lucrezi sau nu de la birou, ai nevoie de măcar o pereche de pantofi cu toc. Pantofii cu toc pot fi purtaţi la orice eveniment, de la petreceri în interior până la ieşiri în oraş, la o terasă. Dacă nu eşti obişnuită să porţi tocuri înalte, optează pentru modele de pantofi cu toc gros, care îţi oferă stabilitate şi confort.

Pantofii cu toc se folosesc pentru ţinute compuse din rochii, fuste sau pantaloni, în funcţie de locul în care mergi. Participi la evenimente formale? Nu omite nici pantofii cu toc înalt, de tip stiletto, în nuanţe clasice de negru, nude sau roşii. Pe https://www.epantofi.ro/, găseşti zeci de modele de pantofi cu toc, pe care să-i porţi cu ţinutele de zi cu zi.

Sandale simple, cu barete

Pentru sezonul estival, poţi integra în colecţia de pantofi şi o pereche de sandale simple, cu talpă joasă şi barete. Aceste modele pot fi înlocuite de sandale cu toc înalt, potrivite pentru evenimente speciale.

Sandalele cu barete îţi pun în evidenţă picioarele şi aduc ţinutei un plus de rafinament. Modelele cu talpă joasă şi comodă arată excelent cu rochii, pantaloni şi fuste. Pentru amatoarele pantofilor cu toc, există atâtea variante potrivite pentru orice sezon, încât nu ai cum să nu găseşti ceva pe placul tău.

Balerini comozi

Ţinutele feminine şi elegante nu pot fi complete fără o pereche de balerini din piele, comozi şi uşor de asortat.

Nu ştii cu ce să te îmbraci într-o zi obişnuită? Poartă o pereche de jeanşi largi, un tricou simplu din bumbac şi o pereche de balerini, care reprezintă piesa de rezistenţă a ţinutei. Balerinii se arată excelent şi cu rochii de vară, fuste sau pantaloni tip palazzo.

Şlapi

Pentru un plus de comoditate pe timpul verii, ai nevoie şi de perechi de şlapi şi papuci comozi, pe care să le porţi pe afară.

Şlapii şi papucii se integrează de minune în garderoba feminină, în special pentru ţinutele de plajă. Mergi în vacanţă la mare? Include în bagaj cel puţin o pereche de şlapi, potriviţi pentru litoral sau zilele la piscină. Poţi găsi şi perechi cool de papuci cu diferite aplicaţii sau pietre, pe care să le integrezi în ţinutele casual sau elegante.

Alege aceste încălţări pentru garderoba ta, pentru a crea outfituri impecabile, pentru orice anotimp.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus