Skip to main content

COMUNICAT. JaxiTV, Lectură DeLaA-LaZ şi Cristina Simion sunt creatorii cu cele mai multe nominalizări la Gaming Video Awards

 
COMUNICAT. JaxiTV, Lectură DeLaA-LaZ şi Cristina Simion sunt creatorii cu cele mai multe nominalizări la Gaming Video Awards

COMUNICAT. Gaming Video Awards connected by Vodafone, competiţia ce îi premiază pe creatorii care oferă comunităţilor lor de pe YouTube şi Twitch conţinut de gaming de calitate, şi-a stabilit nominalizaţii în urma celor trei săptămâni dedicate votului publicului. Cele 273 stream-uri ale celor 60 de creatori de conţinut înscrişi în competiţie au obţinut din partea gamerilor 169.882 de voturi.

Publicitate

Pe data de 7 octombrie va avea loc, în cadrul unui eveniment online, care va fi anunţat pe www.gamingvideoawards.ro, gala de premiere unde vom afla care sunt câştigătorii fiecărei categorii, dar şi cine este Creatorul de conţinut al anului.  

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

JaxiTV şi Lectură DeLaA-LaZ sunt creatorii de conţinut care au obţinut cele mai multe nominalizări în cadrul celei de-a doua ediţii a Gaming Video Awards. Ei sunt nominalizaţi la 6 categorii, printre care se numără Cel mai bun stream live, Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun stream de Tactical Shooters şi Cel mai bun stream axat pe jocurile populare (CS:GO), fiind unii dintre cei mai cunoscuţi creatori de conţinut din gaming-ul local.

Surpriza este Cristina Simion, un nume necunoscut în industria de gaming în urmă cu un an, care se numără printre finalişti tot în cadrul a 6 categorii, printre care: Newcomer of the year, Cel mai bun stream de Battle Royale, Cel mai bun stream de MOBA şi Cel mai bun stream de Tactical Shooters.    

Theo Zeciu, zaSami şi Amyclaire sunt alţi trei creatori aflaţi în topul preferinţelor gamerilor, cu 4 nominalizări fiecare. Theo Zeciu se numără printre cei 5 nominalizaţi la categoriile Cel mai bun stream kids friendly, Cel mai bun video de gaming de pe TikTok şi Cel mai bun video de gaming, iar zaSami la categoriile Cel mai bun stream axat pe jocurile populare (Minecraft), Cel mai bun live stream sau Cel mai bun video de gaming. În timp ce, Amyclaire a fost votată în cadrul categoriilor Cel mai bun video al unei creatoare de conţinut, Cel mai bun video de gaming de pe TikTok sau Cel mai bun stream axat pe jocurile populare (Fortnite). 

Maxsialtele, Werty, meitii, Reddysh sau Madalin au fiecare câte trei nominalizări şi completează lista celor mai votaţi streameri din cadrul competiţiei din acest an.

Lectură DeLaA-LaZ, Werty, JaxiTV, Madalin, Reddysh şi Theo Zeciu au fost propuşi de comunităţile lor şi la categoria Role Model of the Year al cărui câştigător va fi ales exclusiv de juriul competiţiei. Alături de ei, comunitatea de gaming din România i-a propus la această categorie şi pe KeTaMiNoL, Sucre şi mulţi alţii.

Creatorul de conţinut al anului, categorie upgraded by George. Primul banking inteligent, va fi anunţat în cadrul galei de premiere, trofeul fiind decernat celui care a obţinut cele mai multe premii în cadrul competiţiei.

Toate nominalizările pentru cele 18 categorii pot fi găsite pe www.gamingvideoawards.ro.

"Şi agenţiile de comunicare dar şi brandurile au, începând cu această ediţie, trei categorii dedicate lor. Se luptă aici campanii foarte bune realizate pentru, şi dau doar câteva nume, KFC, Samsung, Logitech, Alienware, Playstation. Ne-am dorit foarte mult să aducem recunoaştere celor care investesc în comunicarea cu publicul de gaming din România, unul foarte numeros care, conform studiilor, numără aproape 8 milioane de oameni", spune Tudor Dăescu, Preşedinte al Gaming Video Awards.

În perioada următoare, juriul va vota atât cele mai bune videouri de la fiecare categorie, cât şi înscrierile din cadrul categoriilor Cea mai bună campanie de comunicare cu creatori de conţinut, Cea mai bună campanie cu conţinut de gaming, Cea mai bună campanie de comunicare a unui brand prin evenimente speciale de gaming, dedicate brandurilor şi agenţiilor de PR, publicitate sau digital.

Juriul este format din nume importante ce activează în gaming, media, comunicare şi marketing: Anca Severin, Marketing Communication Manager la Vodafone, Irina Folea, Gaming Marketing Manager la Logitech, Ioana Mârzac-Sigarteu, Corporate Communication Manager la Samsung, Alexandru Ion, Marketing Manager la foodpanda, Octav „Ang” Creţu, CEO Nexus Gaming, Mihai Cotos, fondator al Digital Crusade, Toma Nicolau, fondator GG Industry & Bloggers Lan Party, Cătălin Butnariu, preşedinte RGDA, Matei Psatta, co-fondator şi CMO la TPS Engage, Cosmin Baba, Creative Director la Oxygen, Andreea Ivănescu, Senior Brand Manager la Riot Games, Laura Savu, Global Community Manager TikTok, Elena Şumudică, Social Media Manager la Bitdefender, Costin Bogdan, Executive Creative Director, McCann Bucharest, Mihnea Alexandru Braşoveanu, Digital Manager la Sphera Franchise Group, Cristian Timoianu, Operations Director la L’oreal Romania, Claudiu Jojatu, co-fondator viatadefreelancer.ro & milk&cookies studio şi Florin Ivan, regizor şi producător media.

Gaming Video Awards este organizat de Dăescu Borţun Olteanu. Evenimentul se alătură celorlalte produse ce poartă şi semnătura diviziei de gaming a Dăescu Borţun Olteanu: Bucharest Gaming Week şi Gaming Marathon.

Gaming Video Awards connected by Vodafone este susţinut de George, primul banking inteligent, Amber, Logitech G, foodpanda, Alienware, AOC, Philips OneBlade şi Samsung.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus