Skip to main content

COMUNICAT. 5 motive pentru care Grecia este o destinaţie ideală de vacanţă

 
COMUNICAT. 5 motive pentru care Grecia este o destinaţie ideală de vacanţă

COMUNICAT. Grecia este ţara cu cele mai frumoase plaje pentru un sejur alături de familie, prieteni sau colegi. Nisipul fin, marea albastră, cocktailurile cu umbreluţe, peisajele naturale, şezlongurile confortabile, zilele relaxante şi nopţile pline de viaţa sunt la un pas distanţă.

Publicitate

Ce spui să schimbi costumul de muncă cu cel pentru plajă şi să petreci alături de persoanele dragi, cele mai frumoase momente din vară?

Dacă te-ai decis să petreci concediul în Grecia, iată care sunt cele 5 motive îndrăgite de toţi turiştii pentru care îţi va fi greu să te întorci acasă!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Plajele din Grecia

Plajele din Grecia sunt unele dintre principalele obiective pe care turiştii doresc să le viziteze atunci când ajung în această ţară. Printre cele mai îndrăgite sunt Balos Lagoon - datorită nisipului ce străluceşte în nuanţe de alb şi roz şi valurilor albastre şi verzi.

Simos este o plajă îndrăgită de cupluri datorită poziţionării ferite de ochiul public al turiştilor, iar la Kleftiko vei descoperi o plajă în care te poţi apropia de rocile vulcanice din apă şi să vizitezi peşterile submarine.

Alte plaje cunoscute de vizitatorii din toate colţurile lumii sunt: Milos, Kalamaki, Matala, Marble, Navagio, Thermes sau plajele din Rhodos.

Insula Creta

Insula Creta ar trebui să fie în topul următoarelor tale destinaţii de vacanţă dar nu ai avut prilejul să o vizitezi până acum, însă ţine minte: îţi va fi greu să te desparţi de asemenea frumuseţi!

Este o staţiune ce găzduieşte atât munţi pentru drumeţii, dar şi plaje pentru relaxare sau sporturi nautice, precum windsurfingul sau înotul.

Dacă încă nu te-ai convins, Creta este o staţiune cu numeroşi turişti care vor să petreacă până la răsăritul sau apusul soarelui! Dar cu toate acestea, vei avea parte de foarte multă linişte şi odihnă.

Nu uita să vizitezi şi ruinele arheologice pentru că merită!

Insula Rhodos

Toate insulele elene au un farmec aparte, însă alături de Creta, Rhodos este o altă staţiune ce trebuie menţionată! Staţiunea găzduieşte numeroase momente şi poveşti istorice, îmbinate cu frumuseţea naturală a plajelor, a munţilor şi a pădurilor.

Aici vei descoperi obiective turistice cunoscute, precum: Palatul Marelui Maestru, Kamiros, Lindos, Valea Fluturilor sau Kallithea, iar dacă vizitezi insula doar o singură zi, atunci este musai să faci turul staţiunii cu un ghid specializat!

Insula Kefalonia

Insula Kefalonia este o staţiune mai puţin cunoscută, spre deosebire de cele menţionate anterior, însă merită la fel de multă importanţă! Vei descoperi plaje deosebite, Farul Sfântului Teodor, Podul Drapano, Portul din Argostoli, Grădinile lui Napier, iar pentru iubitorii de jocuri video, vei vedea cu ochiul tău peisajele din Assassin's Creed: Odyssey!

Atena

Atena este capitala Greciei şi unul dintre cele mai frumoase oraşe ale ţării continentale. De la Parthenon, la Agora Romana, Agora Antică, Turnul Vulturilor, cartierele Plaka şi Anafiotika, Templul lui Olympus Zeus şi alte monumente pline de istorie, cu siguranţă nu vei avea cum să te plictiseşti.

Fiecare zonă a oraşului are povestea ei, de la aloe vera la munţi de cactuşi, aşa ca nu uita aparatul de fotografiat acasă!

Grecia este o destinaţie cu foarte multe obiective turistice de oferit, de la peisajele naturale, la mâncărurile locale, viaţa de noapte, amabilitatea primită şi serviciile oferite.

Dacă încă nu ai reuşit să vizitezi acest paradis, atunci este momentul! Indiferent dacă preferi una dintre cele mai frumoase plaje din lume sau să explorezi capitala Greciei la pas, cu siguranţă te vei bucura de fiecare clipă!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    sint zeci de destinatii in grecia E plina de insule dar cred ca tassos este cea mai solicitata fiind cea mai apropiata si accesibila cu masina Buc-tassos 550 Km ! turismul grecesc este pe toate buzunarele Pret calitate imbbatabile

Trimite un comentariu

sus