Skip to main content

COMUNICAT. Conferinţă digitală LIVE ”Smart Retail. New Revolution” – Luni, 17 mai, de la ora 10.30

 
COMUNICAT. Conferinţă digitală LIVE ”Smart Retail. New Revolution” – Luni, 17 mai, de la ora 10.30

COMUNICAT. Gândul.ro vă invită la Conferinţa digitală LIVE, Smart Retail. New Revolution cu tema principală - Tendinţe, provocări şi oportunităţi care conduc către un retail smart şi generează noi obiceiuri de consum, pe data de 17 mai, la ora 10:30, în direct online din studioul Gândul LIVE.

Publicitate

Noua revoluţie în retail va însemna inovaţie în produse şi în experienţele consumatorilor, reconectarea acestora în moduri noi şi diferite.

Sustenabilitatea va fi o problemă prioritară în retail, risipa alimentară fiind o sursă de poluare constantă. Marii retaileri sunt preocupaţi să se alinieze la valorile clienţilor, precum o mai mare conştientizare a aspectelor ecologice şi reducerea deşeurilor.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Retailul smart înseamnă investiţii în soluţii de logistică, în tehnologii care vin în întâmpinarea necesităţii crescânde de combinare a tranzacţiilor online cu cele din magazine. Majoritatea comercianţilor au încheiat parteneriate cu companiile de curierat care permit atât acoperirea la nivel naţional, cât şi reducerea timpului de livrare. Aşadar, piaţa de retail din România a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare ca urmare a eforturilor susţinute ale comercianţilor, băncilor, furnizorilor de servicii digitale.

Jurnalistul Bogdan Pavel, moderatorul conferinţei, va discuta alături de invitaţii săi următoarele teme în cadrul evenimentului online:

Acţiunile SMART care combat risipa alimentară

1. Promovarea obiectivelor de responsabilitate socială cu scopul combaterii risipei alimentare
2. Conştientizarea aspectelor ecologice, reducerea deşeurilor, limitarea cheltuielilor şi a consumului şi un control sporit asupra opţiunilor de cumpărare
3. Stoparea risipei alimentare prin eforturi si actiuni ale marilor jucatori din retail

Soluţiile şi tehnologiile SMART

1. retailul inteligent, transformarea magazinelor
2. soluţiile care vin în întâmpinarea necesităţii crescânde de combinare a tranzacţiilor online cu cele din magazin
3. soluţiile care uşurează munca angajaţilor prin scanarea simplă a produselor pentru un management mai bun al inventarului şi asigurării produselor la raft
4. solutiile creative precum etichetele electronice (ESL) revoluţionare

SPEAKERI

  • Daniela Jordanovski - Manager Marketing şi Achiziţii şi Regiune Vânzări, dm drogerie markt SRL
  • Claudia Badea - Manager magazin Cora Lujerului si coordonator e-commerce Cora Romania
  • Raluca Simion - Product and Marketing Manager MerchantPRO
  • George Bădescu - Director Executiv Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România
  • Daniel Nicolae - CEO & co-foundator Innoship
  • Mihaela Chifor - Marketing Manager, Rottaprint


Invitaţii noştri vor aborda temele propuse din punctul de vedere al autorităţilor, al companiilor, dar şi al consumatorilor finali, pe data de 17 mai, de la ora 10:30, în direct pe pagina de Facebook Gândul, canalul de Youtube Gândul şi pe www.gandul.ro.

Conferinţa digitală va fi susţinută de articole în timp real publicate pe gândul.ro de jurnaliştii publicaţiei. Partenerii acestui eveniment sunt Philipp Morris şi Sense.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus