Skip to main content

COMUNICAT. Curajos de Halloween? Cinema City a măcelărit preţurile la 5 filme noi de neratat pe Marile Ecrane

 
COMUNICAT. Curajos de Halloween? Cinema City a măcelărit preţurile la 5 filme noi de neratat pe Marile Ecrane

COMUNICAT. Acceptă provocarea şi trăieşte Halloween-ul la Cinema City: doar între 29 şi 31 octombrie, cinci filme noi te aşteaptă la un preţ înfiorător de mic – 15 lei/film. 

Publicitate

Alege să afli ce ”A fost odată-n Soho” sau cum au ajuns nişte “Spirite întunecate” să bântuie cinematografele. Celor două premiere din acest weekend li se alătură aventurile teribile pentru copii din “Familia Addams 2”, înfruntările înspăimântătoare din “Venom: Să fie carnagiu” şi goana după supravieţuire din “Halloween: noaptea crimelor”.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

“A fost odată-n Soho”: un basm noir, cu premiera din 29 octombrie

TRAILER:

Primul film al lui Edgar Wright după “Baby Driver”, “A fost odată în Soho” urmăreşte cum se schimbă viaţa unei tinere care, după ce se mută într-un nou oraş, îşi dă seama că poate călători în anii ’60. Curând realizează că a nimerit în mijlocul unei crime şi face tot posibilul de a o salva pe cea în trupul căreia se încarnează; o să îţi placă acest film pentru că:

1. Este o combinaţie între horror, thriller psihlogic şi drama, cu Anya Taylor-Joy din “The Queen’s Gambit” şi Thomasin McKenzie, care a renunţat la rolul oferit în “Top Gun: Maverick” pentru a apărea în acest film.

2. Iniţial filmul s-a numit “Red Light Area” şi apoi “The Night Has a Thousand Eyes”, pentru ca în final regizorul să opteze pentru “Last Night in Soho”, după o discuţie cu Quentin Tarantino, care i-a spus despre cântecul cu acelaşi titlu (1968) că este “cel mai bun nume de melodie care s-a făcut vreodată.”

“Familia Addams 2”: plin de aventuri şi personaje teribil de amuzante

TRAILER:

Este continuarea animaţiei cu acelaşi nume din 2019, care a reinventat franciza ce a debutat în urmă cu câteva decenii. Ne reîntâlnim cu ciudata familie Addams, care de data asta pleacă într-o aventură, mai exact într-o vacanţă împreună. O să iţi placă acest film pentru că:

1. Este un horror potrivit pentru întreaga familie, cu mult umor, chiar dacă nu este o producţie făcută în tradiţia genului.

2. Apare un nou personaj, Ophelia, pe care vei vrea să îl cunoşti - în seria originală alb-negru aceasta era sora Morticiei.

3. Printre locaţiile unde familia Addams ajunge se numără şi Sleepy Hollow, cunoscută din legenda şi filmul “Legenda călăreţul fără cap”.

4. Trebuie să observi, la un moment dat, un semn de circulaţie care menţionează locaţii fictive din alte filme horror: indicii - A Nightmare on Elm Street (1984) sau Friday the 13th (1980) – success să îl identifici.

“Halloween: noapte crimelor” sau când trebuie să îţi înfrunţi fricile

TRAILER: 

Michael Myers a revenit! Sequel direct al filmului “Halloween” din 2018, care a revitalizat franciza veche de 4 decenii, fiind unul dintre cele mai profitabile filme horror din istorie, “Halloween Kills” are loc la câteva minute după ce Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), fiica ei Karen (interpretată de Judy Greer) şi nepoata Allyson (Andi Matichak) l-au lăsat pe criminalul mascat Michael Myers - care a torturat-o pe bunică aproape toată viaţa - închis într-un subsol în flăcări.

Însă în timp ce Laurie este dusă de urgenţă la spital, Michael reuşeşte să să elibereze şi îşi continuă ritualul sângeros. O să îţi placă acest film pentru că:

1. Filmul începe exact în punctul unde s-a terminat cel anterior,

2. Jamile Lee Curtis interpretând pentru a şasea oară personajul Laurie în franciza veche de 48 ani.

3. O să ţi se pară tare interesant să ştii că în scenele de deschidere ale filmului apar pompieri reali,

4. Fiind deja anunţată o parte a treia, care va încheia noua serie, transformăndu-se astfel în trilogie.

“Spirite întunecate”, când răul nu iartă  - premiera pe 29 octombrie

TRAILER:

În filmul “Antlers - Spirite întunecate” o creatură misterioasă, care evadează din hotarul unde era încarcerată, ajunge într-un mic orăşel unde instaurează frica. Un băieţel cu un secret întunecat poate schimba soarta tuturor celor din comunitatea sa.

În ajutorarea lui se pun profesoara lui şi fratele ei, şeriful orăşelului. O să îţi placă acest film pentru că:

1. Filmul, o dramă cu elemente psihlogice, este produs de Guillermo del Toro.

2. Acţiunea este plasată în mijlocul unor locaţii sălbatice din Scoţia, care adaugă o atmosferă supranaturală autentică.

3. La baza subiectului stă o scurtă povestire din folclor, extrem de apreciată.

4. Jesse Plemons interpretează pentru a treia oară rolul unui şerif, după American Made (2017) şi Game Night (2018).

“Venom: să fie carnagiu” sau o nouă rundă de haos fioros

TRAILER:

“Venom: Să fie carnagiu”, regizat de Andy Serkis, este partea a doua în care îl reîntâlnim pe Eddie Brock (Tom Hardy), după ce a avut o simbioză cu Venom. Cei doi încearcă să colaboreze împreună, dar lucrurile se schimbă după o vizită la Cletus Kasady (Woody Harrelson) care devina gazda lui Carnage, un inamic periculos chiar şi pentru Venom.

O să iţi placă acest film pentru că:

1. Într-una dintre scene apare o revistă pe a cărei copertă se află Stan Lee - inspiraţie la identificat;

2. Tom Hardy este creditat pentru redactarea poveştii filmului, ceea ce îl face a cincea persoană cu un astfel de merit după Christopher Reeve (Superman IV: The Quest for Peace (1987)), Paul Rudd (Ant-Man (2015)), Edward Norton (Incredible Hulk) şi Ryan Reynolds (Deadpool 2 (2018)).

3. La un moment dat în film apar nişte elicoptere survolând, care sunt de fapt parte din scenele care se turnau în acelaşi timp pentru Matrix 4.

 

Despre Cinema City România

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu un total de 247 de săli, în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În plus, Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare şi mai cool concepte de cinema, disponibile în România exclusiv în cinematografele Cinema City: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din ţară, cu imagini clare ca lacrima şi un sunet impresionant), 4DX (experienţă cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simţuri) şi VIP  (în preţul unui singur bilet, te bucuri de o experienţă confortabilă cinematografică în fotolii extensibile, ai meniu bar nelimitat după cina ultra all-inclusive pregatită de un chef).

Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis şi cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziţia tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film. Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro

 

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aaa aaa
    15 lei intrarea si mile tot pe antena
  • Stefan Stefan
    Mare scofala... am vazut Venom 2 la cinema cu 10 lei, iar voi va mandriti cu reducere la 15 lei =))

Trimite un comentariu

sus