Skip to main content

COMUNICAT. Cum iti poate ajuta afacerea o agentie de video marketing?

 
COMUNICAT. Cum iti poate ajuta afacerea o agentie de video marketing?

COMUNICAT. In secolul vitezei, brandurile se lupta pentru notorietate si pentru clienti, intr-un ritm accelerat. In conditiile in care optiunile abunda, cererea si oferta se intalnesc uneori aproape instantaneu. Pe o piata aproape saturata de orice fel de serviciu sau produs vandut, afacerile trebuie sa se lupte mai mult decat oricand pentru vizibilitate.

Publicitate

Insa, mai important decat vizibilitatea este brand awareness-ul. Pentru ca oamenii sa capete incredere in produsele sau serviciile tale, ei au nevoie sa te cunoasca, iar tu ai nevoie sa iesi in evidenta prin ceva care sa te diferentieze de restul competitorilor.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Strategii pentru dezvoltarea afacerii

Daca esti un antreprenor la inceput de drum, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa investesti in vizibilitate si brand awareness. Este important de stiu faptul ca strategiile de comunicare, reclamele, functioneaza astazi pe principii legate de eficienta si viteza.

Continutul video ocupa pozitii de top pentru cei care vor sa investeasca in promovarea afacerii lor. Este indicat sa apelezi la o agentie video marketing care este, de asemenea, familiarizata cu strategii de SEO.

Spre exemplu, Videomaniax este alegerea potrivita pentru tine, atunci cand nu stii incotro sa o apuci. Echipa tanara si pasionata de videografie, scenarii si marketing, Videomaniax te poate ajuta sa capeti vizibilitate in mediul online.

Content, content si iar content

In conditiile in care oamenii sunt bombardati cu informatii, atentia unui singur om nu mai poate fi sustinuta mai mult de 8 secunde, atunci cand “navigheaza” pe diferite canale online. Acest lucru este dovedit de studii, iar firmele care au succes au inteles si si-au adaptat strategia. O agentie de video marketing poate fi aliatul tau perfect.

Acestia stiu faptul ca, mai presus de orice, continutul (contentul) trebuie sa fie calitativ, nu cantitativ. De asemenea, este stiut ca atat algoritmii Facebook, cat si cei ai altor retele sociale si canale digitale favorizeaza acum continutul video. Prin urmare, trebuie sa acorzi o atentie deosebita atunci cand realizezi content video. El trebuie sa fie scurt, dinamic, presarat cu umor si relevant.

Pentru ca nu oricine poate produce content video relevant si pentru ca e nevoie de experienta atat in domeniul publicitar, cat si in cel al graficii video si al editarii, cea mai buna solutie o reprezinta o agentie de video marketing. Specialistii stiu ca buna reputatie a unui brand se construieste metodic, dar temeinic si este o combinatie de arta cu tehnica.

Desigur ca nu exista o reteta universala a succesului, insa daca ar exista, continutul video ar fi in capul acesteia. Continutul si mesajul trebuie adaptate astfel incat sa ajunga cu usurinta la publicul tinta. In cele 8 secunde in care utilizatorii se hotarasc daca merita sa acorde atentie in continuare unui clip, trebuie sa condensezi un mesaj relevant si interesant. Imaginile in miscare sunt mult mai usor de inteles decat continutul scris care necesita mai multa atentie.

A fi sau a nu fi….viral

Atunci cand un continut este distribuit rapid prin intermediul mai multor platforme de socializare, inseamna ca acel video a devenit viral. Acesta este deziderat pentru orice afacere care aspira la dezvoltare. Daca apelezi la o agentie de video marketing, te poti numara printre norocosii posesori ai unui clip viral.

A deveni viral nu depinde atat de mult de vizibilitate, cat de continutul clipului, precum si de strategiile SEO din spatele acestuia. De aceea, este indicat sa apelezi la o echipa de profesionisti care imbina arta si cunostintele aprofundate de marketing. Este esential ca o agentie video marketing sa tina cont si sa puna pret atat pe nevoile clientului, cat si pe rezultatul final.

Articol realizat de iagency.ro

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus