Skip to main content

COMUNICAT. Ioana Grama este noul ambasador 4F în România

 
COMUNICAT. Ioana Grama este noul ambasador 4F în România

COMUNICAT. Începutul sezonului cald aduce un nou ambasador în echipa 4F! Ioana Grama, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conţinut din România, urmărită pentru stilul de viaţă sănătos, inspiraţional, completează echipa de reprezentanţi ai brand-ului polonez pe piaţa din România.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cu peste 2 milioane de urmăritori pe platformele sociale, Ioana Grama îşi inspiră zilnic comunitatea cu sfaturi de modă şi stilul de viaţă activ, în care se regăsesc diverse forme de activităţi fizice, de la fitness la pilates. De aceeaşi parte, 4F susţine toate formele de mişcare, asigurând echipamente şi îmbrăcăminte sport atât pentru profesionişti, cât şi pentru cei care practică hobby-uri active.

„Relaţia mea cu sportul a început acum aproximativ 12 ani, iar de atunci am devenit inseparabili. La fel ca în orice relaţie există pauze, care sunt necesare din când în când, dar nu îmi pot vizualiza viaţa fără mişcare.” spune Ioana Grama.

Împărtăşind aceleaşi valori şi pasiuni, Ioana Grama a acceptat invitaţia 4F de a se alătura echipei în calitate de ambasador, promovând formele de mişcare favorite prin următoarele colecţii şi activităţi din 2024.

„Sunt foarte mândră să devin ambasador 4F şi să facem echipă împreună. În munca mea caut întotdeauna modalităţi de a transmite mesaje semnificative urmăritorilor mei. De când am purtat prima dată un produs 4F am fost cucerită. Mă bucur că pot împărtăşi articolele mele preferate comunităţii şi iubitorilor de sport”, continuă Ioana.

În lumina caldă de sezon, noua campanie SS24 de la 4F o prezintă pe Ioana Grama purtând piesele preferate din colecţia Harmonious Amity, în nuanţe de crem, bej, somon şi maro. Colanţii scurţi, pantalonii de jogging, tricourile oversize se regăsesc în forme lejere, iar paleta de culori discretă face posibilă asortarea uşoară între ele pentru look-uri în tendinţe.

Inspiraţia colecţiei a fost versatilitatea – tocmai de aceea hainele sunt potrivite atât pentru activităţile în aer liber, cât şi pentru cele petrecute în interior. Bumbacul din compoziţie redă textura moale, plăcută la atingere, în timp ce adaosul de poliester păstrează forma hainelor şi contribuie la creşterea durabilităţii pieselor de-a lungul mai multor sezoane. 

Colecţia Primăvară-Vară 2024 de la 4F cuprinde şi piese pentru antrenamente fizice, oricând şi oriunde. Ioana poartă la şedinţa foto a campaniei modele minimaliste, din materiale tehnice combinate cu bumbac, care sunt perfecte pentru zilele călduroase.

În completarea acestora, colecţia cuprinde şi piese pentru plajă, inspirate din stilul de viaţă al iubitorilor de surf, care trăiesc clipa intens. Formele din această linie sunt minimaliste, confortabile, asortate cu imprimeuri retro inspirate de natură, în culorile apusului şi ale mării.

Şedinţa foto pentru colecţia Harmonious Amity a avut loc la Varşovia, într-unul dintre cele mai mari studiori, Pin-Up Studio. Şedinţa foto-video s-a concentrat pe mişcarea în aer liber şi pe felul în care te simţi atunci când porţi piesele potrivite pentru activităţile sport.

Eşti gata să faci parte din echipa 4F? Descoperă noua colecţie SS24 în magazinele din ţară, în aplicaţie şi pe www.4fstore.ro!

Fotograf: Łukasz Kuś
Videograf: Ivan Bambalin
Movement Director: Michał Gerlach
Stilist: Joanna Opińska
Set design: Nina Utrata
HAIR: Daniel Gryszke
MUA: Iza Kućmierowska
Locaţie: Pin-Up Studio, Warsaw

4F este un brand polonez fondat în anul 2003  şi este specializat în producţia de îmbrăcăminte sport şi accesorii sportive. Proiectele 4F sunt o combinaţie de design la modă şi calitate, care pot satisface chiar şi cei mai pretenţioşi utilizatori. Brandul oferă produse necesare pentru practicarea activităţii fizice indiferent de anotimp, asigurând confortul necesar iubitorilor de sport.

Compania colaborează  cu diferite Comitete Olimpice (Croaţia, Letonia, Slovacia şi Grecia), echipe locale şi federaţii de sport, cât şi cu sportivi de performanţă.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus