Skip to main content

COMUNICAT. Care este cel mai bun moment pentru a te inscrie la cursuri de engleza online?

 
COMUNICAT. Care este cel mai bun moment pentru a te inscrie la cursuri de engleza online?

COMUNICAT. Sa inveti o limba straina nu este intotdeauna usor, insa iti poate aduce beneficii nespus de valoroase pe termen lung. In plus, daca este vorba despre limba engleza, stii deja ca aceasta este considerata o limba „universala”, de care toata lumea are nevoie in ziua de astazi.

Publicitate

Astfel, indiferent de varsta sau de nivelul de engleza, este esential sa iti perfectionezi skill-urile si sa te inscrii la cursuri engleza online oferite de Flying Colours, unul dintre cele mai bune centre din acest domeniu de la noi din tara.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

De ce ar trebui sa te inscrii la cursuri de engleza online oferite de Flying Colours?

Cu o experienta de peste 11 ani in lucrul cu copii, tineri si adulti, Flying Colours pune la dispozitie cursuri de engleza online sau in persoana pentru orice nivel si varsta. Descopera, in continuare, doar cateva motive care iti vor dovedi ca inscrierea la un astfel de program este cea mai buna investitie pentru viitorul tau!

• Flying Colours a fost infiintat in urma cu 11 ani de catre profesori dedicati. In momentul de fata, echipa are peste 20 de ani de experienta in domeniul educatiei.
• In tot acest timp, mai mult de 4860 de cursanti au colaborat cu Flying Colours si recomanda acest centru pentru metodele eficiente de a preda engleza.
• Toti profesorii pe care ii vei intalni aici sunt certificati Cambridge CELTA / absolventi ai Facultatii de Limbi Straine.
• In anul 2020, Flying Colours a devenit Centru de Engleza premiat Cambridge in urma competitiei desfasurate la nivel national, Preparation Centre Awards 2020.
• Rata de promovabilitate la examenele Cambridge a cursantilor este de 100%. Totusi, in cazul in care nu ai promovat un examen recomandat de Flying Colours, centrul iti returneaza taxa de examen.

Cursurile online se desfasoara pe platforma Zoom, iar echipele sunt formate din cel mult 10 participanti. Acest format iti garanteaza faptul ca vei putea participa la cele mai bune cursuri de engleza online de oriunde te-ai afla.

Numarul de participanti atesta faptul ca fiecare sesiune de curs va fi interactiva si personalizata. In plus, te vei putea bucura de evaluare si feedback constant din partea profesorilor, ceea ce asigura faptul ca vei dobandi toate cunostintele de care ai nevoie pentru a vorbi si gandi in limba engleza.

Cine se poate inscrie la cursurile Flying Colours?

Absolut oricine poate beneficia de cursurile de engleza oferite de Flying Colours. Indiferent daca este vorba de elevi, studenti sau de adulti, acestia sunt bine-veniti in cadrul centrului de engleza. Cursurile sunt organizate pentru niveluri diferite de engleza, ceea ce inseamna ca acesta este mediul ideal pentru a invata engleza de la zero ori pentru a-ti imbunatati nivelul pe care il detii.

Care este cel mai bun moment pentru a te inscrie la cursuri de engleza online?

Raspunsul la aceasta intrebare este destul de simplu – in engleza, exista o vorba: ”no better time than the present” – nu exista moment mai bun decat prezentul. Asadar, acceseaza platforma online a centrului Flying Colours si inscrie-te chiar acum la cursuri de engleza de exceptie, care te vor invata sa gandesti si sa vorbesti liber in limba engleza si care te vor pregati pentru examenul pe care urmeaza sa il sustii.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus