Skip to main content

COMUNICAT. Gândul.ro lansează „Top 5 evenimente economice ale săptămânii”, realizat de analistul Petrişor Peiu

 
COMUNICAT. Gândul.ro lansează „Top 5 evenimente economice ale săptămânii”, realizat de analistul Petrişor Peiu

Grupul de presă Gândul anunţă lansarea unei noi emisiuni săptămânale, Top 5 evenimente economice ale săptămânii, realizată de analistul Petrişor Peiu.

Publicitate

Emisiunea săptămânală va fi difuzată pe platforma Gândul (gandul.ro), pe pagina de Facebook şi, de asemenea, pe canalul YouTube al publicaţiei, în fiecare vineri, la ora 19.30.

Prima ediţie analizează subiecte precum explozia deficitului comercial, propunerea PSD privind majorarea imediată a pensiilor, planul naţional de redresare şi rezilienţă (PNRR), dar şi eliminarea producţiei de maşini cu combustie până în 2040.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Petrişor Gabriel Peiu este doctor al Universităţii Politehnica din Bucureşti (1996), a fost consilier al premierului Radu Vasile (1998-1999) şi al premierului Adrian Nastase (2001-2002), subsecretar de stat pentru politici economice (2002-2003) şi vicepreşedinte al Agentiei pentru Investiţii Străine (2003-2004). Este coordonator al Departamentului de Analize Economice al Fundaţiei Universitare a Mării Negre (FUMN).

Astfel, în fiecare zi de vineri, de la ora 19.30, cititorii Gândul.ro vor putea urmări, în format video, principalele evenimente economice ale săptămânii. Topul evenimentelor economice este a patra emisiune video pe care platforma online Gândul.ro o lansează în ultimii doi ani, după Gândul Live, Gândul Green şi Gândul Financiar.

Publicaţia online gandul.ro a crescut constant de la începutul anului 2020, având lunar peste două milioane de cititori unici şi peste 8 milioane de afişări.

Grupul Gândul este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro şi raziculacrimi.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus