Skip to main content

COMUNICAT. Footshop: 4 modele Converse All Star online

 
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

COMUNICAT. Tenişii Converse sunt îndrăgiţi de foarte multă lume şi purtaţi la diverse sporturi: skating, basketball, ciclism, dar şi la o plajă extinsă de evenimente zilnice şi semi-formale: job, plimbări în parc sau în centrul oraşului, zile de naştere, petreceri alături de cei dragi, sărbători. Tenişii sunt foarte versatili, putând fi purtaţi la majoritatea ţinutelor şi stilurilor vestimentare, indiferent de sezon: fie acesta cald sau rece.

Publicitate

Dacă ţi-ai propus să îţi cumperi o nouă pereche de tenişi, atunci vei putea găsi chiar aici toate modelele şi noile oferte apărute, ideale pentru activităţile şi gusturile tale; chiar dacă preferi modelul minimalist, atemporal sau cel cu look trendy!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Iată astfel cele 4 modele Converse All Star online, disponibile imediat doar pentru tine!

Cele mai căutate modele de tenişi Converse All Star

Converse All Star - Chuck Taylor

Converse All Star Chuck Taylor este una dintre cele mai căutate game de tenişi de la această firmă deoarece este o colecţie cu notorietate atât în lumea sporturilor, dar şi pentru publicul larg. Chuck Taylor include: Chuck Taylor, 70's, Hi, Star Ox şi 80's. Converşii modelele au schimbat foarte multe mişcări sociale şi culturi, în special: pop, rock, punk şi funk.

Iniţial, modelul a apărut pe terenul de baschet, apoi s-a extins pentru a fi purtat de toţi iubitorii de Converse. A apărut în anii 1920, în urma colaborării dintre All Star şi Chuck Taylor, cel din urmă fiind un jucător de baschet care înţelegea nevoile şi dorinţele colegilor săi. Astfel, au fost fabricaţi cei mai faimoşi pantofi din prezent, fiind confortabili, lejeri şi uşor de purtat.

Converse All Star - Jack Purcell

Jack Purcell a fost o firmă creată în 1935 care confecţiona încălţăminte pentru jucătorii de badminton. Compania a fost cumpărată de Converse în 1970, introducând modelele lor în colecţiile pe care le poţi găsi astăzi atât în online, dar şi în magazinele fizice. Pantofii Jack Purcell sunt, de asemenea, ideali pentru sporturile în aer liber, dar şi pentru plimbări lungi sau drumeţii pe trasee uşoare.

Converse All Star - Run Star Hike

Converse Run Star Hike au un design aparte, ideal pentru joggingul outdoors, dar şi pentru banda de alergare din sălile de fitness sau chiar din locuinţa ta. Aceştia au un strat protector care oferă un plus de confort şi apără piciorul împotriva frigului şi ploii. Vei găsi modele atât înalte, dar şi joase, exact pe gusturile tale!

Converse All Star - Skid Grip

Converşii Skid Grip sunt întâlniţi în special în skateparks, pentru activităţi de skateboarding şi bicicletă. Colecţia cuprinde modele aparte, noi şi urbane. Materialul este foarte uşor, iar talpa exterioară de cauciuc oferă mai multă libertate pentru mişcările piciorului.

Ce stiluri de tenişi Converse All Star găseşti online?

Tenişi înalţi. Tenişii înalţi pot fi purtaţi la variate stiluri vestimentare, de la rochii şi fuste, până la diferite modele de pantaloni: drepţi, slim, stil banană, boyfriend, scurţi sau lungi. Unele modele înalte de tenişi sunt ideale de purtat şi în sezonul rece datorită căptuşelii.

Tenişi scurţi. Tenişii scurţi sunt potriviţi pentru perioada verii şi în zilele călduroase. Poţi fi purtaţi pe trasee lungi deoarece nu te vor durea picioarele, având calapodul foarte bun.

Tenişi mid. Tenişii mid se află la graniţa dintre cei înalţi şi cei scurţi, fiind foarte versatili şi uşor de purtat.

Tenişi platformă. Dacă îţi place să îmbini eleganţă cu sentimentul de lejeritate şi libertate, atunci alege tenişii platformă pentru câţiva centimetri în plus!

Tenişi ghete. Folosiţi în special în sezonul rece, All Star Converse pun la dispoziţie o colecţie de tenişi înalţi, cu protecţie împotriva vântului, frigului şi ploii.

Există numeroase modele de Converse All Star în mediul online, trebuie doar să navighezi şi să alegi texturile, înălţimea şi calapodul, mărimea şi designul favorit pentru nevoile şi gusturile tale. Fii gata întotdeauna pentru zile pline de distracţie şi aventuri, alături de tenişii confortabili, cu aspect plăcut!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus