Skip to main content

COMUNICAT. Conferinţa ”Pensii Private – Soluţia pentru viitor” susţinută de ASF, în direct, din studioul GÂNDUL LIVE, 30 septembrie de la ora 10.00

 
COMUNICAT. Conferinţa ”Pensii Private – Soluţia pentru viitor” susţinută de ASF, în direct, din studioul GÂNDUL LIVE, 30 septembrie de la ora 10.00

COMUNICAT. Gândul.ro vă invită la Conferinţa digitală LIVE „Pensii Private – Soluţia pentru viitor”, pe data de 30 septembrie, la ora 10:00, în direct online din studioul Gandul LIVE.

Publicitate

Conferinţa va putea fi urmărită pe gandul.ro sau pe Facebook Gândul şi YouTube Gândul.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Piaţa pensiilor private a fost cel mai puţin afectată de pandemia COVID-19, având în vedere politica de economisire şi de investire pe termen lung. Pe parcursul timpului au existat episoade de volatilitate care au marcat fondurile de pensii private, însă activele acestora au înregistrat, per ansamblu, creşteri de la perioadă la perioadă.

La finalul lunii martie a anului 2021, fondurile de pensii private (Pilon II şi Pilon III) au cumulat 83,34 miliarde lei în active totale, cu 33% mai mult comparativ cu anul anterior. Ca pondere în PIB, activele totale ale sistemului de pensii private au înregistrat un nivel de 7,9%.

Ponderea investiţiilor în instrumente cu venit fix reprezenta, la sfârşitul primului trimestru al anului, 71% din totalul portofoliului investiţional al fondurilor de pensii private, în timp ce 24% au investiţii în acţiuni.

TEME DE DISCUŢIE

Temele care vor fi abordate sunt urmatoarele:

•  Piata pensiilor administrate privat - evolutii la nivel national
•  Efectele pandemiei COVID-19 asupra sistemului de pensii private
•  Numarul contribuabililor in crestere sau in scadere?
•  Eficienta pilonului III
•  Obligatia angajatorului de a informa noii salariaţi sub 45 de ani cu privire la Pilonul II de pensii
•  Programe de suport pentru IMM-uri din fondurile colectate in sistemul de pensii private
•  Stabilitatea pieţei pensiilor private: pensiile private în context european

Invitaţii noştri speciali vor aborda temele specifice pe data 30 septembrie, de la ora 10:00, în direct pe pagina de Facebook Gândul, canalul de Youtube Gândul şi pe www.gandul.ro.

PARTENER PRINCIPAL

Autoritatea de Supraveghere Financiară

SPEAKERI

• Daniel Armeanu, vicepreşedinte SPP, ASF
• Paul Barangă, expert ASF
• Lavinia Cristescu, şef serviciu Direcţia Generală Strategie şi Stabilitate Financiară, ASF
• Radu Crăciun, Preşedinte BCR Pensii, Preşedinte APAPR
• Andreea Pipernea, CEO NN Pensii si Vicepresedinte APAPR

MODERATOR

Bogdan Pavel  – Senior Editor Gândul LIVE

Despre Gândul

Gandul.ro reflectă actualitatea socială, politică şi economică prin unghiuri de abordare jurnalistică originale şi informaţii exclusive. Articolele despre evenimente de impact sunt completate de materiale de lifestyle, reportaje şi comentarii semnate de jurnaliştii noştri, pentru a oferi o cheie de lectură a prezentului celor peste 2 milioane de vizitatori unici pe lună ai site-ului www.Gandul.ro.

La începutul anului 2020, în luna februarie, publicaţia online a trecut printr-o schimbare radicală, atât ca design şi platformă-suport, cât şi ca denumire a domeniului, trecând de la Gandul.info la Gandul.ro. Investiţiilor în schimbările de formă, suport digital, echipamente şi studioul TV li s-au adăugat investiţii în echipa de jurnalişti, în ideea creşterii calităţii conţinutului.

Gândul face parte din grupul Gândul Media Network, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus