Skip to main content

COMUNICAT. Francis On My Mind este prima artistă din România inclusă în proiectul global Samsung Music Galaxy Thursday

 
COMUNICAT. Francis On My Mind este prima artistă din România inclusă în proiectul global Samsung Music Galaxy Thursday

COMUNICAT. Samsung continuă programul prin care susţine artiştii emergenţi din toată lumea, Music Galaxy Thursday, şi pe plan local. Prima artistă româncă implicată în acest proiect este cântăreaţa şi compozitoarea Francis On My Mind.

Publicitate

Muzica ei îşi propune să fuzioneze ritmurile pop cu influenţele anilor '80, alături de vibraţii electro. La doar 17 ani, Francis On My Mind este printre primele artiste adolescente care abordează acest gen în România.

Single-urile sale anterioare, "On My Mind", "Never Be The Same", "Summer" au fost ascultate pe platformele de streaming, de fani din intreaga lume, intrând în unele dintre cele mai mari playlisturi pop si indie-pop.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Prezenţa artistei Francis On My Mind în cadrul Samsung Music Galaxy Thursday a fost marcată de interpretarea live a melodiei "Circle of Love". Materialul a fost filmat la inceputul lunii mai, langa Bucuresti.

Într-un decor natural, în mijlocul unei păduri, Francis On My Mind dezvăluie perspectiva sa asupra iubirii, în toate formele pe care un adolescent de 18 ani le poate descoperi. Filmarea live a piesei a fost dezvăluită în exclusivitate pe pagina de YouTube a artistei.

Exprimându-şi entuziasmul şi sprijinul pentru proiectul muzical lansat de Samsung, care are ca scop să scoată în faţă talentele din industria muzicală, Francis On My Mind a menţionat că: „Mă bucur să fiu primul artist român inclus în proiectul Samsung Music Galaxy Thursday. Muzica e felul meu de a comunica, iar eu ma simt onorată că Samsung a ales să împartă cu publicul de pretutindeni povestea mea pe note muzicale. E intotdeauna o bucurie să ai parte de susţinere la început de drum".

Single-ul "Circle of Love" a fost lansat pe 21 iunie, in 31 de teritorii din intreaga lume, reuşind să intre în cele mai mari playlisturi Spotify (New Music Friday) din zece teritorii: Germania, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Rusia, Polonia, India, Elvetia si, desigur, România.

Creat în colaborare cu Universal Music Group (UMG), cea mai importantă companie mondială de muzică şi divertisment, Samsung Music Galaxy Thursday oferă o perspectivă şi un acces fără precedent la muzica şi lumea creativă a artiştilor UMG de pe glob şi remodelează felul în care fanii interacţionează cu muzica.

Iar Samsung Music Galaxy Thursday nu numai că aduce muzică nouă, dar oferă şi experienţe personalizate, oferind fanilor conţinut exclusiv, cum ar fi interviuri cu artişti, performance-uri speciale, imagini din culise, poveşti cu implicare socială, videoclipuri, versuri şi playlist-uri. Astfel, le oferă iubitorilor de muzică o perspectivă mai puţin întâlnită asupra melodiilor preferate, şi le permite să se apropie de artiştii lor preferaţi, explorând şi descoperind noi talente, în acelaşi timp.

În fiecare săptămână, Music Galaxy Thursday oferă conţinut muzical nou care include cei mai populari artişti din prezent: de la celebrităţile internaţionale, la vedetele în devenire din Europa, sărbătorind cele mai bune lansări noi muzicale. Conţinutul pentru Samsung Music Galaxy Thursday este lansat gratuit pe conturile Samsung, dar şi pe canalele reţelelor de socializare ale fiecărui artist, inclusiv Facebook, Instagram şi TikTok şi urmărind #SamsungMGT.

VIDEO. Francis On My Mind - Circle of Love (Official Music Video)

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus