Skip to main content

COMUNICAT. “The Addams Family 2/ Familia Addams 2” un roadmovie exotic, o animaţie originală plină de aventuri stranii şi umor bizar

 
COMUNICAT. “The Addams Family 2/ Familia Addams 2” un roadmovie exotic, o animaţie originală plină de aventuri stranii şi umor bizar

COMUNICAT. După succesul filmului de animaţie “The Addams Family/Familia Addams” din 2019, care a atras deopotrivă atât fani tineri, cât şi nostalgici ai genului, MGM a decis să facă o continuare şi să aducă pe marele ecran noi aventuri ale tinerei generaţii din cel mai ciudat şi dubios clan familial.

Publicitate

Astfel, în această continuare a animaţiei, Morticia şi Gomez descoperă cu uimire că Wednesday şi Pugsley nu mai vor să petreacă timp cu restul familiei.  Aşa că pentru a-şi reclădi legăturile de familie, decid să plece toţi cu camperul lor bântuit într-o vacanţă. Aventura lor prin America îi poartă în tot felul de situaţii hilare, cu personaje stranii, pe care le veţi descoperi, în octombrie, la cinema.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Producătorul Gail Berman spune că, de data aceasta, echipa de producţie a avut un deadline mai strâns şi că toată lumea a fost hotărâtă să livreze la timp un film care să răspundă aşteptării publicului.

“Ne-am mişcat super repede. Toţi cei din distribuţia primului film de animaţie au vrut să revină, mai ales că le-a plăcut să lucreze cu regizorul Conrad Vernon. Şi fraţii Danna au vrut să facă muzica noului film şi aşa că tot ce ne mai trebuia era un scenariu puternic.

Ştim cu toţii cât de important este să ai o poveste bună în spatele unui film. Norocul nostru a fost că Wednesday este un personaj foarte puternic şi am putut crea o întreagă poveste în jurul ei”, spune Gail Berman.

Continuările nu sunt filme uşor de făcut, dar în cazul Familiei Addams situaţia a fost diferită, mai ales pentru că echipa a reuşit să găsească un unghi de abordare complet nou de la care să creeze o poveste originală.

TRAILER DUBLAT (1):

O poveste inedită

Regizorul Conrad Vernon spune că pentru el a fost foarte important ca noul film să aibă la bază o poveste nouă, complexă, care să ducă mai departe ideea de familie bizară. “Dintotdeauna mi-a plăcut să îi distrez pe oameni. Primesc mesaje de la părinţi care îmi spun cât de mult s-au distrat urmărind cu copiii lor filmul nostru,” spune el.

Pentru noua peliculă au primit numeroase pitch-uri şi povestea lui Wednesday le-a plăcut cel mai mult, aşa că au organizat un fel de cameră a scenariştilor în care protagonişti au fost, printre alţii, şi Al Gough şi Miles Malar, cei care fac producţia “Wednesday” pentru Netflix.

Odată aleasă ideea, echipa de scenarişti a început să analizeze care ar putea fi evenimentele sau problemele ce au potenţialul de a dezbina o familie atât de unită cum e clanul Addams.

“Am vrut să găsim acele provocări şi probleme interne prin care trece orice familie şi scenariştii au propus o idee îndrăzneaţă – ce-ar fi să pornim de la premisa că Wednesday nu este de fapt un Addams adevărat. Asta chiar ne-a construit drama de care aveam nevoie,” spune Vernon.

Pentru că membrii familiei s-au priceput mereu să interacţioneze cu cei din afara grupului lor, o călătorie prin America a fost ideea perfectă pentru a facilita nu numai astfel de interacţiuni amuzante, ci şi pentru a surprinde diferite momente şi scene de viaţă cu caracter universal.

“Continuarea aceasta este o formă de a explora şi mai profund dinamica din familia lor. Primul film s-a concentrat mai mult pe cartierul în care locuiesc şi pe vecinii lor. Acum, cartierul se extinde la nivelul întregii ţări şi îi vedem pe ciudaţii membri ai familiei luând contact cu diferite tipuri de oameni de-a lungul Statelor Unite”, explică actorul Oscar Isaac, cel care îi dă din nou viaţă lui Gomez Addams.

O casă pe roţi macabră

Ca să poată să scoată familia Addams din casă, echipa filmului a venit cu ideea năstruşnică de a înlocui casa cu o rulotă cu care străbat America şi care serveşte drept decorul unor noi aventuri cu iz straniu.

“Unul dintre cele mai grozave lucruri la familia Addams este nu numai că ei sunt diferiţi, ci că ei sunt diferiţi în mijocul altor oameni. Aşa că acum îi vedem pe oameni reacţionând la întâlnirea cu ei.

Şi ne-am gândit că va fi amuzant să ducem familia în locuri în care se află multe tipologii umane. Şi totuşi cum să plece de acasă? Sigur că ideea a fost să mute casa într-o rulotă. Deşi au lăsat-o pe bunică acasă să aibă parte de propria aventură”, spune Berman.

Iar familia Addams nu ar fi familia Addams fără toate aventurile stranii posibile. “Cred că dacă ar fi fost vreodată o rulotă Addams în lume, aceasta ar fi cea mai reprezentativă pentru familia Addams. În primul rând, aspectul ei general e sumbru, macabru chiar, dubios de-a dreptul. Şi apoi mai este şi acel crematoriu peste care nu poţi trece uşor. E bine să ai mereu unul mobil cu tine în caz că ai nevoie”, subliniază Chloë Moretz, cea care îi dă viaţă lui Wednesday.

Şi ea, şi Charlize Theron (Morticia Addams), au fost entuziasmate de ideea animalului de companie al familiei, acea felină ciudată. “Oamenii au în mod normal o pisică sau un câine, dar familia Addams are un leu enorm. Iar Kitty e acolo în spate, dar când pleci la drum e clar că scaunul din spate va fi ocupat de un leu enorm”, spune Charlize Theron. “Amuzant e că şoferul este o mână mică”, adaugă Wanna Walton (Pugsley).

Imboldul acestei călătorii e dat de Wednesday, o adolescentă deviantă, care face măcel la târgul de ştiinţe de la şcoală când descoperă cum să contopească ADN-ul unei caracatiţe cu cel al unui om, testând asta pe Unchiul Fester.

Iar când un om de ştiinţă faimos laudă descoperirea ei, Wednesday este frapată de ciudăţenia familiei din care provine, începând să îşi pună întrebări despre originea ei şi să o conteste. Ca să rezolve noua problemă, Gomez vine cu ideea năstruşnică de a pleca într-o călătorie cu rulota, ocazia perfectă ca membrii familiei să se reconecteze.

SINOPSIS:

După succesul “The Addams Family / Familia Addams” din 2019, producătorii au plonjat mai adânc în povestea celei mai ciudate familii, căutând un fir narativ original care să stea la baze continuării. Astfel, în noul film de animaţie, îi regăsim pe toţi membrii bizarului clan, cărora le dau viaţă aceiaşi actori de acum doi ani.

Acum Morticia şi Gomez sunt deranjaţi de faptul că Wednesday şi Pugsley cresc şi nu mai vor să petreacă timp în familie. Pentru a-şi reclădi legăturile, decid să plece toţi cu camperul lor bântuit într-o vacanţă. Aventura prin America îi aduce în tot felul de situaţii hilare, cu personaje stranii.

“The Addams Family 2/ Familia Addams 2” este regizat de Greg Tiernan, Conrad Vernon şi Kevin Pavlovic, iar din distribuţie fac parte Chloë Grace Moretz, Charlize Theron, Oscar Isaac, Bill Hader, Nick Kroll.

Filmul este distribuit în România de Forum Film şi va avea premiera în data de 8 octombrie 2021 în formatele 2D, subtitrat, dublat.

TRAILER DUBLAT (II):

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel şi LucasFilm iar in 2020 şi  pe cele produse de 20th Century Studios şi  Searchlight Pictures.

În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă titlurile Disney compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus