Skip to main content

COMUNICAT. Nu confunda vestiarul si dulapul cu fisetul metalic! Ce utilizari are acesta din urma?

 
COMUNICAT. Nu confunda vestiarul si dulapul cu fisetul metalic! Ce utilizari are acesta din urma?

COMUNICAT. Un fiset metalic este un obiect de mobilier esential in cadrul oricarei firme. Totusi, acesta nu trebuie confundat cu un dulap clasic sau cu un vestiar metalic. Iata care sunt diferentele intre aceste produse si ce rol are fiecare!

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Fisetele metalice

Modelele din aceasta categorie sunt create pentru sortarea, clasificarea si arhivarea documentelor de birou. Cu alte cuvinte, in interior poti depozita dosare cu date confidentiale ale angajatilor, facturi si raporturi de lucru. Rezultatul final consta in faptul ca te bucuri de mai multa productivitate, fiind posibil sa lucrezi eficient.

Pe langa asta, organizarea este importanta pentru momentele in care ai nevoie de anumite fisiere si nu iti doresti sa pierzi timpul. Din acelasi motiv, multe fisete metalice sunt livrate impreuna cu un set de bibliorafturi cadou. Acestea sunt confectionate din carton rigid si dispun de un mecanism nichelat pentru prinderea documentelor intr-un fiset metalic.

Daca ai nevoie de mai mult de atat, achizitioneaza mape suplimentare. Foloseste ordinea alfabetica si stabileste ce ai de gand sa amplasezi pe fiecare polita. In acest mod, vei face lucrurile mai simple.

Dulapurile si vestiarele metalice

Un dulap metalic poate fi utilizat pentru acte, dar intrebuintarea sa este cea de depozitare a instrumentelor de lucru. Asadar, produsele din aceasta categorie sunt apreciate in afacerile care necesita echipament de protectie, scule sau obiecte voluminoase. Unele dulapuri metalice sunt concepute si pentru alte moduri unice de utilizare, cum ar fi depozitarea medicamentelor sau a desenelor. De asemenea, exista dulapuri metalice create pentru substante periculoase.

Vestiarele metalice sunt o solutie potrivita pentru amplasarea echipamentului de schimb. Unele modele se utilizeaza in institutiile de invatamant, in timp ce altele sunt create pentru industria de fitness sau cea tehnica.

Aceste piese de mobilier pot fi insotite de o banca din lemn sau metal si prezinta pana la 30 de compartimente. Vestiarele pentru obiecte de valoare sunt realizate din plexiglas transparent si au geamurile transparente.

De ce sa cumperi un fiset metalic?

In primul rand, metalul sustine o greutate mai mare decat lemnul. Acest lucru garanteaza faptul ca produsul este unul durabil si nu se rupe foarte usor. In al doilea rand, fisetele metalice dispun de masuri avansate de securitate.

Pe langa sistemul de blocare clasic cu 2 chei, exista un sistem de inchidere de tipul sus-jos sau un maner antiefractie. Utilizatorii care cauta o protectie avansata au posibilitatea de a atasa o incuietoare cu cifru sau cu moneda.

Constructia realizata din otel este una rezistenta si dispune de tratament impotriva agentilor corozivi. Prin urmare, riscul de formare a ruginii este unul minim. Un alt tratament util este cel ignifug, care ofera protectie la contactul direct cu focul si nu permite formarea flacarilor. La cerere, orice fiset metalic poate fi echipat cu soclu sau cu un kit de picioare reglabile. O alta optiune este sa vopsesti usile intr-o nuanta solida. Acest proces este insa optional si nu afecteaza restul caracteristicilor.

Cum sa alegi cel mai bun model?

Primul criteriu pe care sa-l iei in calcul sunt dimensiunile, deoarece acestea trebuie sa corespunda cu cele ale peretilor din incapere. In situatia in care nu dispui de mult spatiu, modelele de fiset metalic cu un sigur raft sunt o alternativa pe care o poti lua in calcul. Companiile mari au nevoie insa de o solutie completa, astfel incat un furnizor profesionist iti pune la dispozitie oferta 3x la unele produse. Gama aceasta provine de la producatori de top si poti efectua achizitia in 3 rate fara dobanda, prin cardul Star BT.

 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus