Skip to main content

COMUNICAT. S-a lansat o noua editie a emisiunii Tot sa zambesti realizata de Clinica 32

 
Dr. Antonia Mihăilescu
Dr. Antonia Mihăilescu

COMUNICAT. Cea mai noua editie a emisiunii Tot sa zambesti deschide universul endodontiei, o ramura a stomatologiei care nu poate lipsi din planul de tratament cu abordare multidisciplinara. De ce? Ne raspunde expertul Clinica 32, Dr. Antonia Mihaiescu.

Publicitate

Endodontia reprezinta specialitatea care se ocupa cu preventia, diagnosticul si tratamentul afectiunilor pulpei dentare - tesutul moale din interiorul dintelui care este numit in mod popular nervul dintelui.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pacientul trebuie sa stie ca sanatatea dintelui este rezultatul abordarii multidisciplinare si ca doar o echipa cu specializari diferite din stomatologie poate garanta un rezultat sigur. Este fundamental important ca echipa sa includa si un endodont expert la fel cum se intampla sub acoperisul Clinicilor 32.

In aceasta editia a emisiunii Clinica 32- Tot sa zambesti aflam despre:

Care sunt celulele care secreta dentina, principalul tesut dentar din care este constituita radacina dintelui?

Cum se mentine vitalitatea pulpei dentare?

Care sunt afectiunile dentare pe care endodontul le trateaza la copii si la adulti?

Raspunsurile le primim  de la expertul Clinica 32 - Dr. Antonia Mihailescu

Aceasta emisiune online este singura din Romania creata special pentru pacientii care doresc tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate-pret.

Incepand cu 9 octombrie 2020, se poate viziona pe canalulul oficial youtube Clinica 32, precum si pe celelate canale social media 32, emisiunea "Tot sa zambesti", cel mai nou proiect realizat de #familia32 & Communication Angels. Productia este destinata exclusiv mediului online si este singura din Romania creata special pentru pacientii care doresc tratamente stomatologice digitale la cel mai bun raport calitate-pret.

Acesta nu este primul proiect pe care Clinica 32 il dezvolta in sprijinul pacientilor. Pe site-ul oficial Clinica 32, pacientii pot citi Revista Clinica 32 – Tot sa zambesti care raspunde, de asemenea, la cele mai fierbinti intrebari adresate de pacienti.

Acceseaza pachete cu beneficii exclusive pe noul nostru magazin online: www.implantdentardigital.ro . Detalii despre Clinica 32 aici: www.clinica32.ro

Brandul Clinica 32, precum si intreg aparatul de comunicare si proiectele speciale de marketing sunt dezvoltate de peste 4 ani de catre Communication Angels, sub coordonarea Elenei Prodan. www.communicationangels.ro

VIDEO. Noul episod al emisiunii Tot sa zambesti

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus