Skip to main content

COMUNICAT. OFICIAL. CSID.ro – cel mai citit site din domeniul Sănătate & îngrijire personală în luna septembrie

 
COMUNICAT. OFICIAL. CSID.ro – cel mai citit site din domeniul Sănătate & îngrijire personală în luna septembrie

COMUNICAT. Site-ul www.csid.ro deţinut de Grupul Gândul a înregistrat în luna septembrie 2021 aproape 8 milioane de afişări, fiind situat pe primul loc la numărul de afişări în categoria de sănătate & îngrijire personală, conform datelor SATI.

Publicitate

„Ce se întâmplă, Doctore?”, cea mai citită revistă online pentru femei din România, a lansat o nouă versiune a site-ului www.csid.ro în luna septembrie a anului trecut. Cititorii beneficiază de atunci de o experienţă nouă, de un design modern, mult mai prietenos, de conţinut relevant şi de o viteză de încărcare a paginii mai mare.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În prim-plan se regăsesc cele mai interesante şi utile articole scrise atât de redactorii „Ce se întâmplă, Doctore?”, cât şi de colaboratorii permanenţi ai revistei, medici experimentaţi care ştiu „să traducă” informaţia medicală pe înţelesul omului obişnuit.

Noul www.csid.ro este adaptat pentru toate dispozitivele (telefon, tabletă, desktop) şi este lider de piaţă în categoria site-urilor de Sănătate şi îngrijire personală din România, potrivit datelor Studiului de Audienţă şi Trafic Internet (SATI).

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor şi parteneilor săi pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Trustului Gândul pentru a citi ştirile zilnice: www.csid.ro, emisiunea CSID Live, www.gandul.ro, emisiunile Gandul News de la orele 17.00, respectiv 20.30, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, emisiunea CANCAN News de la ora 21.30, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    natie de ipohondrii

Trimite un comentariu

sus