Skip to main content

COMUNICAT. Idei speciale de cadouri de casa noua pe Cozzy.ro

 
COMUNICAT. Idei speciale de cadouri de casa noua pe Cozzy.ro

COMUNICAT. Obiceiul de a oferi un cadou atunci cand esti invitat intr-o casa noua se pastreaza si astazi, varietatea de produse si obiecte din care sa alegi fiind foarte mare. Unele persoane prefera sa se indrepte spre cadouri practice, care pot fi utilizate concret in casa, altele merg mai mult in directia creativa si simbolica, alegand diferite tipuri de decoratiuni si obiecte personalizate.

Publicitate

Pe cozzy.ro ai la dispozitie una dintre cele mai mai variate game de produse, obiecte, mobilier pentru casa din care poti alege un cadou special de casa noua. Pentru a-ti fi mai simplu, in cele ce urmeaza, o sa iti oferim cateva idei de cadouri cu care sa ii surprinzi pe cei dragi la celebrarea unei case noi.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Mobilier

In ceea ce priveste mobilierul, pentru a oferi un cadou de casa nou ai nevoie sa cunosti dinainte necesitatile proprietarilor si gusturile acestora, pentru a te asigura ca faci o alegere corecta.

Poti oferi cadou de casa noua o masuta de cafea, un pantofar sau poate un cuier, obiecte simple, dar in acelasi timp practice. Afla dinainte care sunt piesele de mobilier de dimensiuni reduse care le lipsesc si pe care si le doresc, intra pe cozzy.ro si alege cadoul perfect.

Decoratiuni

La capitolul decoratiuni ai parte de cele mai multe optiuni, fiind si cele mai potrivite de cadou. La fel, ai nevoie sa stii dinainte preferintele si gusturile proprietarilor, precum si stilul in care este amenajata casa. Un ceas de perete 3D pentru un aspect modern sau un ceas de perete de inspiratie vintage sunt idei potrivite pentru un cadou de casa noua.

Te poti orienta spre diferite tipuri de tablouri cu subiecte moderne, abstracte sau replici ale operelor celebre, cu rame deosebite. La categoria de decoratiuni includem lumanarile parfumate, difuzoarele de arome cu functie de umidificare a aerului si de aromaterapie, precum si vazele, statuetele sau suporturile pentru bijuterii.

Obiecte personalizate

Daca vorbim de persoane apropiate atunci poti alege cadou obiecte pe care le poti personaliza. Ramele foto sunt printre cele mai populare cadouri si gasesti modele variate din care sa alegi pe cozzy.ro.

Poti inrama fotografii de la evenimentele speciale ale persoanelor respective, amintiri de familie sau alte momente speciale. Se pot personaliza fete de perne, tablouri, ceasuri sau suporturi pentru pahare.

Textile

Alte idei de cadouri de casa noua implica paturile pufoase ideale pentru sezonul rece, covorase pentru intrarea in casa, de bucatarie sau de baie. In aceiasi categorie putem include lenjeriile de pat, printre cele mai populare si bine primite cadouri, cuverturile de pat, fetele de masa sau prosoape din bumbac organic pentru baie.

Gradina si terasa

Daca este vorba de o casa cu gradina, atunci ai putea sa iti indrepti atentia spre cateva obiecte si decoratiuni care le vor fi de folos proprietarilor. Poti alege un hamac, pe care il gasesti in diferite dimensiuni si moduri de prindere direct de copaci sau cu suport incorporat. Suporturi de ghivece pentru flori de lemn sau de metal, in design deosebit ar fi idei excelente de cadou de casa noua, precum si alte ustensile pentru gradinarit.

Pe cozzy.ro ai la dispozitie o gama variata de mobilier, decoratiuni, ustensile si textile pentru decorarea casei si gradinii din care poti alege cadouri inspirate de casa noua. Alegerile ar trebui sa se bazeze pe stilul si preferintele proprietarilor, putand fi luate in baza a ce mai au nevoie sau ce isi doresc foarte mult sa achizitioneze pentru casa.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus