Skip to main content

COMUNICAT. Ofensiva PROSPORT se întăreşte! Marius Mitran, Vali Moraru, Daniel Nazare, printre noii comentatori. Echipa completă şi prezentarea ei

 
Comentarii ProSport
Comentarii ProSport

COMUNICAT. Publicaţia online ProSport lansează secţiunea specială ProSport +, acolo unde cititorii vor putea găsi opiniile unei echipe de jurnalişti sportivi cu experienţă de peste 25 de ani, asupra celor mai în vogă subiecte din sport!

Publicitate

Echipa de editorialişti ProSport + este completată, în ordinea numerelor de pe tricou, de următorii:   1 – Andrei Trifan, 6 – Vali Moraru, 7- Decebal Rădulescu, 8 – Daniel Nazare, 10 – Adrian Artene, 11 - Marius Mitran şi 15 - Victor Vrînceanu.

Cititorii ProSport vor putea găsi editorialele fiecărui membru al echipei ProSport + în secţiunea specială astfel:

LuniMarius Mitran

Marţi - Adrian Artene

Miercuri - Decebal Rădulescu

Joi - Vali Moraru

Vineri - Daniel Nazare

Sâmbătă - Victor Vrînceanu

Duminică - Andrei Trifan

Faceţi cunoştinţă cu fiecare membru!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Marius Mitran

Recunoscut după apelativul de "Maestru" pentru cunoştinţele în materie de fotbal şi, în general, de sport, Marius Mitran se întoarce în echipa ProSport după o pauză de 16 ani.

A debutat în presă în anul 1992 la ziarul Ora (1992-1994). După doi ani, s-a mutat la Gazeta Sporturilor (1994-1995), a urmat Sportul românesc (1995-1997), iar 1997 este anul în care Marius a trecut de la rolul de redactor la cel de editorialist la cel mai nou şi modern ziar de sport al acelor vremuri, ProSport (1997-1999).

Tot în perioada 1997-1999 este invitat permanent al celei mai cunoscute emisiuni de sport din România, Procesul Etapei, de la PRO TV. După doi ani, revine la rivala tradiţională, Gazeta Sporturilor. Din anul 2001 începe să îmbine munca de ziarist cu cea de manager şi acceptă rolul de director al revistei Life Sport (2001-2003).

ProSport îl aduce acasă pe Marius în anul 2003, de această dată rolul său fiind de redactor-şef adjunct (2003-2005). Timp de un an este redactor şef la Sport Total (2005-2006).

Intră cu adevărat în fotbal ca manager - timp de doi ani este directorul clubului UTA Arad (2006-2008). Din 2007 şi până în 2015 este realizator la Sport Total FM, invitat permanent DigiSport (2010-2013).

Din anul 2013 şi până în prezent ocupă rolul de Director al Departamentului de Imagine şi Comunicare al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Adrian Artene

Slujeşte Cuvântului dintotdeauna, iar în presa naţională publică din 1996. Un sfert de secol de gazetărie. Dintre care – un deceniu – a fost reporter special în Departamentul Investigaţii al ziarului ZIUA.

Şi-a şlefuit scrisul în redacţiile ”România Liberă” şi ”Jurnalul Naţional”, a fost redactor şef al cotidienelor „Averea” (rebranduit ”Click”), ”Cancan” sau ”Naţional”, iar azi este director editorial al Grupului de presă GÂNDUL. Coordonează, printre altele, ”ProSport”, ”Gândul”, ”Promotor”, ”Ciao”, ”Descoperă”, ”ApropoTV” sau ”Ce se întâmplă doctore”.

Este membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti şi, totodată, al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. Deţine numeroase premii pentru presă de investigaţie, dar şi premii literare.

Fotbalul îi este infinita pasiune. A iubit cu patimă Sportul Studenţesc, dar a purtat în inimă Steaua, Dinamo, Rapid sau Universitatea Craiova în competiţiile internaţionale.

A plâns pentru România la capătul meciurilor cu Irlanda (‘90) sau cu Suedia (‘94), iar victoriile româneşti din tenis, handbal, polo, volei sau baschet îi rămân ca un tatuaj în suflet. Iubeşte necondiţionat sportul românesc şi valorile lui.

Andrei Trifan

Fotbalul este viaţa lui. Actualul Redactor-şef al ProSport s-a îndrăgostit de Sportul Rege pe vremea Generaţiei de Aur şi a jucat, el însuşi, la nivel de juniori, pentru formaţiile de Liga 1 Rocar şi FC Naţional mai bine de 11 ani.

A absolvit Colegiul Naţional Tudor Vianu, dar pasiunea pentru sport i-a purtat paşii spre Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, al cărei licenţiat este din 2009.

Pe „terenul” presei a intrat în 2005, la site-ul Fanatik.ro şi la săptămânalul Fanatik, conduse de Horia Ivanovici. Acolo, a ocupat pe rând funcţiile de reporter, editor, reporter special şi redactor-şef adjunct.

Din 2019, alege să dea curs propunerii venite de la ProSport, unde preia funcţia de Coordonator Digital. Câteva luni mai târziu, el devine Redactor-Şef al ProSport, unul dintre cele mai puternice branduri din mass-media din România.

Vali Moraru

Şi-a început ”junioratul” în presă încă din timpul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării cu colaborări la Radio Delta şi Mediafax. Şi-a făcut debutul la ”seniori” în ’94 la Ziua Sport, ca reporter de fotbal, după care e ”ademenit” de o ofertă de la Antena 1 şi Radio Romantic.

Marele transfer vine la 24 de ani, în ’96, când îl semnează Pro TV, mai întâi ca prezentator de ştiri, apoi ca prezentator, reporter live şi editor la sport. ”Joacă” pentru Pro TV la Mondialul din ’98, Euro 2000 şi la Gala Hagi.

Joacă titular încă 6 sezoane, timp în care colaborează cu ProSport. Încearcă o nouă aventură în 2010, la DigiSport, unde ajunge deja la al 11-lea sezon de DigiSport Special.

Primeşte diverse premii pentru cel mai bun jurnalist TV sau cea mai bună emisiune de sport din partea AFAN şi CSJ. Dar Marele Premiu este pentru el faptul că face exact ce-i place. Şi acum scrie în ProSport.

Victor Vrînceanu

A fost primit, în probe, la Gazeta Sporturilor în 2012. După patru luni de testări a fost angajat în cadrul secţiei "Fotbal intern" a ziarului print.

Este delegat să se ocupe de Petrolul Ploieşti şi apoi face marele pas - să se ocupe de unul dintre cele mai importante cluburi din fotbalul românesc, Dinamo Bucureşti.

Urmează peste 2.000 de articole, exclusivităţi, subiecte de pagina 1, interviuri cu personaje marcante ale societăţii şi anchete jurnalistice. Din 2019, a moderat, alături de Costin Ştucan, emisiunea online GSP Live.

Începând cu 1 ianuarie 2020, Victor a acceptat oferta echipei ProSport. Este reporter special pentru site şi realizator al emisiunii online ProSport LIVE. Consideră că printre cele mai importante atribute ale unui ziarist sunt corectitudinea şi curajul.

Este pasionat de tot ce înseamnă Italia, de la fotbal până la muzică şi mâncare. A absolvit cursurile Facultăţii de Relaţii comerciale financiare bancare din cadrul Universităţii Romano- Americane şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Universităţii Bucureşti.

Decebal Rădulescu

O altă revenire spectaculoasă în echipa ProSport! Decebal a făcut parte din celebra echipă ProSport de la finalul anilor '90, care a revoluţionat presa scrisă.

Din 1998 se alătură echipei ProSport, condusă la acea vreme de decanul presei sportive Ovidiu Ioaniţoaia (1998-2003). Trece la rivala Gazeta Sporturilor (2003-2011), unde ocupă funcţii de conducere şi semnează anchete jurnalistice de excepţie, cea mai răsunătoare fiind "Dosarul Transferurilor".

În 2007, câştigă premiul "Ioan Chirilă" pentru cel mai bun jurnalist. După plecarea de la Gazeta Sporturilor, începe, în 2011, colaborarea cu postul TV DigiSport ca analist şi reporter special. Acum, este din nou în echipa Prosport, de această dată în rol de editorialist.

Daniel Nazare

Aproape 25 de ani de experienţă în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului.

Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special şi, ulterior, şef departament Fotbal Intern), Adevărul (şef secţie Sport şi, ulterior, Director Editorial Divizia Web), Cancan (redactor-şef adjunct) şi Click.ro (redactor-şef).

Daniel Nazare a fost invitat permanent, de-a lungul timpului, la posturile GSP TV, TV Sport, Telesport, Sport.ro şi Digi Sport (colaborator la emisiunea Digi Sport Special în perioada 2011-2015, moderată de Vali Moraru). A scris la rubrica de opinii pentru ProSport, Adevărul, Evenimentul Zilei, Ilfov Sport, 100% Sport.

A fost corespodent pentru publicaţia spaniolă AS, a comentat meciuri din campionatul Spaniei în perioada 2006-2008 la Boom Sport One şi deţine Licenţa C de antrenor de fotbal (pentru copii, unde a antrenat grupe de 2010 şi 2011 la Capital Sport).

Daniel Nazare, absolvent al Şcolii Superioare de Jurnalistică, este E-Tutore – Specializare pedagogică pentru formatori în învăţământul de la distanţă, diplomă obţinută în 2012 la Madeira (Portugalia).

A predat cursuri de jurnalism sportiv pe platforme e-learning. În 2014, a fost desemnat cel mai bun jurnalist radio la Gala AFAN.

Daniel Nazare este prezentator de emisiuni ("Executii Matinale" şi "Liga de Weekend") la Radio Sport Total FM, singurul post de profil din România şi invitat la televiziunea Sport.ro. Este acum senior-editor la Prosport, unde semnează opinii şi analize, dar scrie şi articole zi de zi.

Despre ProSport

ProSport a fost înfiinţat la data de 2 iulie 1997 şi este unul din cele mai respectate branduri din indtustria de media. Din categoria premierelor realizate de ProSport se pot enumera: primul ziar full-color din România, primul ziar care a depăşit 100.000 de exemplare/ediţie, primul ziar sportiv care a tipărit ediţii în afara ţării, primul ziar sportiv care a oferit ediţii speciale la stadion înainte şi după terminarea partidei.

În anul 2000 s-a lansat şi site-ul www.prosport.ro.

Site-ul www.prosport.ro a reuşit să se impună în peisajul site-urilor din România, atingând de multe ori locul 1 în trafic. Site-ul prosport.ro şi-a format un tip anume de cititori fideli, cititori care gustă felul ProSport de a expune articolele, materialele şi anchetele. Un aspect foarte important pentru echipele de oameni care au lucrat la site-ul ProSport a fost viteza de reacţie.

Primul care obţine informaţia are atu-ul principal în acapararea cititorilor şi la acest capitol de cele mai multe ori site-ul prosport.ro a furnizat primul ştirile importante din plan sportiv.

Site-ul ProSport a fost de mai multe ori primul care a prezentat evenimente sportive în exclusivitate şi mai mult a fost uneori sursa care a dezvăluit aspecte ce au generat subiecte pentru întreaga presă din România şi uneori pentru presa internaţională.

ProSport face parte din grupul Gândul Media Network, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro şi raziculacrimi.ro.

GALERIE FOTO. Toţi comentatorii ProSport

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Ala cu tatuaje pe maini de zici ca-i ruda cu Giani Kirita din ce *** a iesit?

Trimite un comentariu

sus