COMUNICAT. Streamerii şi comunităţile lor de sute de mii de gameri sprijină educaţia copiilor de la Casa Bună în cadrul Gaming Marathon, ultimul mare eveniment de gaming online al anului, ce va avea loc duminică, 17 decembrie.
Casa Bună, ONG-ul creat de Valeriu Nicolae, are ca scop accesul copiilor din familii marginalizate la educaţie, astfel că timp de peste 15 ore, streamerii şi partenerii evenimentului vor dona zeci de echipamente care să-i ajute pe cei mici să îşi continue studiile. Gaming Marathon are loc pe www.gaming-marathon.ro, începând cu ora 10.00.
Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.
Laptopurile, telefoanele mobile, monitoarele şi alte multe dispozitive vor veni în sprijinul programului de gamificare al asociaţiei, care răsplăteşte copiii cu dispozitive dacă aceştia participă la cât mai multe ore de curs şi adună cât mai multe puncte. Participanţii la eveniment pot dona şi ei direct pe site-ul asociaţiei www.asociatiacasabuna.ro .
„Dedicăm acest ultim mare eveniment de gaming din 2023 celor care şi-ar dori să aibă acces la educaţie digitală. Vorbim despre copiii de la Casa Bună alături de care suntem la toate ediţiile de Crăciun ale Gaming Marathon din ultimii ani. Şi dacă doar 20 de copii vor şti să facă exerciţii matematice, să citească mai bine datorita ajutorului nostru, tot suntem fericiţi.”, a precizat Tudor Dăescu, co-organizator Gaming Marathon.
“Noi credem că a face bine e molipsitor. Sunt mulţi oameni în jurul nostru care fac lucruri tare faine şi fără de care noi am puteam face mult mai puţin. De trei ani suntem ajutaţi de gamerii din România cu tot felul de minunăţii pentru copiii cu care lucrăm noi. Copii care în mod normal nu ar putea niciodată să aibă acces la tehnologia pe care ne-o dau ei.
Maratonul pe care îl organizează ei în fiecare an duce la donaţii de dispozitive performante care ne ajută să motivăm o bună parte din cei aproape 500 de copii din programul nostru. Mulţumim tare mult”, a declarat Valeriu Nicolae, iniţiatorul proiectului Casa Bună.
Cei peste 30 de streameri prezenţi la maraton vor primi diverse challenge-uri şi provocări din partea comunităţii, pe care vor încerca să le depăşească pentru ca donaţiile către asociaţia Casa Bună să se înmulţească. Challenge-urile vor testa abilităţile streamerilor în jocuri precum Stumble Guys, Minecraft, Fortnite, FC 24, Counter-Strike 2, League of Legends, PUBG şi multe altele.
În cadrul maraton-ului, streamerii din Good Gaming League, liga creatorilor care fac gaming pentru bine, se vor alătura acestei cauze. Antonia, Mădălin, Gannicus, Alexa şi Zasami vor trebui să îndeplinească mai multe provocări pentru ca 100 de căşti să ajungă la copii, în acelaşi timp încurajând comunităţile de gaming să ia parte la iniţiativă.
Evenimentul caută să descopere nume noi în lumea streaming-ului şi să le susţină, aşa că streamerii consacraţi din Gaming Marathon au pregătit câteva surprize celor la început de drum în această carieră, pentru a-i motiva să producă în continuare conţinut de gaming de calitate.
În cadrul campaniei #ShareYourPowerInMinecraft, Reddysh, Antonia Nuckle, Adrii, AlexaTV şi iSilent vor intra în Minecraft şi, alături de membrii comunităţilor lor vor demola, cărămidă cu cărămidă, structurile ce perpetuează discriminarea la adresa fetelor în lumea gaming-ului.
Mai multe detalii despre Gaming Marathon, line-up-ul complet şi programul jocurilor se găsesc pe www.gaming-marathon.ro.
Gaming Marathon este connected by Vodafone şi upgraded by George, susţinut de Samsung, Rockstar Energy Drink, AGON BY AOC, Old Spice, Kiss FM şi GSP.ro.
Despre Casa Bună
De peste zece ani, Valeriu Nicolae, împreună cu un grup de voluntari, lucrează cu copiii din cea mai vulnerabilă zonă din Bucureşti, Ferentari, Aleea Livezilor. Din 2020, activităţile s-au extins la două comune din judeţul Argeş, an în care am primit şi numele oficial.
La Casa Bună, 258 de voluntari lucrează săptămânal, online şi offline, cu aproxiamtiv 500 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani, copii care cresc în familii defavorizate. Activităţile constau în susţinere educaţională, suport medical (stomatologic, oftalmologic, dar nu numai), medicamente, ochelari, rechizite, îmbrăcăminte, încălţăminte, produse de igienă, alimente, etc.
Ce este secţiunea COMUNICATE:
În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.
Detalii, la [email protected]
Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro